Productie

Hardware die bestand is tegen stof, vuil, trillingen en extreme temperaturen die vaak voorkomen in productiefaciliteiten, zonder in te leveren op de prestaties.

Industrieën

Computers voor productie 

OnLogic’s productie oplossingen zijn ontwikkeld zodat ze bestand zijn tegen de meest voorkomende verstoringen binnen een productiefaciliteit: stof, vibraties en extreme temperaturen.
Industrieën

Computers voor productie 

OnLogic’s productie oplossingen zijn ontwikkeld zodat ze bestand zijn tegen de meest voorkomende verstoringen binnen een productiefaciliteit: stof, vibraties en extreme temperaturen.
OnLogic maakt verschillende hardwareoplossingen voor IT- en OT-specialisten in productiefaciliteiten. Met onder andere gespecialiseerde systemen zoals industriële thin clients en Human Machine Interface (HMI) panel pc’s.
OnLogic + Partner oplossingen zijn getest voor compatibiliteit met prominente softwareplatforms die gebruikt worden in de productie-industrie. Ignition Edge Onboard en ThinManager OS kunnen tijdens de assemblage geïnstalleerd worden om de lancering van je nieuwe project of integratie in je bestaande smart factory, Industrie 4.0, en SCADA omgevingen te versimpelen.
Oplossingen

Solutions

Features

Pre-Imaged oplossingen

Bespaar tijd en geld met OnLogic’s computers voor de productie. Jouw OnLogic computer wordt direct afgeleverd op locatie, met de benodigde software vooraf geïnstalleerd. Bespaar op IT/OT en verzendkosten die je normaal kwijt bent aan het installeren van software en het verzenden naar de installatielocatie. Ga sneller van start met je project.

Aangepast voor jouw faciliteit

Je hoeft geen prestaties op te offeren dankzij onze sterk aanpasbare industriële en rugged computers. Configureer de perfecte oplossing voor jouw toepassing met een scala aan processors, geheugen, montage- en I/O-opties.
Het brede inputvoltage van veel van onze computers maakt integratie in bestaande omgevingen makkelijk en biedt flexibiliteit bij het ontwerpen van nieuwe projecten.

Ontwikkeld voor succes

Aenean nulla arcu, lacinia et massa id, elementum ornare nisl. Nam est turpis, mattis eu vulputate eget, interdum non mauris. Sed malesuada nibh urna, sit amet vulputate ex interdum sed. Nullam commodo libero consectetur ultrices tempus. Phasellus euismod luctus arcu, quis ultrices purus sollicitudin ac.
Loreom ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam...

Fanless & Ventless

Door de ventilator te verwijderen, elimineren we een van de grootste faalpunten van computers. Hiermee kunnen we complete solid state, ventilatieloze systemen maken.

Industrieel temp. bereik

Onze hardware is gebouwd met industriële componenten, specifiek voor extreme omgevingen. Ideaal voor toepassingen in hoge of lage temperaturen.

Vibratie isolatie

Een losse connectie kan voor uren aan downtime zorgen. De speciale architectuur van onze behuizingen voorkomt schade door vibraties.
Resources

Industriële computers in actie

Onze Amerikaanse klant, American Woodmark had een betrouwbare, compacte en fanless industriële pc nodig voor hun productiefaciliteit voor houten kasten. Vanwege de hoeveelheid stof op de werkvloer moesten technici regelmatig de bestaande computersystemen schoonmaken. Dit veroorzaakte downtime en kostte tijd en geld.
Expert ondersteuning

We zijn er om te helpen

Ons solutions experts team is beschikbaar om te kijken naar wat jij nodig hebt en om de ideale oplossing te vinden voor jouw toepassing.
Sales teamSales team

Praat met een solution specialist

We zijn er om je helpen met het vinden van de ideale oplossing.
Bel ons: +31 88 5200 700
Neem contact met ons op | ma-vr 8:30-17:30
 

Productie computers

OnLogic weet wat de IT-behoeften voor uw fabrieksvloer zijn. Van voor ACP ThinManager geschikte thin clients zonder ventilator en zonder openingen tot werkstations en Mens Machine Interface (HMI) Panel-pc's, als u op zoek bent naar betrouwbaarheid, bent u bij Logic aan het juiste adres.

 
Pictogram Citaat

Sinds we de hardware van OnLogic gebruiken hoeven we ons geen zorgen meer te maken over downtime en onderhoud door stof of vuilophopingen. Ik ben ontzettend blij dat we voor onze ventilatorloze pc's gekozen hebben voor OnLogic.

—Josh Keiter, Groepsleider pc-ondersteuning bij American Woodmark Corporation

Ontworpen voor succes

 

Ventilatorloos en zonder openingen

Door de ventilator te verwijderen, hebben we een van de meest voorkomende computerstoringspunten weggenomen, dat ons de mogelijkheid bood om volledig solid state systemen zonder openingen te bouwen.

Industrieel temp. bereik

Onze hardware is gebouwd met industriële onderdelen die specifiek zijn ontwikkeld voor extreme omgevingen en is daarom ideaal voor toepassingen bij hoge of lage temperaturen.

Trillingsisolatie

Een enkele losse verbinding kan uren storingstijd betekenen, maar een speciale architectuur van het chassis helpt schade te voorkomen bij installaties die gevoelig zijn voor trillingen.

"
 

Beveiligingsbrochure

Onze selectie rugged NVR's is zorgvuldig gekozen en geconfigureerd om de perfecte combinatie functies te bieden voor moderne beveiligingsapplicaties.

 
Brochure downloaden  
 

Industriële pc's in actie

American Woodmark Corporation had voor hun productiefaciliteit een ventilatorloze industriële pc met een kleine form factor nodig. Door hun stoffige productielijn moesten hun technici de bestaande computersystemen regelmatig schoonmaken, wat leidde tot downtime en dure verspilling.

 

Meer informatie

 
Industrial Fanless Computer
 

Fanless

Ventilatoren zijn een van de meest voorkomende failure points bij industriële pc’s. Dit maakt fanless computers aantrekkelijk voor klanten die zoeken naar optimale betrouwbaarheid.

 
Lees meer 
 
Wide Temperature Computers
 

Wide temperature

Wide temperature is een term die is overgenomen van de IPC indusrie om aan te geven dat een computer (of component) kan presteren in de meest extreme omgevingen.

 
Lees meer 
 
Industrial Panel PC
 

Panel pc

Een panel pc is een geïntegreerde oplossing waarbij een combinatie is van een beeldscherm en een computer unit, voor gebruik als een all-in-one computer.

 
Lees meer 
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.