Technische ondersteuning

Vertrouw op Logic

We zijn trots op de exceptionele ondersteuning die we bieden voor de hardware die we verkopen. We weten dat onze klanten vertrouwen op een 24/7 werking van onze producten in de meest uitdagende omgevingen, en dus zijn zowel een excellente technische ondersteuning als een robuuste hardwaregarantie enorm belangrijk. Onze technische helpdesken bevinden zich in de VS én Nederland, zodat we altijd lokale hulp kunnen bieden.

 

Begin direct

Spreek vandaag nog een hardware specialist over onze aangeboden services.

 
03 808 2440
 
info.be@onlogic.com
 

Technische ondersteuningsservices

Technical Support

Technische ondersteuning

Onze support teams in de VS en EU kunnen snel en gemakkelijk bereikt worden; via de telefoon en e-mail. Zo staan ze altijd voor je klaar als je tegen een probleem aanloopt met onze hardware.

 

Wanneer je hardware buiten de garantie valt of niet gedekt wordt door onze garantie, betekent dat niet dat we je niet helpen. We zullen echter wel een uurtarief rekenen voor deze service.

Expedited Tech Support

Technische ondersteuning met spoed

Standaard rekenen wij 3-5 werkdagen voor een reparatie na het ontvangen van het product. We snappen echter ook dat dit soms niet snel genoeg is. Als je je apparaat weer sneller terug wil hebben, bieden we hier ook spoedondersteuning aan voor €75. Met spoedondersteuning zullen we je support ticket de hoogste prioriteit geven, zodat je sneller geholpen wordt.

System Upgrades

Systeemupgrades

Wanneer je specifieke upgrades wil hebben, kan je je systeem naar ons toe sturen om deze uit te voeren. We zullen werktijd, componenten en retourzending in rekening brengen om dit uit te voeren.

System Refurb

Systeemrenovatie

We bieden een renovatieservice aan voor systemen, zodat deze langer blijven werken of zodat je deze bij meer dan één klant kan inzetten. Neem contact op met een hardware specialist voor meer informatie over deze service.

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.