30 dagen proberen, kostenloos

 

Gebruik ons TryLogic programma om je prototype te testen

Gebruik ons TryLogic programma om je prototype te testen

 

Hoe het werkt

 

TryLogic is ontworpen om je grootschalige project snel van de grond te krijgen. Kies en configureer je hardware, test deze voor 30 dagen en retourneer deze naar ons als je hardware niet helemaal naar wens is (maximaal twee keer per project).

 
 •  
   

   

  Bespreek je
  project met ons

   

  We helpen je bij het maken van een uitgebreide needs analysis aan de hand van onze ultieme hardware checklist. Als je project geschikt is, ontvang je een TryLogic code.

 •  
 •  
   

   

  Kies je
  hardware & bestel

   

  Zoek zelf je hardware uit en vul je TryLogic code in bij het afrekenen. Je kan ook een van onze oplossingsspecialisten vragen om een order voor je aan te maken.

 •  
 •  
   

   

  Probeer je prototype
  30 dagen uit

   

  Installeer je software en controleer de prestaties van het systeem terwijl je gebruik maakt van onze technische expertise gedurende het proces.

 •  
 •  
   

   

  Toch niet goed? Dan
  stuur je ‘m terug!

   

  Als je besluit om je prototype terug te sturen hoef je niet de restocking fee te betalen terwijl wij de retourzending bekostigen en je helpen bij het uitzoeken van een andere optie.

 
 
 

Direct meedoen

 

De snelste manier om deel te nemen is door ons te bellen of te chatten. Vul anders het kwalificatieformulier in.

 

Lees meer in ons Privacybeleid.

 
 
 

Details over het programma

 

Het TryLogic programma is geldig voor maximaal twee (2) systemen per project en is niet geldig voor bestellingen van componenten. Als je je TryLogic systeem retourneerd, moet deze uiterlijk 30 dagen na de originele verzenddatum aan de post meegegeven zijn. Ook mag het systeem geen krassen of beschadigingen hebben en moeten de originele verpakking en accessoires mee teruggestuurd worden. Alle algemene voorwaarden en verkoopvoorwaarden zijn van toepassing.

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.