Imaging & BIOS

Klaar voor gebruik bij het uitpakken

Maak de out-of-the-box experience beter voor jezelf en je klanten door ons al je imaging en BIOS-aanpassingen te laten doen. Wanneer je dit combineert met onze verzendservices, heb je een gestroomlijnde aanpak voor het beheren van je hardware. Laat ons zorgen voor je hardware, zodat jij je kan focussen op je toepassingen.

 

Begin direct

Spreek vandaag nog een hardware specialist over onze aangeboden services.

 
03 808 2440
 
info.be@onlogic.com
 

Imaging Services

Linux Image Capture

Image capture Linux

SKU: SV-ImagingLinux | Prijs: €500

 

Wij slaan je image op en passen deze aan op onze deployment server, zodat deze klaar is voor productie. Bestel één van onze computers, bereid je image voor en stuur deze op naar ons voor de productie.

Windows Image Capture

Image capture Windows

SKU: SV-ImagingWindows | Prijs: €1000

 

Bereid je image voor op één van onze computer en stuur deze op naar ons voor het opslaan van de image. Wij zullen de image klaarmaken door middel van sysprep. Wanneer we je image hebben voorbereid, zullen we deze instellen op onze deployment server, zodat deze klaar is voor de productie.

Image Deployment

Image ontwikkeling

SKU: SV-CustomImage | Prijs: €15/systeem

 

Wanneer we je image hebben opgeslagen middels een van de services hierboven, zullen zowel we een SKU voor de configuratie van je computers als een line item aanmaken voor je image. Na de assemblage van je systeem, zullen we je image toevoegen aan ons productiesysteem.

 

BIOS services

BIOS Modifications

BIOS aanpassingen

 
BIOS aanpassingen, waaronder het splash screen

SKU: SV-CP-BIOS | Prijs: €500

Geef een lijst met aanpassingen door ten opzichte van de standaard instellingen van de BIOS, evenals een eigen splash screen afbeelding indien gewenst, en wij zullen een aangepaste BIOS voor je ontwikkelen.

 
Serienummer in BIOS

SKU: SV-SNBIOS | Prijs: inbegrepen

Serienummers worden standaard opgenomen in de BIOS tijdens de productie. Dit is een standaard onderdeel van ons productieproces.

 
Installeer een eigen BIOS

SKU: SV-CustomBIOS | Prijs: €10/systeem

Wij zullen je eigen BIOS installeren tijdens de productie en imaging fase.

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.