Carrièremogelijkheden

WERKEN BIJ ONLOGIC

Ben je klaar om uit te dagen wat mogelijk is?

Wij bouwen de toekomst van de technologische wereld door innovators de middelen te geven om hun projecten een succes te maken. Dat doen we ook voor iedere medewerker van OnLogic.

Carrière bij OnLogic

Kom jij het onmogelijke mogelijk maken?

Wij bouwen de toekomst van de technologische wereld door innovators de middelen te geven om hun projecten een succes te maken. Dat doen we ook voor iedere medewerker van OnLogic.
Het leven bij OnLogic

Een plek maken waar we allemaal willen werken.

Ons succes is gebouwd op het idee dat iedereen in ons team zich gehoord, gerespecteerd en gewaardeerd voelt. We zijn gedreven en inspireren elkaar om elke dag te verbeteren en oprecht plezier te hebben in het werk wat we doen.
Klinkt dit als iets waar je graag deel van uitmaakt, ontdek meer over het leven bij OnLogic en onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
We zijn allemaal verantwoordelijk voor het bouwen aan een werkomgeving waar we graag elke dag terugkomen. Een paar gedragscodes maken dit mogelijk.

Wees geen eikel.

Gewoon niet doen.

Deel informatie.

Onze open salarissen, open boekhouding en open kantooromgeving maken het mogelijk om effectief samen te werken, duidelijk te communiceren en te werken vanuit een gedeelde visie.

Werk effectief samen.

Onze kernwaarden versterken een cultuur waar alle mensen gerespecteerd worden en creëren een omgeving die productieve gesprekken in ons hele team stimuleert.
Ons team van hardware-experts vertelt je waar we aan werken.
Bezoek OnLogic op YouTube
 
Hans Brakeley, Engineering Manager en host van Tech Edge door OnLogic
WAAR WE IN GELOVEN

We geven het goede voorbeeld. Iedereen is een leider.

De vier kernwaarden waar OnLogic op gebouwd is zijn veel meer dan woorden aan de muur. Ze blijven dag in dag uit een belangrijke leidraad voor onze beslissingen en de omgang met elkaar.

Wees open.

Wees duidelijk in jouw keuzes en acties. Wees eerlijk en direct met meningen en bezwaren. Moedig constructieve feedback aan.

Wees eerlijk.

Handel in het belang van het bedrijf, jouw collega's, onze bedrijfspartners en onze klanten. Respecteer de ideeën, acties en de toegevoegde waarde die wij allemaal meebrengen naar ons werk.

Wees onafhankelijk.

Omarm kansen om dingen anders te doen en neem initiatief. Wij bepalen onze eigen toekomst en hoeven ons niet te houden aan, of te laten leiden door industrienormen of trends.

Wees innovatief.

Verbeter continu onze manier van werken en maak processen efficiënter. Streef altijd naar betere resultaten. Ontwerp oplossingen die uitdagingen van nu oplossen en anticipeer de ontwikkelingen van de toekomst.
Wil je zien hoe we onze waarden in de praktijk toepassen? Neem een kijkje in het leven bij OnLogic
Sociale verantwoordelijkheid

Gelijke kansen, inclusiviteit en duurzaamheid

We werken altijd hard om een verschil te maken in onze wereldwijde gemeenschappen, maar er is nog veel meer te doen. Dit zijn onze doelen.

Kansen creëren.

Door de innovators van de toekomst te ondersteunen.

Inclusiviteit stimuleren.

Door te zorgen dat inclusiviteit de norm is, in plaats van een uitzondering.

Duurzaamheid stimuleren.

Door verbeteringen op het gebied van duurzaamheid in onze industrie aan te moedigen.
Ons verhaal

“We wilden een bedrijf starten waar we zelf graag voor zouden willen werken.”

Toen we begonnen als Logic Supply in 2003 was ons doel om bouwers, makers en doeners de technologie te bieden om de volgende generatie computeroplossingen mogelijk te maken. Tegelijkertijd wilden we een bedrijf starten waar we zelf graag voor zouden willen werken. Vandaag de dag helpen we innovators over de hele wereld om oplossingen te vinden voor de meest complexe technologische uitdagingen.
Het succes van OnLogic hebben we te danken aan ons team van briljante geesten met ongelooflijke vaardigheden. Door het toevoegen van nieuwe talenten "maken wij het mogelijk" voor onze klanten en voor elkaar. Dit is wat OnLogic zo'n geweldige plek maakt om te werken.
We hebben je graag in ons team.
Lisa en Roland Groeneveld, Oprichters van OnLogic
Locaties

Uitdagingen oplossen over de hele wereld.

OnLogic is opgericht in de VS, met het hoofdkantoor in Vermont en een tweede vestiging in Cary, North Carolina. Om onze klanten over de hele wereld zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we ook kantoren in Nederland, Taiwan en Maleisië.
United States

United States

South Burlington, Vermont

Ons wereldwijde hoofdkantoor in Vermont huisvest alle bedrijfsfuncties die helpen om onze computers van concept tot verzending te brengen. Er wordt continu in nauw verband gewerkt met al onze andere locaties over de hele wereld.
Adres:
435 Community Drive
South Burlington, VT 05403
USA
Cary, NC

United States

Cary, North Carolina

Ons kantoor in Cary, North Carolina is gevestigd in het innovatieve Research Triangle Park. Het Cary-team is gericht op verkoop, engineering en productmanagement. De locatie breidt zich snel uit en biedt een scala aan andere mogelijkheden.
Adres:
1000 CentreGreen Way
Suite 160, Cary, NC 27513
USA
Netherlands

Netherlands

Oosterhout, Netherlands

Ons Nederlandse kantoor ondersteunt onze klanten in en buiten Europa. Hier vind je banen in sales, productie, HR, marketing en productmanagement.
Adres:
De Boedingen 39
4906 BA Oosterhout
Nederland
Duitsland

Duitsland

Düsseldorf, Duitsland

Ons Duitse kantoor ondersteunt voornamelijk onze klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit biedt kansen op het gebied van sales en marketing. Wij verwachten de komende jaren een flinke groei van dit kantoor, waarna er nog meer mogelijkheden zullen volgen.
Adres:
Breite Straße 3
Düsseldorf, 40213
Duitsland
Taiwan

Taiwan

New Taipei City, Taiwan

Ons kantoor in Taiwan huisvest ontwikkelings-, operationele- en HR-functies die ons globale team ondersteunen met het ontwikkelen en bevoorraden van de producten die onze klanten nodig hebben.
Adres:
8F-8, No.258, Liancheng Rd.
Zhonghe Dist., New Taipei City 235
Taiwan
Malaysia

Malaysia

Penang, Malaysia

Ons kantoor in Maleisië is het thuis van een groeiend engineering team dat helpt om ons moederbordontwerpproces te leiden en te helpen met productontwerp en testen.
Adres:
27-1, Jalan Vervea 12
Vervea, 14110 Simpang Ampat
Penang, Maleisië
Banen

Alle vacatures

Eén ding wat je vaak zult horen is dat we altijd op zoek zijn om mensen binnen te halen die slimmer zijn dan wijzelf. Dat is de beste manier om te verzekeren dat we constant groeien en verbeteren als team. Ontdek onze open posities en daag jezelf uit, hier bij OnLogic.
Toon banen per locatie en afdeling
Zie je de baan waarin je geïnteresseerd bent niet? Stuur ons je CV! Voeg naast je cv ook een begeleidende brief toe met de ideale functie en afdeling voor jou bij OnLogic.
Veel gestelde vragen

Jij hebt vragen, wij hebben antwoorden

Heb je meer vragen? Neem contact op via careers@onlogic.com.

De beste manier om te leren over het werken bij OnLogic is van ons team zelf, zorg ervoor dat je de ervaringen leest in de bovenstaande “Wie zijn wij” sectie. Maar hier zijn nog wat meer anekdotes samengesteld uit een paar van de regelmatige "cultuur conversaties" die onze leiders hebben met teamleden:

"Ik vind het fijn dat iedereen in mijn team gefocust is op dezelfde doelen, we werken goed samen als team en we kunnen het onderling goed met elkaar vinden. Het is een erg fijne omgeving."

"Ik wordt aangemoedigd om openlijk te spreken en vragen te stellen over wat we doen en hoe we dat aanpakken, en er wordt aan mij gevraagd waarom ik dingen op een bepaalde manier doe. Als een ingenieur is het een hele fijne omgeving en een goede manier om van anderen te leren."

"Alles wat je leest in het Leven bij OnLogic document komt overeen met je ervaringen wanneer je hier begint te werken. De kernwaarden zijn zoveel meer dan alleen woorden op een muur."

We proberen de ervaring van het solliciteren bij OnLogic zo informatief, efficiënt en (al zeggen we het zelf) leuk mogelijk te maken. Onze HR afdeling beoordeelt jouw vaardigheden zorgvuldig en geeft een goed overzicht van hoe het werken bij OnLogic eruit ziet. Dit zorgt ervoor dat er een goede match is tussen jou en het OnLogic team!

Een typisch sollicitatieproces begint met een telefoongesprek met iemand van ons HR-team. Als wij (jij en wij) vaststellen dat het een goede match is, ontvang je een gedetailleerd overzicht van het wervingsproces. Dit kan een technische beoordeling, een rollenspel, een presentatie en/of gesprek met een of meer van de volgende personen zijn: een lid van het Executive Team, CEO en/of een van onze oprichters. Kandidaten die solliciteren voor leidinggevende functies zullen ook worden gevraagd om deel te nemen aan een managers assessment. Gedurende dit proces heb je een vaste contactpersoon van het HR-team om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

  • Een marktconform salaris en een groot voordelenpakket
  • Medisch, tand- en oogarts
  • 401k Plan met 3% Werkgever contributie
  • Jaarlijkse winstaandeel bonus
  • Betaalde moeder- en vaderschapsverlof, en korte en langetermijn arbeidsongeschiktheid
  • Mogelijkheid om OnLogic aandelen te kopen via het werknemer aandelen programma

We functioneren beter als team, dus de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers is onze hoogste prioriteit. Wij zetten ons in voor een veilige en schone omgeving voor alle medewerkers.

Zeker! Jouw succes is ons success, dus beroepsontwilleking is een belangrijk punt in iedere stap van je carrière bij OnLogic. Je zal regelmatig met je manager werken om de vaardigheden die je nodig hebt om te groeien in jouw rol te ontwikkelen of om nieuwe vaardigheden te leren.

Je zal de hele tijd open en duidelijke feedback krijgen over je prestaties.

OnLogic moedigt werknemers aan om te zoeken naar kansen om meer waarde toe te voegen. we halen ook regelmatig sprekers en experts van buitenaf binnen om de beste praktijken, tips en carrière begeleiding te delen om je vaardigheden verder aan te scherpen.

Snel, open en collaboratief.

We hebben geen formele dress code, we willen vooral dat ons team comfortabel is. Een deel van ons team draagt business casual kleding terwijl anderen zich comfortabeler voelen in jeans en t-shirts. Je kleding moet passen bij je rol en geschikt zijn voor de werkomgeving.

Een onderdeel van de “open” werkomgeving is om te zorgen dat ons team snapt waar ze goed in zijn en waar er ruimte is voor verbetering. Elk teamlid heeft regelmatige 1-op-1 meetings met hun manager om elkaar vragen te stellen, ieders doelen te begrijpen, hun persoonlijke verantwoordelijkheidsdocument te evalueren en om te kijken hoe het gaat met lopende projecten en de beroepsontwikkeling. Deze meetings zijn net zo zeer voor teamleden om problemen aan te kaarten als voor managers om werknemers te coachen. Elk nieuwe teamlid heeft ook een evaluatie na 6 maanden, met jaarlijkse evaluaties in de opvolgende jaren, om prestaties verder te overleggen, mogelijkheden voor beroepsontwikkeling te bekijken en om hun verantwoordelijkheidsdocument te evalueren.

OnLogic is een werkgever gericht op gelijke kansen, alle geschikte personen zullen overwogen worden voor de functie zonder zonder te kijken naar ras, religie, huidskleur, afkomst, sekse, leeftijd, seksuele geaardheid, gender identiteit en status als veteraan of persoon met een handicap. Verificatie van arbeidsgeschiktheid voor de VS is verplicht.
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.