Oplossingen

Ignition-ready hardware van OnLogic

OnLogic hardware en de software Ignition® van Inductive Automation zijn een ideale combinatie voor SCADA-oplossingen en automatiseringsprojecten. Met ons uitgebreide assortiment industriële hardwaresystemen kun je het ideale platform voor je Ignition-implementatie kiezen.
Oplossingen

Ignition-ready hardware van OnLogic

OnLogic hardware en de software Ignition® van Inductive Automation zijn een ideale combinatie voor SCADA-oplossingen en automatiseringsprojecten. Met ons uitgebreide assortiment industriële hardwaresystemen kun je het ideale platform voor je Ignition-implementatie kiezen.

Een slimmere fabriek bouwen

Met OnLogic-hardware, gecombineerd met Ignition-software van Inductive Automation, is de implementatie van een SCADA-oplossing geen probleem. Zoek je een gatewayapparaat voor het beheer van fabrieksautomatisering, een centrale pc voor een HMI-oplossing of betrouwbare hardware voor welke andere implementatie van Ignition dan ook? Wij kunnen je helpen de juiste hardware te configureren met de betrouwbaarheid, verwerkingskracht en I/O die je nodig hebt.
Hardware Oplossingen

Onze Ignition-ready hardware

CV-P1101 rugged panel-pcCV-P1101 rugged panel-pc
CV-P1101 rugged panel-pc
Door de combinatie van omgevingsbestendige functies, flexibele montageopties en resistieve of geprojecteerde capacitieve displays is de CV-P1101 een ideale panel-pc voor HMI, automatisering en bewerkingen op de fabrieksvloer als deze wordt gekoppeld met Ignition Perspective- of Vision-software. Ignition-licentie afzonderlijk verkrijgbaar.
Ultrakleine en fanless CL250 industriële gatewayUltrakleine en fanless CL250 industriële gateway
Ultrakleine en fanless CL250 industriële gateway
Een ultrakleine fanless edge gateway met dual LAN, dual Mini DisplayPorts, Intel® Quad-Core-processor. Klein genoeg om te installeren waar je deze nodig hebt, maar krachtig genoeg om meerdere on-premises sensoren en PLC's te vervangen en tegelijkertijd een breed scala aan edge compute workloads aan te kunnen. Ignition-licentie afzonderlijk verkrijgbaar.

Overige OnLogic-oplossingen

IGN310 Ignition Edge gateway panel pcIGN310 Ignition Edge gateway panel pc
Perspective®- en Vision Module-clients
Onze Panel-panel-pc's, ML100 Series en de reeks Intel® Atom-aangedreven systemen dragen je HMI- en SCADA-mogelijkheden.
IGN310 Ignition Edge gateway panel pcIGN310 Ignition Edge gateway panel pc
OnLogic-gateways en -servers
OnLogic-gateways en servers bieden ultra-efficiënte tot zeer krachtige systemen die je Ignition-installatie op schaal ondersteunen.
DESKUNDIGE BEGELEIDING

Wij zijn er om je te helpen

Van het eerste adviesgesprek en de onboarding tot hardwareondersteuning na aankoop zijn de technische experts van OnLogic beschikbaar om je te helpen de ideale Ignition-hardwareoplossing te vinden, te configureren en te implementeren.
Winkel online of werk samen met een van onze hardware-experts. Heb je vragen over software imaging, prototyping, testen, certificeringen, branding of levenscyclusbeheer? Neem contact met ons op voor meer informatie over ons volledige pakket aan OEM-services.
Een foto van vriendelijke en behulpzame technische verkoop- en ondersteuningsmedewerkers die industriële computers vasthoudenEen foto van vriendelijke en behulpzame technische verkoop- en ondersteuningsmedewerkers die industriële computers vasthouden

Praat met een solution specialist

We zijn er om je helpen met het vinden van de ideale oplossing.
Bel ons: +31 88 5200 700
Neem contact op | 8:30-17:30
Partner Solutions

Pre-imaged IoT Gateways

View all Pre-imaged IoT Gateways
When paired with leading software providers, IoT Gateways provide a bridge between your IoT devices and the cloud. On-site data processing allowed you to capture insights in real-time while sharing lean data with the cloud.
On-site data filtering and storage allows you to reduce data transfer costs. IoT Gateways let you determine how and when you share your data with the cloud for further analysis.
FUNCTIES EN MOGELIJKHEDEN

Profiteer van OnLogic Ignition-ready hardware

Met de innovatieve Ignition-software kun je dynamische SCADA-dashboards genereren. Geen codering vereist en je kunt een willekeurig aantal parameters en gegevensbronnen opgeven. Verzamel en combineer gegevens uit de hele onderneming — SCADA, MES, ERP en meer — in één rapport. Dit betekent dat je je gegevens overal kunt bekijken en als nooit tevoren op de hoogte kunt blijven van alles wat er speelt.
Dankzij de bewezen betrouwbaarheid van OnLogic-hardware kun je erop vertrouwen dat je bedrijfskritische gegevens er zijn wanneer je ze nodig hebt. Met MQTT worden gegevens gesynchroniseerd tussen apparaten en faciliteiten, zonder dat een gecentraliseerde server nodig is. Zo heb je overal inzicht in je informatie en je faciliteit.
Bescherm de prestaties van je SCADA-implementatie met oplossingen die zijn ontworpen voor betrouwbaarheid in omgevingen die schadelijk of zelfs funest zouden zijn voor traditionele hardware. De industriële en rugged computers van OnLogic zijn ontworpen voor gebruik op uitdagende locaties. Ze kunnen worden geïnstalleerd waar je ze nodig hebt; op productiefaciliteiten, afgelegen olie- en gasplatforms, om een paar voorbeelden te noemen.
Onze industriële Ignition-Ready hardware beschikt over fanless thermisch beheer dat in het chassis is geïntegreerd. Passieve koeling vermindert het binnendringen van stof en vuil, dat veel voorkomt bij traditionele gateways met ventilator. Het minimaliseert ook de storingspunten van bewegende onderdelen. Dit vergroot de algehele betrouwbaarheid en biedt een breed scala aan installatieopties.
Wij ontwikkelen onze rugged en industriële oplossingen om schade te voorkomen die wordt veroorzaakt door de uitdagende omgevingsfactoren die steeds vaker voorkomen in de hedendaagse industriële omgevingen. De brede bedrijfstemperaturen, het brede ingangsbereik voor gelijkstroom en de weerstand tegen schokken en trillingen vergroten de implementatiemogelijkheden.

Je werkzaamheden optimaliseren met industriële en rugged oplossingen

Bescherm de prestaties van je SCADA-implementatie met oplossingen die zijn ontworpen voor betrouwbaarheid in omgevingen waarin traditionele hardware niet overleeft. Industriële en rugged computers van OnLogic zijn ontworpen voor implementatie in uitdagende omgevingen. Ze kunnen worden geïnstalleerd waar je ze nodig hebt, bijvoorbeeld in productiefaciliteiten en bij afgelegen olie- en gasinstallaties.
Onze industriële Ignition-hardware beschikt over fanless thermisch beheer dat in het chassis is geïntegreerd. Passieve koeling zorgt ervoor dat stof en vuil in veel mindere mate kunnen binnenkomen, iets wat wel het geval is bij traditioneel gekoelde gateways. Het minimaliseert ook de storingspunten van bewegende onderdelen, wat de algehele betrouwbaarheid verbetert en een groot aantal installatieopties biedt.
We ontwikkelen onze rugged en industriële oplossingen zo dat ze goed functioneren in een uitdagende omgeving in een industriële setting. Een breed temperatuurbereik, een breed DC-ingangsbereik en weerstand tegen schokken en trillingen verhogen de implementatieopties.
Resources

Integrator-programma

Sluit je aan bij de community die digitale transformatie mogelijk maakt met OnLogic-hardware! Ben jij een systeemintegrator voor SCADA-oplossingen?

Neem deel aan het OnLogic Integrator-programma

Neem deel aan het OnLogic-integratorprogramma
Exclusieve voordelen zijn:
• Samenwerkingsmogelijkheden
• Exclusieve toegang tot evenementen en rondetafeldiscussies
• OnLogic Brand Kit
Gestileerde foto van de hoeken van vier industriële computersGestileerde foto van de hoeken van vier industriële computers

Industriële Raspberry Pi SCADA-oplossing

Maak kennis met de IGN800 industriële IoT-gateway, gecertificeerd voor de Ignition Edge-software van Inductive Automation en aangedreven door de Raspberry Pi Compute Module 4 (CM4).

Learn About OnLogic Hardware for Manufacturing

Aenean nulla arcu, lacinia et massa id, elementum ornare nisl. Nam est turpis, mattis eu vulputate eget, interdum non mauris. Sed malesuada nibh urna, sit amet vulputate ex interdum sed. Nullam commodo libero consectetur ultrices tempus. Phasellus euismod luctus arcu, quis ultrices purus sollicitudin ac.
Loreom ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam...

Case Study: Velentium

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam lacinia et dui pulvinar dictum. Fusce volutpat ipsum at tortor varius dignissim. In sagittis nibh in nisi interdum cursus. Vivamus pharetra mi nisi, ut volutpat ex hendrerit vel...

Learn About Fanless Computing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam lacinia et dui pulvinar dictum. Fusce volutpat ipsum at tortor varius dignissim. In sagittis nibh in nisi interdum cursus. Vivamus pharetra mi nisi, ut volutpat ex hendrerit vel...

Blog: what you will learn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam lacinia et dui pulvinar dictum. Fusce volutpat ipsum at tortor varius dignissim. In sagittis nibh in nisi interdum cursus. Vivamus pharetra mi nisi, ut volutpat ex hendrerit vel...
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.