Logic+: Branding & Labeling

Snel en gemakkelijk aan te passen

We begrijpen hoe belangrijk het opbouwen van een merknaam is. Onze branding services verbeteren niet alleen de out-of-the-box experience die je biedt aan klanten, maar helpt ook met het aanpassen van je hardwareplatform en verpakking door kleuren, logo's, productnamen en overige merkelementen toe te voegen. Daarnaast kunnen wij ook volledig aangepaste serienummerlabels ontwikkelen waarbij jouw merk en product het beste uit de verf komen. Bekijk al onze mogelijkheden in de lijst hieronder.

 

Begin direct

Spreek vandaag nog een hardware specialist over onze aangeboden services.

 
03 808 2440
 
info.be@onlogic.com
 
Download ons service menu

Branding op het systeem

Custom Branded Computer

Branding op maat - Platen

SKU: SV-1PlateArt | Prijs: €2.500

SKU: SV-2PlateArt | Prijs: €3.500

Minimumaantal systemen & componenten: 100

Als je meer dan 100 systemen koopt, kan je met deze service de illustraties op de voorplaat, achterplaat of beide wijzigen. Wijzigingen aan de fysieke ontwerpen van de platen zijn niet inbegrepen.

* Er worden aanvullende kosten per systeemcomponent in rekening gebracht

 

Branding van de verpakking

Custom Packaging Inclusions

Inbegrepen aanpassingen

SKU: SV-CustomInclude | Prijs: €5/systeem

Voeg bedrukte materialen, zoals quick-start gidsen en marketingmateriaal, toe aan je systeemverpakking. Jij levert de materialen die je wilt opnemen en wij zullen deze tijdens de productie in de doos plaatsen. Deze service omvat zoveel stukken plat bedrukt materiaal als je maar wilt, zolang ze in de doos passen en pre-kitted in onze fabriek aankomen.

Custom Color Packaging Sleeve

Aanpasbare sleeve verpakkingskleur

SKU: SV-PackageSleeveDesign | Prijs: €2.000

Minimumaantal systemen & componenten: 100

Creëer een verpakking op maat die aan de meeste van onze standaardsystemen kan worden toegevoegd. Voeg maximaal 3 screen-print kleuren toe aan onze standaard matte witte omhulzing.

* Er worden aanvullende kosten per systeemcomponent in rekening gebracht

 

Labeling services

Custom Serial Number Label

Aanpasbare serienummer labels

SKU: SV-CustomLabel | Prijs: Geen set-up kosten, €5/systeem

SKU: SV-FullCustomLabel | Prijs: €1.000 set-up kosten, €12/systeem

Ons standaard custom label template stelt je in staat zelf je logo en maximaal een regel aan statische tekst aan het label toe te voegen.

Als ons standaard aangepaste label template niet bij je behoeften past, biedt onze full custom label service je alle bovenstaande opties en kan je hiernaast MAC-adressen toevoegen, de tekstlocaties verplaatsen of extra statische elementen toevoegen.

Praat met een hardware specialist over je project

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat Icon
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.