Prototyping

Je prototype geleverd binnen dagen, niet binnen weken

De eerste fase van elk hardware project is vaak het belangrijkst. We bieden verschillende services aan om te verzekeren dat je het perfecte systeem voor je toepassing krijgt, en snel ook. Onze site bevat een groot aantal systeem selectie- en configuratie-tools, maar we bieden ook een aanvullende needs analysis en recommendation service evenals een risicovrij prototyping programma. Daarnaast bieden we FAE ondersteuning om klant-specifieke componenten te valideren, stresstesten uit te voeren, en applicatie software te evalueren bij een bepaald platform.

 

Om je prototype en productontwikkelingsfase te helpen bieden wij de volgende services aan:

 

Begin direct

Spreek vandaag nog een hardware specialist over onze aangeboden services.

 
03 808 2440
 
info.be@onlogic.com
 

Prototyping services

Hardware Specialists

Needs analysis & hardware aanbeveling

We laten engineers op OnLogic systemen zelf uitzoeken en configureren, maar de experts staan altijd klaar. Ons sales team beschikken over een oneindige kennis van onze producten en zullen zich focussen op jouw toepassing en de bijbehorende omgeving met een consulterende aanpak. Kritieke beginpunten bestaan uit processor-, platform- en componentkeuze. Het resultaat is een oplossing dat precies aansluit op je prestatie- en zakelijke eisen.

TryLogic Protptyping

TryLogic: probeer een prototype voor 30 dagen zonder risico

Wil je zeker zijn dat het geselecteerde systeem perfect bij de toepassing past? Probeer dan een OnLogic computer voor 30 dagen, zonder risico! Vraag online een Trylogic promotiecode aan en plaats je bestelling met die code. Eenmaal bezorgd heb je 30 dagen de tijd om zeker te weten dat het systeem en de configuratie perfect aansluiten op je project. Bel 03 808 2440 voor hulp en overige informatie over Trylogic. Aan dit programma zijn speciale voorwaarden verbonden.

 
Deelnemen
Expedited Prototyping

Versnelde assemblages van prototypes

Bij OnLogic combineren we de voordelen van componenten op voorraad met lokale integratieservices om zo snel prototypes te kunnen leveren. Onze standaard levertijden zijn snel, maar we bieden zelfs snellere services aan voor diegenen die dat nodig hebben. Wij bieden opties voor het bouwen en testen van prototypes binnen:

  • 5 dagen (standaard)
  • 3 dagen (expedited)
  • 1 dag (rush)
 

Wij vertellen je graag meer over onze levertijden en andere mogelijkheden via een chatgesprek, mail of over de telefoon op 03 808 2440.

 

Validatie & applicatie ontwikkeling

Customer Component Compatibility Check

Customer Component Compatibility Check

SKU: SV-FAECompat | Prijs: €1,000 (eenmalig)

Laat ons de stress van het valideren van speciale componenten van je overnemen, door te verzekeren dat ze in een geselecteerde behuizing passen en herkend worden door je unieke systeemconfiguratie. Wanneer we de onderdelen ontvangen, maken onze application engineers de assemblage compleet en controleren deze of alles werkt zoals het hoort. We zullen je een kort rapport sturen om je te laten weten over de succesvolle compatibiliteit en eventuele uitdagingen die wij gevonden hebben.

Thermal System Testing

Temperatuurtesten

SKU: SV-PhysicalTest | Prijs: €800 (eenmalig)

Wanneer je geïnteresseerd ben in een doorgrondige thermische analyse van je geconfigureerde systeem, is deze service voor jou. Wanneer je deze service aanschaft bij een systeem zullen we een speciale burn-in test uitvoeren terwijl we de gegenereerde warmte analyseren tijdens deze significante stress. Een kort rapport over de analyse zal overhandigd worden wanneer de test uitgevoerd is.

Application Software Testing

Application software testing

SKU: SV-SWTest | Prijs: €1,000 (eenmalig)

We zullen testen of je softwareinstallaties correct installeren en laden op je gekozen hardwaresamenstelling. Bestel hiervoor een systeem, installeer elk OS en/of software en stuur deze terug naar ons. We zullen een volledige analyse uitvoeren over de installatie van de software en of het systeem geschikt is voor het optimaal draaien van de gekozen software.

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.