Als je een component of systeem wilt retourneren voor restitutie of reparatie heb je een RMA-nummer nodig. Neem contact op met onze ondersteuningsafdeling op 03 808 2440 of verzend online een aanvraag via jouw account of via ons ondersteuningsgedeelte.

 

Retour voor restitutie

Behoudens de onderstaande uitzonderingen en vergoedingen mag de klant producten binnen 30 dagen na de verzenddatum terugsturen. Voor alle componenten geldt een 5% restocking fee. Voor geretourneerde systemen rekenen we een restocking fee van 15%. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Met uitzondering van het geval waarin een fout met de verzending is gemaakt, zijn klanten verantwoordelijk voor de kosten voor het terugsturen van artikelen naar OnLogic. De volgende producten en kosten worden niet gerestitueerd:

 
  • Producten die zijn gedemonteerd, gewijzigd of fysiek zijn beschadigd
  • Producten die niet meer werken door een fout van de gebruiker of een virus
  • Producten waarvan het garantielabel/-etiket is verwijderd of veranderd
  • Producten die zonder de oorspronkelijke verpakking of accessoires worden geretourneerd (handleiding, kabels, enz.)
  • Software, inclusief op systemen geïnstalleerde software
  • Geassembleerde systemen, hetzij geassembleerd door OnLogic of de klant
  • Speciale bestellingen, volume-orders van systemen (vanaf 5 stuks) en volume-orders van componenten (vanaf 10 stuks)
 

Reparatie en vervanging (garantie-informatie)

Voor op maat gemaakte computersystemen geldt een beperkte garantie van twee jaar, maar je kunt deze garantiedekking verlengen. Als het systeem onder de garantie valt en de garantie nog geldig is, wordt het niet-werkende systeem door OnLogic gerepareerd.

 

Tenzij anders vermeld geldt voor componenten verkocht door OnLogic een beperkte garantie van één jaar. Klanten kunnen het product rechtstreeks retourneren aan OnLogic of, afhankelijk van het artikel, het product rechtstreeks aan de fabrikant retourneren. Voor afzonderlijke componenten raden we aan om een niet-functionerend artikel rechtstreeks aan de fabrikant te retourneren. Dit vermindert de transittijd en ook wordt jouw vervangende product sneller geleverd.

 

De garantie vervalt als er bewijs is van beschadiging, misbruik of wijziging door de klant. De garantie geldt niet voor het volgende: aanbiedingen en software.

 

Wanneer wordt vastgesteld dat artikelen die zijn geretourneerd voor reparatie naar behoren werken of als de garantie vervalt, komen de kosten voor verzending aan de klant van het artikel voor rekening van de klant. Zie onze Algemene Verkoop Voorwaarden voor volledige informatie over restitutie en garantie.

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.