ML200

Geavanceerde Thin Mini-ITX

Een foto van de oranje OnLogic ML210 fanless industriële computer.

ML200

Geavanceerde Thin Mini-ITX

 

De ML200-serie biedt de ideale combinatie van een klein formaat en prestatie met de Thin Mini-ITX computers in hun zeer veelzijdige, industriële behuizing.

 
Een gestileerde foto van twee op elkaar gestapelde computers uit de ML200-serie van OnLogic.
 
Een pictogram dat chipprestaties aangeeft

Het sterke, stille type

De ML200-serie biedt een uitstekende prestatie-/formaat-verhouding, met werkstation-computers in een fanless, low-profile behuizing van industriële kwaliteit.

 
Een pictogram dat vesa-bevestigingsmogelijkheden aangeeft

Low-profile, grote prestaties

Door hun slanke ontwerp en flexibele montagemogelijkheden kunnen computers uit de ML200-serie vrijwel overal worden bevestigd, of ze nu makkelijk bereikbaar moeten zijn of onopvallend geïnstalleerd.

 
Een pictogram dat een kleine formaat aangeeft

Vorm, functie en maat

De ML200-serie biedt een verscheidenheid aan uitbreidingsmogelijkheden, waaronder optionele M.2-opslag en WiFi-mogelijkheden, in een behuizing die 1,5" hoog is en op muren, monitoren of DIN-rails bevestigd kan worden.

 
Een foto die de innovatieve Hardshell™ Fanless Technology van OnLogic op hun oranje computer uit de ML210-serie belicht.
 

Geen roosters, geen bewegende delen, geen zorgen

De innovatieve en fanless Hardshell™-technologie van OnLogic biedt betrouwbare prestaties, door de onderdelen te verpakken in een duurzame, stofvrije en ventilatorloze behuizing. De ML200-serie blijft koel door zijn warmte aan de omgeving af te geven door middel van zijn unieke geëxtrudeerde aluminium koelvinnen.

 
Een foto waarin wordt belicht hoe het ontwerp van de industriële computer uit de ML200-serie van OnLogic EMI- en ESD-bescherming biedt.
 

Beschermd tegen EMI & ESD

De ML200-serie beschermt de elektronica door elektrostatische ontladingen door de behuizing te geleiden via EMI-isolerende geleidende schuimpakkingen. De vernikkelde binnenzijde van de ML200 biedt verdere EMI-bescherming.

 
Een foto die het schone en beschermende metalen chassis van de industriële computer uit de ML200-serie van OnLogic benadrukt.
 

Schoon. Elegant. Industrieel

De ML200-serie wordt beschermd door vernikkeld staal en geëxtrudeerd aluminium en brengt schoonheid naar de industriële ruimte. De duurzame structuurverf en gladde geanodiseerde afwerking op het chassis beschermt uw systeem verder tegen slijtage, gebruikssporen, krassen en corrosie.

 
 

Modellen

Swipe om meer modellen te bekijken

 
 
I/O VOOR
I/O ACHTER
PROCESSOR
Een foto die de I/O aan de achterzijde van de OnLogic ML210g-10 industriële computer belicht.
 

ML210G-10

Ventilatorloze Industriële Intel Bay Trail Computer

I/O VOOR

2 USB 2.0-aansluitingen
1 Aan-/uit-knop

I/O ACHTER

2 USB 2.0 high current-aansluitingen
2 USB 3.0-aansluitingen
1 HDMI-aansluiting
1 VGA-aansluiting
2 RS-232 COM-aansluitingen
1 Gb LAN-aansluiting
2 Audio Jack (Speaker/Mic-ingang)
1 DC-aansluiting (8 ~ 19 VDC)

PROCESSOR

Intel® Celeron® J1900
Snelheid: 2 GHz
Generatie: Bay Traill
Cores: 4

Logic+

Een end-to-end hardware-programma voor volumeprojecten

 

Van prototype tot distributie, het team van ervaren professionals van OnLogic zorgt bij elke stap van uw project voor een succesvolle implementatie.

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.