OnLogic veelgestelde vragen (FAQ)

We zijn enthousiast over deze evolutie, maar jij hebt misschien nog wat vragen. We hopen dat onderstaande antwoorden helpen, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je iets anders wilt weten.

Hoe zal deze verandering impact hebben op de klanten van Logic Supply?

Je kan wat andere design-elementen op onze website en in marketingmateriaal tegenkomen, maar de producten, service en ondersteuning die je van ons kan verwachten zullen niet veranderen.

Zijn jullie aangekocht, verworven of op andere wijze van eigenaar veranderd?

Nee. OnLogic blijft onafhankelijk eigendom van de oprichters en de werknemers.

Moet ik al beginnen met het maken van betalingen aan OnLogic?

Ja, betalingen kunnen vanaf nu aan OnLogic gemaakt worden. We blijven ook nog een periode betalingen aan Logic Supply accepteren om een soepele overgang te garanderen. Ons adres en btw-nummer veranderen niet, mocht je enige vragen hebben kun je mailen naar finance@logicsupply.com

Kan er impact zijn op al bestaande afspraken?

Nee. Onze evolutie naar OnLogic heeft geen impact op bestaande contracten of afspraken die gemaakt zijn met Logic Supply.

Komen e-mails geadresseerd aan Logic Supply nog steeds aan na de transitie?

Ja. Alle e-mails die naar @logicsupply.com worden verzonden, worden automatisch doorgestuurd naar ons nieuwe e-mailadres: @onlogic.com

Waarom veranderen jullie de naam?

In de begindagen van ons bedrijf waren we best letterlijk voor het "leveren van de logic" naar onze klanten - met verkoop van geheugen, opslag en andere componenten. Nu helpen we de meest innovatieve bedrijven bij het oplossen van complexe uitdagingen door het ontwerpen en fabriceren van geavanceerde computeroplossingen. Het werd tijd dat onze naam zou aansluiten bij wie we zijn geworden. Daarnaast is onze naam ook ons logo geweest voor de afgelopen 16 jaar en dit gaf ons de mogelijkheid om tegelijkertijd onze visuele identiteit aan te passen. We hebben nu een nieuw logo en er is wat design-taal geüpdatet, maar we werken nog steeds met dezelfde mensen en creeëren dezelfde innovatieve producten.

Waarom hebben jullie gekozen voor OnLogic?

Een van de hoofdmotivaties voor een nieuwe naam was het voorkomen van verwarring over de waarde die we onze klanten bieden. Er zijn veel bedrijven in onze branche die componenten of systemen leveren in een reseller- of distrubitormodel. Dit is ook het bedrijfsmodel waarin wij zijn opgericht, maar door de jaren heen zijn we geëvolueerd in een ontwerper en fabrikant van complete hardwareoplossingen. Een van de makkelijkste manieren om deze evolutie te representeren is om voorbij de “supply” portie van onze naam te gaan.

 

Tegelijkertijd was het belangrijk voor ons om de “logic” te behouden, omdat het een hoofdcomponent blijft in alle projecten die we ondersteunen. Het biedt ook merkcontinuïteit, omdat we nog steeds dezelfde mensen zijn en samenwerken met onze klanten, waarvan velen voor jaren naar ons hebben verwezen als “Logic”.

 

Tenslotte zochten we een naam die actiever en representatiever voelde voor de geavanceerde probleemoplossing die we met onze klanten doen. Uiteindelijk willen we dat onze klanten dromen, bouwen en werken op onze hardware, waardoor OnLogic voelde als een natuurlijke en passende evolutie.

Wat is de betekenis van het nieuwe logo?

We werken dagelijks met onze klanten om complexe technologische uitdagingen op te lossen. Het favoriete gedeelte van onze bezigheden is wanneer we het schijnbaar onmogelijke, mogelijk maken met behulp van onze computers. Het OnLogic logo representeert het samenkomen van twee entiteiten (de 2 blauwe kubussen) op een manier die onmogelijk lijkt, om iets nieuws te creeëren. Dit is een leuke parallel met de hardware expertise die we combineren met de ideeën van onze klanten om innovatie oplossingen te maken.

Heb je nog vragen? Neem contact op.

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.