Industrieën

Industriële computers met geïntegreerde software

OnLogic’s industriële computers met geïntegreerde software zijn getest voor optimale compatibiliteit en worden geleverd met vooraf geïnstalleerde software van onze partners voor gemakkelijke installatie.
Industrieën

Industriële computers met geïntegreerde software

OnLogic’s industriële computers met geïntegreerde software zijn getest voor optimale compatibiliteit en worden geleverd met vooraf geïnstalleerde software van onze partners voor gemakkelijke installatie.
Met OnLogic’s geïntegreerde softwareoplossingen bespaar je tijd en geld en je verbetert tegelijk de betrouwbaarheid van je activiteiten. We installeren de software van onze partners tijdens de assemblage zodat we de systemen direct kunnen afleveren bij de installatie locatie. Je bespaart logistieke kosten en IT/OT kosten omdat je de software niet zelf hoeft te installeren, waardoor je sneller van start kunt met je toepassing.
Oplossingen

Solutions

Features

Bouw op OnLogic

Verschillende toonaangevende softwareproviders hebben OnLogic hardware getest om compatibiliteit met hun software te garanderen. OnLogic laadt tijdens assemblage de software op onze betrouwbare industriële en rugged hardware.
OnLogic’s industriële en rugged computers met geïntegreerde software houden je op gang door hardwarefouten te minimaliseren en te testen volgens industriële standaarden. Met betrouwbare software en hardware heb je een betere gebruikservaring, betrouwbare data collectie en betrouwbare systeemcontrole.

Ontwikkeld voor succes

Loreom ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam...

Geverifieerde software

Onze software partners hebben de werking van hun software getest op iedere OnLogic computer.

Betrouwbare hardware

Getest volgens industriële standaarden voor betrouwbare werking, minimale downtime en verhoogde efficiëntie.

Shipped Pre-Installed

Geleverd met vooraf geïnstalleerde partner software om tijd en geld te besparen voor je IT en OT teams.

Optional Video Block

Aenean nulla arcu, lacinia et massa id, elementum ornare nisl. Nam est turpis, mattis eu vulputate eget, interdum non mauris. Sed malesuada nibh urna, sit amet vulputate ex interdum sed. Nullam commodo libero consectetur ultrices tempus. Phasellus euismod luctus arcu, quis ultrices purus sollicitudin ac.
Expert ondersteuning

We zijn er om te helpen

Ons solutions experts team is beschikbaar om te kijken naar wat jij nodig hebt en om de ideale oplossing te vinden voor jouw toepassing.
Een foto van vriendelijke en behulpzame technische verkoop- en ondersteuningsmedewerkers die industriële computers vasthoudenEen foto van vriendelijke en behulpzame technische verkoop- en ondersteuningsmedewerkers die industriële computers vasthouden

Praat met een solution specialist

We zijn er om je helpen met het vinden van de ideale oplossing.
Bel ons: +31 88 5200 700
Neem contact op | 8:30-18:00
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.