Ignition Industriële Automatiseringsoplossingen

 

Schaalbaar, aanpasbaar, analytics-gedreven SCADA, klaar voor implementatie aan de edge.

 
Ignition and OnLogic Solutions
 
Bekijk oplossingen

Bouw een slimme fabriek

De automatiseringsoplossingen van OnLogic pakken de pijnpunten van traditionele SCADA aan en bieden een moderne oplossing voor effectief gegevensbeheer. Ignition is een krachtig HMI-, SCADA- en MES-softwareplatform van Inductive Automation waarmee je meerdere losse systemen in één dashboard kunt samenbrengen en zo jouw fabriek kan bekijken en controleren waar je ook maar bent. De systemen van OnLogic beschikken over de verwerkingskracht, stabiliteit en netwerkpoorten om tot 100+ apparaten aan te sluiten en 20.000+ tags te beheren.

 

Betrouwbare, fabrieksklare automatiseringsgateways en edge-apparaten met vooraf geïnstalleerde software worden binnen enkele dagen verzonden en zijn direct gereed voor implementatie.

 

Ontwerp en implementeer met gemak elk type SCADA- of Industriële IoT-applicatie en implementeer direct onbeperkte clients voor iedereen, overal — allemaal vanuit één universeel platform.

 

 
Intel Market Ready Solutions Badge
Karbon 300 Ignition SCADA Server

OnLogic hardware met Ignition aan boord laat je...

 
 •  
  Reporting Icon
   

   

  Gemakkelijk rapporten creëren

   

  Genereer dynamische SCADA-dashboards zonder codering en geef een willekeurig aantal parameters en databronnen op.

 •  
 •  
  Manage Centralized Data Icon
   

   

  Gecentraliseerd gegevens beheren

   

  Combineer gegevens uit de hele onderneming - SCADA, MES, ERP en meer - in één rapport om je gegevens overal te bekijken en op de hoogte te blijven van jouw activiteiten als nooit tevoren.

 •  
 •  
  Infrastructure Icon
   

   

  Overal connecties mee maken

   

  Met behulp van MQTT worden gegevens gesynchroniseerd tussen servers en eigendommen zonder een gecentraliseerde server nodig te hebben.

 •  
 

Complete hardware- en softwareoplossingen, gebouwd voor betrouwbaarheid

 
Karbon 700 Ignition SCADA Server

Integreer infrastructuur gemakkelijk

Communiceer met al je apparatuur, sensoren en randapparatuur met een breed scala aan industriële I/O, inclusief connectiviteitsopties voor bestaande apparatuur op locatie.

 

Ontworpen voor de edge

Verminder de latentie en bespaar geld op bandbreedte door rekenkracht direct bij de bron van je gegevens te plaatsen en alleen kritieke informatie naar de cloud te uploaden.

 

Ontworpen om lang mee te gaan

Bescherm de prestaties van jouw Ignition-implementatie met gateway-oplossingen die zijn ontworpen voor betrouwbaarheid in omgevingen die traditionele hardware zouden beschadigen of zelfs vernietigen.

 

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.