SYSTEMSLogo
"Computers voor consumenten zijn niet gemaakt voor een industriële controleruimte. Het gebrek aan betrouwbaarheid en de continue verandering van model is waarom wij samen met OnLogic op zoek gingen naar een betere oplossing."Mitch Duncklee, hoofd productontwerp en ondersteuningsengineer bij SYSTEMS Equipment Corporation

Wie is de SYSTEMS Equipment Corporation?

Een marktleider op het gebied van controleproducten in de Asfaltverwerking.

SYSTEMS Equipment Corporation houdt zich al sinds 1987 bezig met het fabriceren van industriële controlecomponenten voor de trommel mixer industrie. SYSTEMS is gevestigd in Iowa en specialiseert zich in betrouwbare producten voor een groot aantal asfaltverwerkings toepassingen waaronder productverwerking, mixen, testen en meten.

 

Projecteisen

Betrouwbare en compacte industriële PC's met ondersteuning voor oudere I/O.

Hoofd product design en ondersteuningsengineer Mitch Duncklee en het SYSTEMS team waren op zoek naar industriële computers voor zowel toepassingen als embedded systeem of werkstation in een aantal van hun producten. Ze zochten naar een systeem dat geschikt was om de grafische interface in hun XP-100 embedded asfalt mix controller aan te sturen. De geselecteerde hardware zou in de hele fabriek moeten kunnen functioneren als controlesysteem en geconfigureerd moeten kunnen worden door de eindgebruiker voor gebruik in het Total System Control (TSC) product van SYSTEMS. Tot slot zouden de PC's ook geïmplementeerd worden als ticketing systeem verbonden aan PLC's voor het veilig inladen van mixen in vrachtwagens als onderdeel van de LC-1000/2000 en Win-LC 3000 systemen van het bedrijf.

 

Duncklee en zijn team hadden moeite met het vinden van hardware die voldeed aan de I/O configuratie die benodigd was om te communiceren met componenten in hun systemen. Er waren meerdere seriële poorten nodig om met hun eigen embedded systemen te werken terwijl er een parallelle poort nodig was voor hun DOS ticketing software om het printen mogelijk te maken.

 
"Wij hadden duurzame PC's nodig die in staat waren tot het draaien van verschillende softwarepakketten, van het oudere DOS tot aan Windows met SQL Server. Ook moesten deze systemen kunnen communiceren met verschillende I/O hardware," aldus Duncklee. "OnLogic bood een breed spectrum aan systemen die voldeden aan onze connectiviteits- en prestatie eisen voor een redelijke prijs."

De oplossing van OnLogic

De Systems Equipment ML250 Fanless Computer

Na overleg met OnLogic account manager Will McCue, hebben Duncklee en zijn team een versie  van ons ML250 industrieel Mini-ITX systeem geselecteerd en geconfigureerd. "De ML250 is fanless, rugged, heeft een krachtige processor én komt met 4 seriële poorten," zegt Duncklee. De ML250 was het perfecte systeem voor SYSTEMS' asfaltverwerkingsproducten doordat deze compact, fanless en krachtig was en bovendien de unieke combinatie van connectiviteit bood die het bedrijf nodig had.

 
SYSTEMS Equipment Cabinet with OnLogic ML250
 
"We hebben een zeer goede ervaring met het werken met OnLogic. Ze stonden continu achter hun producten en de ondersteuning bij technische problemen was excellent. In de afgelopen 2 jaar hebben wij ongeveer 250 OnLogic computers verscheept, en niet alleen in nieuwe producten. Een aantal terugkerende klanten wilden hun oude computers voor consumenten vervangen door de OnLogic systemen die ze in recente bestellingen hadden ontvangen. Eén van onze grote klanten heeft 10 eenheden besteld om hun huidige computers te vervangen, ookal hadden deze nog geen problemen."
 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.