Transport

De voertuigcomputers van OnLogic zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele installaties, zoals in auto's, vrachtwagens, treinen, boten of vliegtuigen, zijn extra bestand tegen trillingen en extreme bedrijfstemperaturen en bieden ondersteuning voor verschillende stroomsterktes.

Industrieën

Computers voor transport

Computers ontworpen voor logistiek van passagiers, getest naar standaarden voor gebruik in voertuigen.
Industrieën

Computers voor transport

Computers ontworpen voor logistiek van passagiers, getest naar standaarden voor gebruik in voertuigen.
OnLogic computers voor transport variëren van digital signage mediaspelers tot rugged deep learning computers voor machine vision en artificial intelligence toepassingen.
Wil je een compacte computer integreren in een groter systeem via Wi-Fi? Of wil je een computer monteren in een voertuig om data te verzamelen en delen via een 4G mobiele verbinding? OnLogic heeft een op maat gemaakte oplossing die past bij jouw toepassing.
Oplossingen

Solutions

Features

Extreem configureerbare computers voor transport

Met OnLogic oplossingen kun je direct online of in overleg met ons team de ideale computer configureren voor jouw transport toepassing.
Samengesteld voor jouw unieke toepassing. Kies uit een breed scala aan processors, grafische mogelijkheden, I/O en montage opties voor de perfecte balans tussen prestaties en energie efficiëntie. Met features zoals DC-naar-DC stroom input en voertuig ontstekingsdetectie (ignition sensing) voor integratie in de stroomvoorziening van voertuigen.
Moet je verbonden blijven? Kies voor Wi-Fi, 4G netwerk en PoE LAN connectiemogelijkheden voor gegevensverkeer in elke toepassing.

Geschikt voor in voertuigen en op rails

Motorrijtuigen, openbaar vervoer en autonome voertuigen zijn geen ideale locaties voor traditionele computers vanwege de sterk variërende temperaturen en vibraties.
OnLogic computers voor voertuigen worden getest naar industriële standaarden zoals MIL-STD-810 en UNECE Reg.10 E-mark voor constante werking in de uitdagende omstandigheden die je tegenkomt in veel transport toepassingen. Details over de naleving van regelgeving zijn beschikbaar voor elk systeem zodat je de ideale oplossing voor jouw eisen kunt kiezen.
Resources

Ontwikkeld voor succes

Loreom ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam...

Ontworpen voor vervoer

OnLogic biedt een scala aan configureerbare hardware van digital signage mediaspelers voor bewegwijzering tot computers voor in transportvoertuigen.

Overal verbonden

Wi-Fi en 4G mobiele opties bieden connectiviteit over bijna de hele wereld. Behoud overzicht over je werkzaamheden op lokatie.

Rugged hardware beschikbaar

Rugged hardware gemaakt voor mobiele toepassingen. Getest naar industriële standaarden voor betrouwbare prestaties in extreme omgevingen.

Optional Video Block

Aenean nulla arcu, lacinia et massa id, elementum ornare nisl. Nam est turpis, mattis eu vulputate eget, interdum non mauris. Sed malesuada nibh urna, sit amet vulputate ex interdum sed. Nullam commodo libero consectetur ultrices tempus. Phasellus euismod luctus arcu, quis ultrices purus sollicitudin ac.
Expert ondersteuning

We zijn er om te helpen

Ons solutions experts team is beschikbaar om te kijken naar wat jij nodig hebt en om de ideale oplossing te vinden voor jouw toepassing.
Een foto van vriendelijke en behulpzame technische verkoop- en ondersteuningsmedewerkers die industriële computers vasthoudenEen foto van vriendelijke en behulpzame technische verkoop- en ondersteuningsmedewerkers die industriële computers vasthouden

Praat met een solution specialis

We zijn er om je helpen met het vinden van de ideale oplossing.
Bel ons: +31 88 5200 700
Neem contact op | 8:30-18:00
 

Transport

Van voertuig-infotainment en geavanceerd vlootbeheer tot mobiele surveillance en asset tracking, onze lijn Transport-pc's biedt extreem betrouwbare mobiele computers.

 
 

Productbrochure

Bekijk de brochure voor meer informatie over onze hardware en selecteer de perfecte rugged, industriële- of commerciële pc voor je toepassing.

 
Download brochure 

Ontworpen voor succes

 

Beschermde prestaties

Onze transportsystemen zijn gebouwd om aan de eisen van installatie in een voertuig te voldoen en maken gebruik van een ontwerp zonder bewegende delen, dat zeer goed bestand is tegen trillingen.

Automotive krachtpatsers

Van een groot bereik aan invoerstroom tot ontstekingsdetectie en vertraagd automatisch in-/uitschakelen, onze voertuig-hardware biedt het allemaal.

Geschikt voor breed temperatuurbereik

Omdat onze voertuigcomputers vaak worden blootgesteld aan schommelende omgevingstemperaturen zijn deze gebouwd met onderdelen die deze schommelingen aan kunnen.

Meer informatie

 
Vibration Proof Computers from OnLogic
 

Schokbestendig

Moderne industriële computers kenmerken zich met schokbestendige componenten en aansluitingen voor het minimaliseren van failure points en het zorgen voor betrouwbare werking.

 
Lees meer 
 
Rugged Computers from OnLogic
 

Rugged

Rugged pcs zijn meestal ontworpen om extreme temperaturen, schokken & trillingen en blootstelling aan stof of natte omstandheden te weerstaan.

 
Lees meer 
 
Wide Temperature Computers
 

Wide temperature

Wide temperature is een term die is overgenomen van de IPC indusrie om aan te geven dat een computer (of component) kan presteren in de meest extreme omgevingen.

 
Lees meer 
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.