Oplossingen

Industriële edge-computers voor AI

Met de nieuwste generatie processors, accelerators (GPU's) en I/O-functies maken AI-computers van OnLogic kunstmatige intelligentie en machine learning-toepassingen aan de edge mogelijk.
Oplossingen

Industriële edge-computers voor AI

Met de nieuwste generatie processors, accelerators (GPU's) en I/O-functies maken AI-computers van OnLogic kunstmatige intelligentie en machine learning-toepassingen aan de edge mogelijk.

Betrouwbare hardware voor het implementeren van AI-oplossingen

Voor de implementatie van applicaties die gebruikmaken van AI-inferentiemodellen zijn betrouwbare systemen met overvloedige I/O nodig om systemen effectief te verbinden en gegevens te analyseren. Onze AI-compatibele hardware, gecombineerd met de nieuwste software en frameworks van Intel, AMD en Nvidia, is bij uitstek geschikt voor inferentie-implementatie. Zo kun je de kracht van AI benutten, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.
Hardware-Oplossingen

Onze populairste AI-edge-computers

Karbon 804Karbon 804
Karbon 804
De Karbon 804 kan de bouw en inferentietraining van AI-modellen bevorderen, zowel op locatie als daarbuiten. Met dual ModBay en 1x dual slot PCIe Gen 4 x16, of 2x single Slot PCIe Gen 4 x8 kan de Karbon 804 worden geconfigureerd naar jouw specifieke AI-projectvereisten.
Helix 511Helix 511
Helix 511
De Helix 511 is ideaal voor AI-inferentie in uitdagende omgevingen. Het systeem biedt een breed scala aan industriële I/O, inclusief opties voor maximaal 4x RS232/422/485 seriële poorten. Dit alles in een klein, fanless systeem dat is gemaakt voor uitdagende omgevingen.

OnLogic edge hardware for AI training & Inferencing 

Klantcases

OnLogic AI-oplossingen in actie

Plus One RoboticsPlus One Robotics
Pick-and-place-robotica
Plus One Robotics gebruikt OnLogic-hardware om hun vision-software voor robots in magazijnen en distributiecentra te draaien. Ze geven robots de oog-handcoördinatie om objecten te pakken en plaatsen met behulp van 3D- en AI-aangedreven perceptie. Dit kan gebruikers helpen met de bevordering van de veiligheid, doorvoer en productkwaliteit.
Prescriptive DataPrescriptive Data
Gebouwautomatisering
Prescriptive Data verzamelt real-time gegevens uit verschillende bronnen binnen gebouwen die zijn uitgerust met hun technologie en combineert deze met historische informatie. AI en machine learning worden vervolgens gebruikt om trends te identificeren en aanbevelingen te doen om toekomstige activiteiten in gebouwen te optimaliseren.Hierdoor kan het energieverbruik worden verminderd en rendabiliteit verbeteren.
SAT TechnologiesSAT Technologies
Intelligente opslag
SAT Technologies creëert technologische oplossingen voor het veilig, stabiel en efficiënt stapelen van pallets, evenals de coördinatie van automatisch geleide voertuigen (AGV’s) in het magazijn. Door AI-inferenties op hun Stack Assist Tool te implementeren, kunnen operators op een snelle en veilige manier goederen effectief beheren en palletiseren.
Ondersteunende Technologieën

Oplossingen voor elk onderdeel van AI

Machine vision

Een machine vision-computer biedt de kracht en prestaties die je nodig hebt voor jouw embedded vision-toepassingen. Onze rugged machine vision systemen zijn ontworpen voor de meest uitdagende omgevingen en kunnen helpen voorkomen dat vuil, stof, extreme temperaturen en de benodigde stroomvereisten schade veroorzaken.

Deep Learning

Deep learning-computers bieden krachtige verwerkings- en grafische prestaties voor de hedendaagse complexe machine learning-algoritmen en AI- toepassingen. Onze deep learning-systemen leveren de betrouwbaarheid waar OnLogic bekend om staat - zelfs in extreme omgevingen, inclusief hybride koelopties.

GPU’s & accelerators

Voor machine vision-, machine learning- en AI-toepassingen die extra vermogen vereisen, kan een speciale grafische kaart worden gebruikt voor extra verwerkingskracht. Onze selectie van beschikbare GPU's is verkrijgbaar in een reeks industriële, fanless, actief gekoelde en verwijderbare cassette configuraties. Daarnaast werken we samen met toonaangevende leveranciers van hardwareversnellers voor specifieke AI-toepassingen.
Ai-Artikelen

Meer informatie over AI van OnLogic

De Artificial Intelligence of thingsDe Artificial Intelligence of things
De Artificial Intelligence of things
Ontdek hoe AIoT, of de kunstmatige intelligentie der dingen, de manier verandert hoe we omgaan met verbonden apparaten.
Wat is Edge AI?Wat is Edge AI?
Wat is Edge AI?
Bekijk hoe het gebruik van kunstmatige intelligentie aan de edge van een netwerk bedrijven helpt realtime, bruikbare inzichten te verzamelen.
Gebruikmaken van GPU's voor AI en automatiseringGebruikmaken van GPU's voor AI en automatisering
Gebruikmaken van GPU's voor AI en automatisering
Kom te weten hoe GPU-servers in veel verschillende industrieën worden ingezet om grote hoeveelheden visuele gegevens te helpen beheren.
Deskundige Begeleiding

Wij zijn er voor al je vragen

Onze experts op het gebied van OnLogic-oplossingen zijn beschikbaar om de ideale oplossing voor jou te vinden en systemen voor je AI-project aan te bevelen.

Neem contact op met een solution specialist

We zijn er om ervoor te zorgen dat je de juiste AI-hardware krijgt voor jouw behoeften.
Neem contact met ons op tijdens onze kantooruren | maandag t/m vrijdag tussen 8:30 - 17:30 uur.
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.