Online en offline evenementen

Hieronder vind je een overzicht van aankomende evenementen en sessies die al hebben plaatsgevonden.

Evenementen & Beurzen

Persoonlijk, virtueel of hybride - hier kun je ons vinden.
 
 
 

Electronica 2022

15-18 november 2022 - München, Duitsland

Bezoek ons op 's werelds toonaangevende beurs voor de elektronica-industrie! Je vindt ons op de ISMOsys stand waar je kennis kunt maken met onze uiterst configureerbare en betrouwbare industriële computers. In hal C2, standnummer 158 vind je ons team van experts, kun je onze nieuwste hardware bekijken en ontdekken hoe we kunnen helpen met het oplossen van uw complexe technologische uitdagingen.

 
Meer informatie  
 
OnLogic and Intel Logos

ICCX gepresenteerd door Inductive Automation

20-21 september 2022 - Folsom, VS

De Ignition Community Conference brengt de thought leaders in industrial automation samen om ideeën, inspiratie en technologie uit te wisselen. Ontmoet het OnLogic-team op stand 6 en ontdek een scala aan hardware-oplossingen, bekijk een demo, kom meer te weten over ons onlangs opnieuw gelanceerde Integrator-programma en nog veel meer!

 
Meer informatie  
 
OnLogic and Intel Logos

OnLogic LIVE: Visie op de toekomst

Opgenomen op 23 juni 2022

AI-oplossingen zijn er overal; soms op onverwachte plekken. Voor de meeste sectoren is de vraag niet óf ze AI gaan gebruiken, maar wanneer. Bekijk de registratie van ons live evenement met OnLogic en Intel om te leren hoe je hardware- en softwareoplossingen kunt gebruiken om jouw virtuele AI-oplossing realiteit te maken.

 
Nu kijken  
 
OnLogic and Cirrus Link Logos

OnLogic Live: Connect met het IoT

Opgenomen op donderdag 11 november, 2021

Bekijk de registratie van OnLogic Live met Arlen Nipper, Industrial IoT & SCADA pionier. Leer hoe je snel en makkelijk met de cloud kunt connecten.

 
Kijk nu  
 
Intel, Inductive Automation, and OnLogic Logos

OnLogic Live: Edge Of Tomorrow

Opgenomen op donderdag 17 juni, 2021

Bekijk de registratie van OnLogic Live over hoe edge computing en innovatieve software de drijvende kracht zijn achter de modernisering van industriële ruimtes.

 
Kijk nu  
 
 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.