Transport

De voertuigcomputers van OnLogic zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele installaties, zoals in auto's, vrachtwagens, treinen, boten of vliegtuigen, zijn extra bestand tegen trillingen en extreme bedrijfstemperaturen en bieden ondersteuning voor verschillende stroomsterktes.

 

Transport

Van voertuig-infotainment en geavanceerd vlootbeheer tot mobiele surveillance en asset tracking, onze lijn Transport-pc's biedt extreem betrouwbare mobiele computers.

 
 

Productbrochure

Bekijk de brochure voor meer informatie over onze hardware en selecteer de perfecte rugged, industriële- of commerciële pc voor je toepassing.

 
Download brochure 

Ontworpen voor succes

 

Beschermde prestaties

Onze transportsystemen zijn gebouwd om aan de eisen van installatie in een voertuig te voldoen en maken gebruik van een ontwerp zonder bewegende delen, dat zeer goed bestand is tegen trillingen.

Automotive krachtpatsers

Van een groot bereik aan invoerstroom tot ontstekingsdetectie en vertraagd automatisch in-/uitschakelen, onze voertuig-hardware biedt het allemaal.

Geschikt voor breed temperatuurbereik

Omdat onze voertuigcomputers vaak worden blootgesteld aan schommelende omgevingstemperaturen zijn deze gebouwd met onderdelen die deze schommelingen aan kunnen.

Meer informatie

 
Vibration Proof Computers from OnLogic
 

Schokbestendig

Moderne industriële computers kenmerken zich met schokbestendige componenten en aansluitingen voor het minimaliseren van failure points en het zorgen voor betrouwbare werking.

 
Lees meer 
 
Rugged Computers from OnLogic
 

Rugged

Rugged pcs zijn meestal ontworpen om extreme temperaturen, schokken & trillingen en blootstelling aan stof of natte omstandheden te weerstaan.

 
Lees meer 
 
Wide Temperature Computers
 

Wide temperature

Wide temperature is een term die is overgenomen van de IPC indusrie om aan te geven dat een computer (of component) kan presteren in de meest extreme omgevingen.

 
Lees meer 
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.