Axial AC100-serie van OnLogic

Industriële rackservers ontworpen voor de edge

Axial Serie

Maak kennis met de Axial AC100-serie

De industriële edge servers uit de Axial AC100-serie geven je de kracht, controle en branchespecifieke mogelijkheden om je IoT-infrastructuur te beheren en de waarde van je gegevens aan de edge te benutten. Gebruik de kracht en versnelde prestaties van Intel® 13e gen Core™-processors (voorheen Raptor Lake) op de plek waar de gegevens worden gegenereerd, in een platform dat speciaal is ontworpen voor industriële IoT-, machine learning- en AI-toepassingen. Met de Axial AC100-serie kun je latency verminderen en bijna in realtime reageren op gebeurtenissen, wat geld bespaart en de operationele efficiëntie verbetert.

De Axial AC100-serie geeft je …

 • 13e gen Intel Core processing
 • dedicated Baseboard Management Control
 • tot 128 GB DDR5-geheugen
 • PCIe-uitbreiding van volledige hoogte en lengte
 • ondersteuning voor een bereik van dedicated GPU’s
 • een ondiep, klein formaat van 19 inch
 • afsluitbaar frontpaneel en inbraakdetectie
 • optionele redundante voedingsvoorzieningen

Systeembesturing en -beveiliging

Effectieve systeembesturing en -bescherming zijn in de Axial AC100-serie geïntegreerd. Licentie-fee vrije BMC (Baseboard Management Controller) biedt veel tijdbesparende en essentiële functies voor beheerders, zoals besturing, beheer en bewaking van de hardware op afstand, zelfs wanneer het systeem is uitgeschakeld. Een vakkundig ontworpen kabelbeheersysteem houdt communicatie- en netsnoeren uit het zicht en zorgt ervoor dat ze niet per ongeluk losgekoppeld worden. Ten slotte biedt de Axial AC100-serie inbraakdetectie en een vergrendelbare I/O-frontplaat om sabotage te ontmoedigen en de cruciale infrastructuur van de organisatie te beschermen tegen ongewenste toegang.

Ontworpen voor de industriële edge

De Axial AC100-serie past waar je deze nodig hebt, kan worden aangepast aan de eisen van je bedrijf en vergemakkelijkt upgraden en onderhoud.

 • De Axial AC100-serie past perfect in een standaard 19-inch EIA-compatibele rackmountkast en is slechts half zo diep als de meeste rackservers. Dit zorgt voor een efficiëntere koeling en daarmee voor een langere levensduur van de hardware en processorprestaties.
 • Zelfs met zijn kleinere voetafdruk beschikt de Axial AC100-serie over een PCIe-sleuf van volledige hoogte en lengte op het moederbord. Daardoor kan de functionaliteit verder worden uitgebreid, bijvoorbeeld met speciale GPU, netwerken of eigen I/O-kaarten.
 • Dankzij een eenvoudig te openen toppaneel met inbraakdetectie kunnen IT-medewerkers ter plekke upgrades of service uitvoeren aan een aantal ter plekke te vervangen onderdelen, om de downtime en gemiddelde reparatietijd te verkorten.
AC101 Computer
AC101
BESCHRIJVING
De AC101 is een ondiepe 1U rackmount-server, gebouwd op de kracht en prestaties van Intel® Core™-processors met hybride architectuur en Hyper-Threading-technologie.
PROCESSOR
Intel 13e generatie (voorheen Raptor Lake) Hybrid-Core i3, i5, i7, i9
GEHEUGEN & OPSLAG
UTot in totaal 128 GB geheugen
Ondersteuning voor maximaal 4x DDR5-4800 UDIMM's (niet-ECC of ECC)
ONDERSTEUNDE SCHERMEN
3 onafhankelijke beeldschermen worden ondersteund
STANDAARD I/O
4x USB 3.2 Gen 1 Type A
2x 10GbE LAN
2x 1GbE LAN
1x GbE Dedicated Management (BMC/IPMI)
1x DB9 RS-232/422/485 COM
1x aan/uit-knop en led (wit)
1x ID-knop/led (blauw)
1x DisplayPort
1x HDMI
1x VGA
Voeding
UITBREIDINGSOPTIES
1x M.2 2280/2260/2242/2230 M-key (PCIe Gen 3 x4)
1x PCIe Gen 4 x16 slots van volledige hoogte/lengte (tot 150 W)
Tot 4x 2,5” (NVMe of SATA)
GEWICHT
10,02 kg
ENVIRONMENTAL PROTECTIONS
5~40 °C (ASHRAE A3-bedrijfstemperatuur)

Hulp nodig bij het kiezen? Chat nu of bel 03 808 2440.


Wil je meer ontdekken? Bekijk de volledige specificaties voor de AC101.

Intel Partner Titanium IoT Solutions

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.