Een persoon in een MRI-machine in een medische omgeving, met een high-tech toepassing van een medische computer

MEDISCHE VERWERKINGSOPLOSSINGEN

Betrouwbare computers voor medische toepassingen

Gebouwd voor de unieke uitdagingen van medische toepassingen, biedt onze Hardshell™ Fanless technologie vloeiende, geruisloze werking en elimineert het foutgevoelige bewegende onderdelen.

Beademingsapparaten testen OnLogic

Mogelijk gemaakt met OnLogic: Velentium helpen bij het testen van ventilatoren in een hergebruikte GM-fabriek

Omdat de COVID-19 pandemie een ongekende druk op de medische professionals en faciliteiten van het land zette, kondigde GM een samenwerking aan met de fabrikant van medische apparatuur Ventec Life Systems om 30.000 stuks van de VOCSN-oplossing van het bedrijf te bouwen. De VOCSN integreert 5 afzonderlijke apparaten, waaronder een ventilator, zuurstofconcentrator, hoesthulp, zuigkracht en een vernevelaar. Maar voordat een van deze levensreddende apparaten naar intensive care-medewerkers kon worden verzonden, moesten ze worden getest. En daar was het in Houston gevestigde bedrijf voor medische hulpmiddelen, Velentium.

Woman inspecting computer screen powered by OnLogic computer.

GM-CEO Mary Barra bezocht de productiefaciliteit in Kokomo, Indiana, waar Ventec Life Systems VOCSN-apparaten worden gebouwd. Velentium's testoplossing, geïnstalleerd op de geïllustreerde oranje OnLogic computerhardware, werd gebruikt om elk apparaat te testen.

Betrouwbare hardware voor snelle en kritische fabricage

Velentium werkte nauw samen met GM en Ventec om een testoplossing te creëren die de functionaliteit van elke ventilator snel en nauwkeurig kon testen voordat deze de GM-fabriek verliet. Met geen tijd te verliezen, schakelde Velentium OnLogic in om het hardwareplatform te leveren voor deze cruciale testoplossing. Het systeem moest eenvoudig verbinding kunnen maken met de andere apparaten, testgegevens efficiënt verwerken, zo min mogelijk ruimte innemen en natuurlijk uiterst betrouwbaar zijn.

Door de onmiddellijke behoefte aan ventilatoren, stond de snelle levering van Velentium's gekozen hardwareplatform voorop. Het OnLogic-team werkte samen met Velentium om de computer te selecteren en te configureren die de nodige mogelijkheden en form factor zou bieden. Slechts 4 dagen na hun eerste telefoontje naar OnLogic leverde het team de eerste batch van 25 stuks af bij Velentium. Grotere batches met tijdige productieleveringen volgden snel in de aansluitende 2 weken om ervoor te zorgen dat de productiefaciliteit van GM de capaciteit zou hebben om de duizenden Ventec VOCSN-systemen die worden gebouwd te testen.

"Sinds de start van het Ventec-GM ventilatorbouwproject was Velentium bezig om zo snel mogelijk onderdelen aan te schaffen en gelijk een testopstellingen te bouwen. Ons team van ingenieurs moest overal kijken voor vervangende onderdelen wanneer leveranciers niet aan de onmiddellijke vraag konden voldoen. OnLogic bleek de perfecte match voor ons en dit project. Ze waren niet alleen klaar en in staat om aan onze nogal rigoureuze vraag te voldoen, hun computers werden ook geleverd met alle randapparatuur die we nodig hadden om onze teststands soepel te laten werken. Hoewel andere leveranciers concurrerende producten hebben, was ik verbaasd over de snelle reactie van OnLogic bij deze grote belangen. Velentium heeft in een paar weken tijd meer dan 100 specifiek geconfigureerde computers besteld. OnLogic slaagde erin de productie op te voeren, met behoud van gezondheids- en veiligheidsprotocollen, om elke computer minder dan een maand later de deur uit te sturen en bij ons in handen te krijgen. Het was een eer om met hen samen te werken en ze zullen vanaf nu mijn eerste aanbeveling zijn voor industriële computers."

- Ryan Clingan, Software Engineer, Velentium
  • Gebouwd om te overleven

    Gebouwd met componenten met een lange levenscyclus en ontworpen om omgevingsschade te weerstaan, laten OnLogic computers je focussen op jouw bedrijf, niet op de betrouwbaarheid van de apparatuur.

  • Gebouwd op bestelling

    Onze modulaire benadering bij het ontwerpen van hardware zorgt ervoor dat systemen kunnen worden geconfigureerd volgens jouw exacte specificaties zonder de kosten of lange doorlooptijden van op maat ontwikkeling.

  • Geleverd in enkele dagen

    Met locaties in de VS, EU, Taiwan en Maleisië, maakt OnLogic gebruik van unieke toegang tot de supply chain, on-site warehousing en zorgvuldig accountbeheer om korte doorlooptijden te garanderen.

Klaar om het mogelijk te maken met OnLogic?

OnLogic is hier om je ideeën verder te laten groeien met industriële hardware die is ontwopen voor 24/7 werking in medische omgevingen of mobiele gezondheidstoepassingen.

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.