Logic Supply en Inductive Automation werken samen voor de lancering van nieuwe Automation Gateways met Ignition

 
Inductive Automation

Compact en bestand tegen stof, trillingen en extreme temperaturen. Logic Supply automatiseringsgateways zijn vooraf geïnstalleerd met Ignition voor krachtige gegevensautomatisering aan de edge.

 

OOSTERHOUT, NL, en FOLSOM, CA - 12 SEPTEMBER 2019 - Wereldwijde industriële IoT computerhardwarefabrikant, Logic Supply (www.onlogic.com)), is de samenwerking aangegaan met de expert in automatiseringssoftware, Inductive Automation, voor de lancering van een reeks aan edge gateways die vooraf geïnstalleerd zijn met krachtige Ignition software. Logic Supply industriële gateway-oplossingen met Ignition bieden een breed operationeel temperatuurbereik, hoge schok- en vibratietolerantie, en een kleine footprint voor alle mogelijke installaties waar vitale data wordt gecreëerd.

 

"We zijn verheugd dat Ignition nu beschikbaar is als vooraf configureerbare optie bij Logic Supply hardware," zei Don Pearson, Chief Strategy Officer voor Inductive Automation. "Digitale transformatie vindt overal plaats, inclusief in het brede domein van uitdagende omgevingen, waar Logic Supply hardware bij uitstek geschikt voor is. Ignition-gebruikers hebben nu een groot aantal nieuwe, uiterst betrouwbare hardware opties om in het veld te implementeren."

 

Logic Supply hardware is specifiek ontworpen om te overleven daar waar traditionele computers falen. De Hardshell™ Fanless Technologie van het bedrijf combineert fanless-koeling, bescherming tegen het binnendringen van vuil en robuustheid, inclusief trillingsbestendigheid, om betrouwbaarheid in de meeste uitdagende omgevingen te garanderen. De edge gateway systemen bieden krachtige en efficiënte gegevensverwerking, en helpt hiermee gebruikers dataverlies te voorkomen en geld te besparen op bandbreedte in vergelijking met een volledig cloud-gebaseerde oplossing.

 

Ignition van Inductive Automation® is een industrieel applicatieplatform met tools voor het bouwen van oplossingen in human-machine interface (HMI), toezichtscontrole en data-acquisitie (SCADA), en de Industriële Internet of Things (IIoT). Ignition wordt gebruikt in meer dan 100 landen en door professionals in een grote verscheidenheid aan industrieën, waaronder productie, detailhandel, landbouw energiebeheer en transport.

 

"Ignition is een ontzettend krachtig platform met tools en mogelijkheden die gebruikt worden om levensechte impact te maken op operationele efficiëntie en bespaart gebruikers zowel tijd als geld," zei Johnny Chen, Partnership Manager bij Logic Supply. "Door Ignition aan te bieden als configureerbare optie op onze rugged en industriële gateways, hopen we het makkelijker te maken voor gebruikers om de kracht van hun gegevens te benutten, ongeacht waar deze worden gecreëerd."

 

Logic Supply hardware met Ignition zal worden getoond bij aankomende Ignition Community Conference (ICC) in Folsom, California. Voor een selectie van de gateways die nu beschikbaar is en voor configuratie en prijzen, zie www.onlogic.com/nl-nl/markets/ignition/ of bel naar +1 802 861 1590 in de VS of +31 88 5200 700 in Europa om in contact te komen met een Logic Supply Solution Specialist.

 

Over Logic Supply: Logic Supply is een wereldwijd industrieel computerbedrijf dat zich richt op hardware voor de IoT edge en ontwerpt uiterst configureerbare computers die zijn ontworpen voor betrouwbaarheid. De systemen werken in de meest uitdagende omgevingen en zorgen voor innovatie in het steeds ontwikkelende Internet of Things. Gevoed door een uniek direct-to-customer bedrijfsmodel dat verticale integratie, modulair productontwerp en een krachtig online platform combineert, biedt Logic Supply computers "ontworpen om lang mee te gaan, gebouwd op bestelling en in enkele dagen geleverd." Opgericht in 2003, heeft het bedrijf meer dan 70.000 klanten geholpen. Logic Supply heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Taiwan. Lees meer over waarom innovators kiezen voor "Bouw op Logic" via www.onlogic.com of op Twitter @LogicSupply.

 

Over Inductive Automation: Inductive Automation maakt industriële software die organisaties in staat stelt om grote ideeën snel om te zetten naar realiteit door alle technologische en economische obstakels weg te nemen. Met de kruisbestuiving tussen IT en SCADA technologies, heeft Inductive Automation Ignition software gecreëerd, het eerste universele, industriële applicatieplatform met onbeperkt potentieel. Ignition helpt industriële organisaties over de hele wereld, en virtueel in elke industrie, met een uitstekend softwareplatform en eersteklas ondersteuning. Voor meer informatie, bezoek inductiveautomation.com.

 

Logic Supply Media Contact

Tim van der Horst
+31 88 520 0755
marketing@onlogic.com

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.