Maak gebruik van real-time inzichten van de edge

Maak gebruik van real-time inzichten van de edge

Gebouwen slim maken

Dit eBook geeft je meer inzicht in Smart Buildings en hoe je bruikbare inzichten kunt krijgen op basis van gegevens van de edge. In het eBook lees je wat je de voordelen van Smart Buildings zijn, waar je op moet letten bij edge-hardware en hoe je aan de slag kunt met het verzamelen van gegevens voor je eigen Smart Building-oplossing.

 
Downlaod het eBook 

Nieuwe inzichten voor de far edge in samenwerking met Red Hat

Hoe breng je veerkrachtige, stabiele en flexibele computers naar veeleisende edge-omgevingen

Dit eBook helpt je met het begrijpen van de waarden voor het verzamelen, controleren en handelen op basis van gegevens op edge-apparaten. Hierin worden enkele specifieke infrastructuurbehoeften voor het optimaliseren van implementaties aan de edge toegelicht.

 
Download het eBook 
Nieuwe inzichten voor de far edge in samenwerking met Red Hat
De ultieme gids voor Supervisory Control And Data Acquisition (SCADA)

De ultieme gids voor Supervisory Control And Data Acquisition (SCADA)

Leer hoe je aan de slag gaat met het bouwen van een SCADA-oplossing

Een SCADA-systeem (Supervisory Control and Data Acquisition) is ontworpen om gegevens te verzamelen, analyseren en visualiseren om zodoende gerichte acties te kunnen uitvoeren. We hebben deze gids gemaakt om de grote voordelen van moderne SCADA te belichten en je te helpen de belangrijkste kenmerken van SCADA-hardware en -software te identificeren. In deze handleiding vind je ook een paar tips om je op weg te helpen met de implementatie van je eigen slimme SCADA-oplossing.

 
Download het eBook 

De voordelen van fanless pc's

Lees hoe u downtime kunt verminderen

We hebben ICT-professionals gevraagd van welke hardwareproblemen zij het meest gefrustreerd raken, en we ontdekten één gemeenschappelijke boosdoener: de ventilator. Hier zijn slechts drie van de belangrijkste voordelen van fanless pc's.

 
Download de whitepaper 
The Benefits Of Fanless Computing Whitepaper
Our Complete Guide and Configuration Checklist

De ultieme gids voor het kiezen van een industriële computer

Onze complete gids en configuratie checklist

Wij hebben de belangrijkste informatie verzameld die je nodig hebt om de hardware voor jouw project te kiezen. In deze gids leer je welke variabelen, configuratiemogelijkheden, software keuzes en meer van belang zijn voor de hardware die jij nodig hebt om een succesvol project te lanceren.

 
Download de gids 

Beknopte handleiding voor Trusted Platform Module (TPM) 2.0

De verschillen tussen hardware TPM, Intel PTT en AMD fTPM

Hardware TPM, soms ook discrete of dTPM genoemd, is de go-to oplossing geworden voor het beveiligen van computerhardware. Recentelijk hebben Intel en AMD ook hun eigen technologieën ontwikkeld om systemen te beveiligen. Zonder de noodzaak van een dedicated cryptoprocessor. Leer meer over de overeenkomsten en verschillen tussen deze oplossingen in onze beknopte handleiding.

 
Download de gids 
Beknopte handleiding voor Trusted Platform Module (TPM) 2.0
Fanless Computer Installation Guide

Fanless computer installatiegids

Wat je wel en niet moet doen voor succes

Je hebt goed nagedacht en aandacht besteed aan het kiezen en configureren van de perfecte fanless computer voor jouw industriële IoT, Industrie 4.0 of edge computerproject. Zorg ervoor dat de laatste stap in het proces niet al dat werk ongedaan maakt. Download onze Fanless computer installatiegids en leer wat je wel en niet moet doen om te zorgen dat jouw project een succes wordt.

 
Download de gids 

Vier oplossingen tegen stof

Bescherm uw computer tegen omgevingen met veel stofdeeltjes

Last van stof? Dat is in de meeste productieomgevingen het geval. Stof, vet, bijtende stoffen of andere deeltjes: ze zijn schadelijk voor elektronische onderdelen en zorgen voor ICT-problemen in de productieomgeving. Luchtgedragen deeltjes blokkeren computerventilatoren en blijven achter op moederborden. Dit leidt tot systeemuitval en vertragingen in het productieproces.

 
Download de whitepaper 
Four Solutions For Dealing With Dust Whitepaper
Understanding MTBF

Wat is MTBF?

Hardware betrouwbaarheid verbeteren door afhankelijkheid te ontwikkelen

In de wereld van computer hardware en andere elektronica wordt de afhankelijkheid van componenten en systemen uitgedrukt in de "Mean Time Between Failure"(MTBF). Er zijn echter nog vele andere belangrijke factoren die belangrijk zijn bij het berekenen van de totale potentiële kosten van Industriële PC's. Lees meer over wat MTBF mist.

 
Download de whitepaper 

De ultieme RAID gids

Ontdek welke RAID opslag oplossing het beste voor jou is

RAID (Redundant Array of Independent Disks) is een technologie die gebruikt wordt om meerdere harde schijven te combineren tot één geheel, waardoor lees- en schrijfsnelheden verbeteren en databescherming toeneemt door redundancy. Download onze ultieme RAID gids en leer hoe je jouw bedrijfsprocessen kunt verbeteren en je bedrijfskritieke data kunt beschermen met deze technologie.

 
Download de whitepaper 
De ultieme RAID gids
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.