Logic+: Financiering

Flexible betaalmogelijkheden

Onze financiële opties bieden de flexibiliteit die je nodig hebt bij het kopen van hardware en beheren van transacties. Online producten bestellen gaat snel en gemakkelijk. Voor grotere orders hebben we meer financiële mogelijkheden, deze staan hieronder beschreven.

 

Begin direct

Spreek vandaag nog een hardware specialist over onze aangeboden services.

 
03 808 2440
 
info.be@onlogic.com
 
Download ons service menu

Financiële mogelijkheden

Industrial Computers

Kredietvoorwaarden

We bieden kredietvoorwaarden aan kwalificerende klanten met behoefte voor hardware. Neem contact op met één van onze hardware specialisten op 03 808 2440, e-mail of via de chat voor meer informatie.

Lease Industrial Computers

Leasing

OnLogic heeft een leasing programma opgezet om je meerdere opties te kunnen bieden voor je uitrusting, hardware en services. Onze financiële parter heeft ervaring in de industriële markt en bied flexibele betaalmogelijkheden die perfect aan je eisen aansluiten. Doordat ze direct onze systemen aan klanten uitlenen en ze veel ervaring hebben in onze markt, bieden ze een extreem concurrerende leasekosten en een exceptionele service. Neem contact op met één van onze hardware specialisten op 03 808 2440, e-mail of via de chat over de mogelijkheden.