Oplossingen

RHEL-gecertificeerd door OnLogic

RHEL-gecertificeerde hardware van OnLogic helpt u bij het benutten van de kracht van Red Hat Enterprise Linux (RHEL) aan de edge. Implementeer uw RHEL-image op OnLogic-systemen om responstijden te verbeteren en bandbreedte te besparen in uw hybrid-cloud omgeving.
Oplossingen

RHEL-gecertificeerd door OnLogic

RHEL-gecertificeerde hardware van OnLogic biedt de kracht van Red Hat Enterprise Linux (RHEL) aan de edge, dichtbij de gegevensbron. De oplossing biedt snellere responstijden en een spaarzaam gebruik van bandbreedte in een hybride cloudomgeving.

Breng je hybride cloud naar de edge

Met OnLogic’s RHEL-gecertificeerde edge hardware op industrieel niveau breng je de hybride cloud tot bij je gegevensbronnen en eindgebruikers. Wij maken systemen die je ook in een veeleisende omgeving kunt gebruiken. Wil je een bestaande toepassing in een magazijn monitoren en schalen of ben je een ontwikkelaar die een nieuwe toepassing maakt voor een afgelegen of mobiele locatie? Onze oplossingen bieden betrouwbaarheid, lage latentie en hoge prestaties waar jij die nodig hebt.
HARDWARE OPLOSSINGEN

Onze meest populaire RHEL-gecertificeerde hardware

Helix 500 Edge-pc - RHEL-gecertificeerdHelix 500 Edge-pc - RHEL-gecertificeerd
Helix 500 Edge-pc - RHEL-gecertificeerd
Helix 500 combineert Intel® 10th Gen Comet Lake Core-processors in een fanless, solid-state platform, ontworpen voor de uitdagingen van edge computeromgevingen.
CL250 Ultra Compact Edge Computer - RHEL-gecertificeerdCL250 Ultra Compact Edge Computer - RHEL-gecertificeerd
CL250 Ultra Compact Edge Computer - RHEL-gecertificeerd
Wanneer je hybride cloud in kleine ruimten aan de edge nodig hebt, biedt de CL250 Intel x86-verwerking en indrukwekkende I/O in een klein, fanless chassis.
EXPERT ONDERSTEUNING

We zijn er om te helpen

Ons solutions experts team is beschikbaar om te kijken naar wat jij nodig hebt en om de ideale oplossing te vinden voor jouw toepassing.
Een foto van vriendelijke en behulpzame technische verkoop- en ondersteuningsmedewerkers die industriële computers vasthoudenEen foto van vriendelijke en behulpzame technische verkoop- en ondersteuningsmedewerkers die industriële computers vasthouden

Praat met een solution specialist

We zijn er om je helpen met het vinden van de ideale oplossing.
Bel ons: +31 88 5200 700
Neem contact op | 8:30-18:00
FEATURES & MOGELIJKHEDEN

Gegevens bewaren en gebruiken

Om de voordelen van edge computing met industriële hardware en RHEL te illustreren, volgt hier een scenario uit de praktijk.
Een bedrijf moet de druk van een oliebron op een afgelegen locatie bewaken. De internetverbinding op die locatie is instabiel en valt soms uit. Als het internet uitvalt, wordt de huidige hardware, die de gegevens rechtstreeks doorgeeft aan de cloud, onderbroken en gaan de drukgegevens van de bron verloren. Zo ontstaat het risico dat er trends ontbreken met betrekking tot drukschommelingen, die op een operationeel probleem kunnen wijzen. In het ergste geval kan het rampzalige gevolgen hebben. Zonder een constante verbinding met de cloud is er geen enkele manier om meldingen te ontvangen of acties te ondernemen om problemen op te lossen.
Door op die afgelegen locatie RHEL-gecertificeerde hardware van OnLogic te gebruiken, kun je de gegevens zonder actieve internetverbinding op locatie verzamelen, verwerken en opslaan. Wanneer de verbinding is hersteld, kunnen de gegevens worden doorgestuurd naar de cloud of centrale server. Verwerking ter plekke betekent ook een afname van de RTT (round-trip tijd) van de gegevens naar de cloud en weer terug. Bovendien kan industriële automatiseringssoftware die aan de edge wordt geïnstalleerd, bijvoorbeeld Ignition van Inductive Automation, zo worden geconfigureerd dat deze de werking van de bronpomp bijstelt wanneer sensoren onregelmatigheden detecteren. Deze op regels gebaseerde controle ter plekke kan helpen niet-ideale verrichtingen en het risico op storingen te beperken zonder afhankelijk te zijn van een actieve internetverbinding. Dat is de kracht van de hybride cloud.

Vertrouw op OnLogic

De edge kan een uitdagende plaats zijn. De locatie van je gegevensbronnen kan variëren van fabrieksvloeren tot toepassingen in de openlucht. Misschien hebben je eindgebruikers toegang nodig tot je RHEL-omgeving of zijn ze afhankelijk van lokale rekenkracht op andere uitdagende locaties. En om het nog erger te maken, een traditionele pc met ventilator kan stof en vuil uit die omgeving het systeem inzuigen. Na verloop van tijd kan dit vuil, dat zich aan je sensitieve elektronica hecht, de levensduur van het systeem verkorten of een defect veroorzaken.
Dergelijke storingen veroorzaken uitvaltijd en verlies van productiviteit. Edge-pc’s van OnLogic beschikken over fanless koeling, een chassis zonder ventilatieopeningen en solid-state onderdelen. Ze bieden een betrouwbare werking om aan de eisen van industriële toepassingen te voldoen. Samen met Red Hat werken we aan een combinatie van onze industriële hardware en de uitgebreide compatibiliteitstests van het RHEL-hardwarecertificeringsprogramma. Met RHEL-gecertificeerde hardware van OnLogic kun je erop vertrouwen dat het systeem out-of-the-box gedurende vele jaren doet wat het moet doen.
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.