Grantek Uses OnLogic for Industrial IoT Solutions

Met industriële computers van OnLogic voorzien van toonaangevende software, helpt Grantek haar klanten gelijke tred te houden met het voortdurend ontwikkelende Industrie 4.0-landschap.

 

15 december 2021, Oosterhout NB (15 december 2021) - Ontwikkelaar en leverancier van industriële computerhardware, OnLogic (www.onlogic.com), laat weten dat system integrator, Grantek (www.grantek.com) hun hardware met geïntegreerde software gebruikt voor Grantek’s Industrie 4.0-oplossingen. Zo helpen zij hun klanten om operationele efficiency te behalen en gelijke tred te houden met de toenemende verwachtingen die worden gesteld aan moderne fabrieken, magazijnen en locaties waar schone energie wordt opgewekt.

 

“We beseffen dat elke klant een unieke oplossing nodig heeft om aan bedrijfsdoelstellingen te voldoen”, zegt Ian Tooke, vice-president strategic business development bij Grantek. “OnLogic biedt een breed scala aan systeemconfiguraties en geïntegreerde partnersoftware dat nodig is om voor elke toepassing de ideale hardware te bieden.”

 

Grantek gebruikt OnLogic’s partnerrelaties om industriële hardware te leveren voorzien van specialistische Industrie 4.0-software. Dit bespaart tijd en kosten die anders zouden worden gemaakt bij ontvangst, opslag, software-imaging en transport naar de plek waar de hardware moet worden geïnstalleerd. Hierdoor kunnen de klanten van Grantek sneller implementeren en hebben ze lagere projectkosten.

 

“Dankzij onze relaties met softwarepartners zoals Inductive Automation, IGEL en ThinManager kunnen we een geïntegreerde oplossing creëren die out-of-the-box functioneert”, zegt Mike Walsh, Product Manager bij OnLogic. “Door de compatibiliteit met elk systeem uitvoerig te controleren, kunnen we een snelle en eenvoudige eerste installatie combineren met de betrouwbaarheid op lange termijn. Dat is het grote voordeel van onze fanless industriële computers. We zijn trots dat we het toegewijde team van Grantek de oplossingen kunnen bieden die zij nodig hebben.”

 

Grantek gebruikt de OnLogic IGN500-en IGN510-systemen met daarop Ignition Edge-software van Inductive Automation geïnstalleerd. Deze maken edge computing mogelijk in de SCADA-omgevingen van hun klanten. OnLogic TM200 thin clients, voorzien van ThinManager OS, worden gebruikt om industriële virtualisatieoplossingen te bieden in productieomgevingen. Onlangs heeft Grantek met de IGEL Ready OnLogic IGL100 bij een van hun klanten een veilige en eenvoudig te beheren thin client-oplossing geïmplementeerd.

 

Als je meer wilt weten over hoe Grantek gebruik maakt van OnLogic-systemen bij hun klanten, kun je de verhalen lezen op www.onlogic.com/solutions/case-studies/grantek/.

 

Meer informatie over de geïntegreerde softwareoplossingen van OnLogic vind je op https://www.onlogic.com/solutions/industrial-computers-with-integrated-software/..

 
 

About OnLogic:
OnLogic is een toonaangevende industriële computerfabrikant die zeer configureerbare en oplossingsgerichte computers ontwikkelt voor betrouwbaarheid in het IoT en aan de Edge. OnLogic’s systemen presteren in ‘s werelds meest uitdagende omgevingen en helpen klanten wereldwijd om hun complexe technologische uitdagingen op te lossen; ongeacht de industrie waarin zij zich bevinden. OnLogic is opgericht in 2003 als “Logic Supply” en heeft vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten, Taiwan en Maleisië. OnLogic heeft wereldwijd meer dan 70.000 klanten geholpen om hun ideeën tot realiteit te maken met computers die ontworpen zijn om te overleven, op maat gemaakt worden en binnen enkele dagen geleverd worden. Ontdek meer op www.onlogic.nl/company of op YouTube via www.youtube.com/onlogic.

 
 

OnLogic Media Contact

Cas de Wit
088 5200 770
marketing@onlogic.com

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.