Productie

Hardware die bestand is tegen stof, vuil, trillingen en extreme temperaturen die vaak voorkomen in productiefaciliteiten, zonder in te leveren op de prestaties.

 

Productie computers

OnLogic weet wat de IT-behoeften voor uw fabrieksvloer zijn. Van voor ACP ThinManager geschikte thin clients zonder ventilator en zonder openingen tot werkstations en Mens Machine Interface (HMI) Panel-pc's, als u op zoek bent naar betrouwbaarheid, bent u bij Logic aan het juiste adres.

 
Pictogram Citaat

Sinds we de hardware van OnLogic gebruiken hoeven we ons geen zorgen meer te maken over downtime en onderhoud door stof of vuilophopingen. Ik ben ontzettend blij dat we voor onze ventilatorloze pc's gekozen hebben voor OnLogic.

—Josh Keiter, Groepsleider pc-ondersteuning bij American Woodmark Corporation

Ontworpen voor succes

 

Ventilatorloos en zonder openingen

Door de ventilator te verwijderen, hebben we een van de meest voorkomende computerstoringspunten weggenomen, dat ons de mogelijkheid bood om volledig solid state systemen zonder openingen te bouwen.

Industrieel temp. bereik

Onze hardware is gebouwd met industriële onderdelen die specifiek zijn ontwikkeld voor extreme omgevingen en is daarom ideaal voor toepassingen bij hoge of lage temperaturen.

Trillingsisolatie

Een enkele losse verbinding kan uren storingstijd betekenen, maar een speciale architectuur van het chassis helpt schade te voorkomen bij installaties die gevoelig zijn voor trillingen.

"
 

Beveiligingsbrochure

Onze selectie rugged NVR's is zorgvuldig gekozen en geconfigureerd om de perfecte combinatie functies te bieden voor moderne beveiligingsapplicaties.

 
Brochure downloaden  
 

Industriële pc's in actie

American Woodmark Corporation had voor hun productiefaciliteit een ventilatorloze industriële pc met een kleine form factor nodig. Door hun stoffige productielijn moesten hun technici de bestaande computersystemen regelmatig schoonmaken, wat leidde tot downtime en dure verspilling.

 

Meer informatie

 
Industrial Fanless Computer
 

Fanless

Ventilatoren zijn een van de meest voorkomende failure points bij industriële pc’s. Dit maakt fanless computers aantrekkelijk voor klanten die zoeken naar optimale betrouwbaarheid.

 
Lees meer 
 
Wide Temperature Computers
 

Wide temperature

Wide temperature is een term die is overgenomen van de IPC indusrie om aan te geven dat een computer (of component) kan presteren in de meest extreme omgevingen.

 
Lees meer 
 
Industrial Panel PC
 

Panel pc

Een panel pc is een geïntegreerde oplossing waarbij een combinatie is van een beeldscherm en een computer unit, voor gebruik als een all-in-one computer.

 
Lees meer 
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.