IGN210 Intel Elkhart Lake Rugged Computer met Ignition

SKU
IGN210
De IGN210 is gebaseerd op ons K410 systeem en is een compact, rugged en fanless systeem dat gebruikmaakt van de geavanceerde mogelijkheden van de nieuwste Intel® Atom® x6000E-processoren (voorheen Elkhart Lake). Het systeem is voorzien van Ignition-software voor je SCADA-systeem en het is speciaal gebouwd voor de uitdagingen aan de edge.
  • Intel Elkhart Lake Atom x6425E- of x6211E-processing
  • 4x USB, CAN bus, 2x 1GbE LAN met optioneel PoE
  • Verwerkt maximaal 192.950 real-time tags
Niet langer verkrijgbaar
The maximum allowed quantity for this selection is 1. Your quantity has been adjusted.

Inductive Automation heeft de manier veranderd waarop ze met Ignition-licenties omgaan. Als gevolg hiervan is de versie van ons systeem met vooraf geïnstalleerde Ignition stopgezet. Je hebt zo meer flexibiliteit bij het kiezen van de ideale combinatie van Ignition-licentie en OnLogic-hardware.

Klik hieronder om de nieuwste versie van dit product te bekijken. Neem contact op met ons team als je nog vragen hebt.

Bekijk de K410

Bel voor meer informatie

03 808 2440

 
Overzicht
 
IGN210 Intel Elkhart Lake Compact Rugged Computer

GEBOUWD VOOR IIOT-TOEPASSINGEN

Intel's nieuwste Atom-processoren zijn speciaal ontworpen voor IoT-toepassingen. Ze zijn dan ook een perfecte aanvulling op OnLogic's nieuwste passief gekoeld, rugged chassisontwerp. De IGN210 is gecertificeerd voor gebruik met de Ignition-software van Inductive Automation. Je kunt kiezen tussen een Dual-Core Intel Atom x6211E-processor of een Quad-Core x6425E-processor. Daarnaast biedt het systeem een unieke combinatie van functies, vermogen en connectiviteit. De geïntegreerde Intel PSE (Programmable Services Engine) biedt OOB-beheerfunctionaliteit (out-of-band) op afstand en uitgebreide real-time computermogelijkheden. Dat maakt de IGN210 een ideale IoT-gateway of edge-apparaat.

 

DUURZAAMHEID IN EEN ROBUUST ONTWERP

De IGN210 is maar iets groter dan 5 centimeter en kan worden gemonteerd met wand-, DIN-rail- of VESA-bevestiging. Hij kan dus nagenoeg overal snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Met de Hardshell™ Fanless Technology van OnLogic zijn de gevoelige interne onderdelen beschermd tegen het binnendringen van stof, vuil en andere verontreiniging. De IGN210 heeft een robuust ontwerp, een bedrijfstemperatuurbereik van -40 ° tot 70 °C en een ingangsvermogen van 9~48 V. Dit en de afwezigheid van bewegende onderdelen dragen bij aan een drastische verhoging van de levensduur en betrouwbaarheid van het systeem. Bovendien is de IGN210 met zijn kleine formfactor en bescherming tegen omgevingsfactoren perfect voor zelfs de meest barre Industrial IoT- of Industry 4.0-omgevingen.

IGN210 Intel Elkhart Lake Compact Rugged Computer
 
IGN210 Intel Elkhart Lake Compact Rugged Computer

DE CONNECTIVITEIT DIE JE NODIG HEBT

De IGN210 is helemaal vanaf nul ontworpen en is ideaal voor elk IIoT-project. Standaard-I/O bestaat uit twee USB 3.2- en twee USB 2.0-poorten, dual LAN (met optioneel PoE), CAN-bus (via 3-pins terminal block) en een DisplayPort. Met ingebouwde ontstekingsbesturing voor voertuigen kun je de aan-/uitstand van het systeem programmeren op basis van de aan-/uitstand van een voertuig. Dankzij de geïntegreerde SIM-slot en optionele wifi en 4G LTE van de IGN210 heb je overal draadloze toegang tot je gegevens. Daarnaast kun je de unieke ModBay-uitbreidingsmogelijkheden van OnLogic inzetten om dual COM of GPIO toe te voegen..

 

MOBIELE CONNECTIVITEIT

Dit systeem kan worden geconfigureerd met een geïntegreerde mobiele modem die gecertificeerd is zodat hij werkt op veel van 's werelds meest populaire mobiele netwerken. Onze 4G-compatibele hardware is ideaal voor de hedendaagse mobiele toepassingen, edge computing en Industrial Internet of Things-toepassingen. De draadloze connectiviteit is getest om betrouwbaar te werken in uitdagende omgevingen met elektromagnetische compatibiliteit (EMC). Veel van onze systemen bevatten ook co-locatie-opties. Hiermee kun je naast mobiele connectiviteit tegelijkertijd wifi en Bluetooth implementeren. Om te profiteren van mobiele connectiviteit, configureer je simpelweg je systeem met een van onze beschikbare mobiele modems en neem je vervolgens contact op met je provider om deze te activeren.

Extrovert 4G LTE Connected Computers
 

Windows-compatibiliteit:: Processoren uit de Intel Coffee Lake-generatie bieden geen ondersteuning meer voor verouderde Windows-besturingssystemen, waaronder Windows 7. Neem contact met ons op voor meer informatie.

DOWNLOADS

Technical Specs
More Information
SKU IGN210
Hardwarelijn Rugged
Koelingstype Zonder ventilator
Processor Intel Atom x6211E, Intel Atom x6425E
Processorsnelheid 1.3 GHz to 3.0GHz
Processorsocket Onboard (BGA)
Processor generatie Elkhart Lake
Aantal cores 2
4
Chipset Gedeeld met CPU
Graphics/GPU Intel UHD Graphics
Geheugentype DDR4 SO-DIMM (non-ECC)
Geheugencapaciteit 32 GB
Geheugensnelheid (MHz) 3200 MHz
Geheugenkaartsloten (Aant.) 2.000000
Aantal ondersteunde displays 1
I/O achterzijde 1 DisplayPort
2 GbE LAN ports (PoE+ optional)
1 CAN bus
1 9 ~ 48 V Terminal Block power connector
I/O voorzijde 2 USB 3.2 Gen 2 ports
2 USB 2.0 ports
1 ModBay expansion slot
1 3FF Micro-SIM
1 Power button
Uitbreidingsmogelijkheden 1x Full-size mPCIe (PCIe x1; USB 2.0)
1x M.2 2230 E-key (PCIe x1; USB 2.0)
Opslagmogelijkheden 1x mSATA (shared with mPCIe)
1x M.2 3042/2260/2280 B-key (PCIe x2; USB 2.0; SATA)
LAN-controller Intel I210-IT GbE
Systeembewaking PTT in BIOS
TPM (Optional)
Invoerspanning 9~48 VDC
Stroom invoer 3-pin Terminal Block
Temperatuurbereik (actief) -40 ~ 70°C
Luchtvochtigheid 10% - 95% (non-condensing)
Afmetingen (BxHxD) 180 x 123 x 50 mm
7.09 x 4.84 x 1.97 in
Type behuizing Compact
Rugged
Poort uitsparingen 4 Antennegaten
Regelgevingsinformatie Neem contact op voor meer informatie.
Garantie 2 jaar gelimiteerde garantie op componenten en services
Hardware Type Edge Devices and IoT Gateways
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.

We proberen dezelfde werkdag te antwoorden.

Als je direct prijzen wilt, bel ons op 03 808 2440.

Bedankt voor jouw aanvraag

Je aanvraag is ontvangen door ons Sales Team, die deze zal bekijken en jou een offerte toesturen.

Wanneer je project spoed heeft, bel ons op 03 808 2440.

We kunnen je verzoek nu niet behandelen.

Afzender

Ontvanger

Geslaagd Je hebt dit product succesvol gedeeld

We kunnen je verzoek nu niet behandelen.

The link to this system configuration has expired. Please reconfigure this system to your specifications. If you need help, contact us at 03 808 2440.

The configuration you are trying to view is no longer available. The product will be shown with its default configuration. Please contact us if you have any questions, at 03 808 2440.