Mogelijk gemaakt door OnLogic

Hulp voor bedrijven om hun kwaliteitsbeloften na te komen

Hoe Artemis Vision toeziet op de productkwaliteit

Doordat de concurrentie om aandacht en loyaliteit van klanten zich op een ongekend hoog niveau bevindt, is het vastleggen en behouden van klanten afhankelijk van de kleinste details. Bedrijven die inzetten op hun productkwaliteit is niks nieuws, maar het is nu meer dan ooit van belang dat productfabrikanten hun klanten een product te beloven dat vrij is van defecten. Dit kan hun succes zowel maken als breken. Visuele inspectie is altijd een belangrijk onderdeel geweest van de kwaliteitscontrole, maar menselijke ogen zijn feilbaar en beter geschikt voor meer subjectieve aspecten van het fabricageproces. Het maken van 10 artikelen met de ideale kwaliteit is relatief eenvoudig, maar hetzelfde voor honderden of duizenden producten doen is niet zomaar gebeurd. Dus hoe komt een fabrikant met een grote schaal dan zijn beloofde kwaliteitsnormen na, en zorgt hij voor tevreden, terugkerende klanten? Bekijk de visie van Artemis.

Artemis Vision bouwt herhaaldelijk, geteste vision-systemen voor geautomatiseerde inspectie en fabricage om bedrijven te helpen bij het leveren van de kwaliteit die hedendaagse klanten verwachten. Ze werken nauw samen met klanten om hun oplossing gedurende elke stap van het ontwikkelingsproces te testen. Als 'Automated Imaging Association' (AIA) gecertificeerde systeemintegrator heeft Artemis Vision wereldwijd met klanten samengewerkt om te helpen bij het verbeteren van processen, geld te besparen, aansprakelijkheid te verminderen, en geloofwaardigheid te vergroten.

Voor een aantal recente projecten had Artemis Vision een krachtige pc met moderne GPU nodig die betrouwbaar kon presteren in een industriële omgeving. Het systeem moest in staat zijn om snel beelden van verschillende camara's te verwerken om de snel veranderende eisen van hun klanten bij te houden.

Artemis Vision's vision system for automated inspection and manufacturing

Artemis Vision inspectiesystemen kunnen minieme defecten detecteren om de productkwaliteit te verbeteren.

Artemis Vision zocht een oplossing die kon werken in een aantal toepassingen die ze ontwikkelden. De eerste is een systeem voor het automatisch dimensioneren van vloertegels (hierboven afgebeeld). De computer moest beelden van 4 camera's met hoge resolutie ontvangen, kalibreren en verwerken voor consistente metingen van verschillende groottes en materialen. Dit moest betrouwbare gegevens en productkwaliteitscontrole voor de klant opleveren. Het tweede project was een machine vision-systeem dat werd ontwikkeld om de inspectie van geweven en gevlochten producten te automatiseren. Het systeem neemt metingen van de diameter en draad, terwijl het ook deep-learning gebruikt om defecten als draadkruisingen en lussen te detecteren. In beide gevallen zijn hogere kosten en gemiste kwaliteitsproblemen een waarschijnlijk gevolg van handmatige controle en inspectie, met onder andere hoge uitvalpercentages door het te laat opsporen van defecten.

Reed Schneider is een Machine Vision engineer bij Artemis Vision. Hier ontwikkelt, test en implementeert hij machine vision-systemen voor kwaliteitscontrole en track/trace-toepassingen. Reed is verantwoordelijk voor het elektronische en mechanische ontwerp, maar ook voor de implementatie van de vision-systemen. Hij heeft gewerkt aan de integratie van OnLogic-systemen in deze 2 innovatieve oplossingen.

"De kwaliteit en betrouwbaarheid waar we onze klanten bij helpen te bereiken, moet aangestuurd worden door betrouwbare systeemcomponenten. Daarom hebben we voor OnLogic gekozen. Zij hebben ons voorzien van de eersteklas hardware waarmee ze bekend staan. In ons geval doet de Karbon 700 dit allemaal!"

- Reed Schneider, Machine Vision engineer bij Artemis Vision

De oplossing van OnLogic - De uitbreidbare Karbon 700

Het Artemis Vision-team was op zoek naar een enkele computer die in hun inspectiesystemen kon worden geïntegreerd om als primaire beeldverwerkingseenheid te dienen, het neurale netwerk van het bedrijf te beheren en de grote hoeveelheid image-data op te slaan die de systemen creëren. De gekozen hardware moest ook stevig, krachtig en eenvoudig te verbinden zijn. Reed en zijn team werkten samen met OnLogic-Solution specialisten om de uitbreidbare Karbon 700 rugged pc te identificeren en te configureren (K700-X2). Het robuuste ontwerp van de Karbon 700, de uitgebreide configuratieopties en de veelzijdige installatieflexibiliteit, maakten het de ideale oplossing om de nieuwe inspectieproducten van Artemis Vision aan te sturen.

OnLogic K700 Rugged Computer installed in Artemis Vision Cabinet

De Karbon 700 van OnLogic geïnstalleerd in een Artemis Vision inspectiesysteem.

Wat is de volgende stap van Artemis Vision?

Tegelijk met de groei van het bedrijf wordt er continue geïnvesteerd om betere en betrouwbaardere vision inspectiesystemen te bouwen voor nieuwe markten en industrieën. Ze zijn toegewijd aan het bouwen van uiterst uitgebreide systemen die erg veelzijdig en makkelijk te onderhouden zijn vanuit de fabrieken, en ze verwachten dat OnLogic hen zal blijven voorzien van eersteklas hardware om deze nieuwe projecten mogelijk te maken.

"OnLogic is een geweldige leverancier van industriële pc's. De klantondersteuning, levertijden en productkwaliteit zijn van een ongekend niveau."

- Reed Schneider, Machine Vision engineer bij Artemis Vision
  • Gebouwd om te overleven

    Gebouwd met componenten met een lange levenscyclus en ontworpen om omgevingsschade te weerstaan, laten OnLogic computers je focussen op jouw bedrijf, niet op de betrouwbaarheid van de apparatuur.

  • Gebouwd op bestelling

    Onze modulaire benadering bij het ontwerpen van hardware zorgt ervoor dat systemen kunnen worden geconfigureerd volgens jouw exacte specificaties zonder de kosten of lange doorlooptijden van op maat ontwikkeling.

  • In enkele dagen geleverd

    Met locaties in de VS, EU, Taiwan en Maleisië, maakt OnLogic gebruik van unieke toegang tot de supply chain, on-site warehousing en zorgvuldig accountbeheer om korte doorlooptijden te garanderen.

Klaar om het mogelijk te maken met OnLogic?

OnLogic is hier om je ideeën verder te laten groeien met hardware die is gebouwd om stof, vuil, trillingen en extreme temperaturen te weerstaan die veel voorkomen bij Industry 4.0-omgevingen, zonder in te leveren op prestaties.

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.