Inventarisatie & Fulfilment

Laat de hardware maar over aan ons

Versimpel de productieketen door ons de hardware te laten regelen, zodat jij je kan focussen op je toepassingen en klanten. Gebruik ons warenhuis voor gebouwde en geteste systemen, zodat je zelf geen extra opslagruimte meer hoef te regelen. Verstuur direct naar je klanten vanuit onze locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië zodat je levertijden drastisch verkort worden en je je niet bezig hoef te houden met het logistieke proces. We helpen je zelfs bij een voorspellingsplan, zodat je verwachte levertijden behaald worden.

 

Begin direct

Spreek vandaag nog een hardware specialist over onze aangeboden services.

 
03 808 2440
 
info.be@onlogic.com
 

Inventarisatie & fulfillment

Consigned Stock

Opslag voor voorraad

Prijs: €10/systeem

We bouwen en testen je systemen van tevoren, en slaan deze op in ons warenhuis zodat deze klaar staan voor snelle levering aan je klanten wanneer dat nodig is. Combineer deze service met verzendservices, labeling en imaging zodat je een totaaloplossing hebt voor de hardware fulfillment.

 

Logistiek

Direct Shipping

Directe verzending

Prijs: inbegrepen

Als onderdeel van onze standaard service zullen we je producten direct verzenden naar je klanten vanuit onze vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Dit versimpelt het proces en vermindert de kosten van het doorsturen naar klanten.

Blind Drop Shipping

Geblindeerde verzending

SKU: SV-BlindShip | Prijs: €10/systeem

Voordat we het product versturen naar je klanten zullen we alle referentie naar OnLogic van de shipping labels en verpakkingen verwijderen. Daarnaast voegen we ook jullie adres toe als retouradres.

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.