Wat is Intel NUC?

Gerelateerde termen: Next Unit of Computing, NUC
 

Wat Is de Intel NUC?

Intel’s Next Unit of Computing (NUC) is een ultra-compact moederbord formaat van 10 x 10 cm (4 x 4 inches), maar met de kracht en prestatiemogelijkheden van de meer traditionele toren PC’s. Intel NUC-moederborden zijn ideaal voor multimedia toepassingen waarbij de ruimte beperkt is en maken gebruik van Intel Core i3/i5 en Celeron processoren, die ze het vermogen geven om grafisch-intensieve taken met gemak te volbrengen. Hun kleine formaat maakt ze enorm veelzijdig, geschikt voor een grote hoeveelheid aan home entertainment toepassingen voor de consument en HTPC-toepassingen, evenals commerciële digital signage-, werkstation- en industriële installaties.

 

Een kleiner alternatief voor de Mini-ITX

De Mini-ITX form factor was al een ware revolutie in compacte, krachtige computers. Nu doet Intel’s Next Unit of Computing daar nog een schepje bovenop. Intel NUC-moederborden bieden dezelfde functionaliteit als de veel grotere computers in een ultra-klein, gemakkelijk te integreren ontwerp dat perfect is voor embedded en industriële toepassingen waarbij ruimte zeer beperkt is.

 

Verkrijgbaar met krachtige Intel Core i3/i5 of dual-core Celeron processoren

Mini PC’s staan niet bekend om hun prestatievermogen, maar dankzij de nieuwste generatie Core i3 en i5 Haswell processoren zijn de Intel NUC-moederborden perfect geschikt voor veel industriële digital signage- en multi-media beeldschermtoepassingen. Onboard Intel HD graphics geven NUC-systemen de flexibiliteit om zelfs de meest veeleisende beeld- en videoverwerkende taken aan te kunnen.

 

Fanless voor een stille werking

Terwijl veel NUC-behuizingen gebruik maken van geïntegreerde ventilatoren om het systeem voldoende te koelen, biedt OnLogic ook Intel NUC-moederborden in innovatieve fanless behuizingen. Zelfs tijdens schrijfintensieve taken, kunnen we gebruikers een fanless-optie bieden voor een totaal stille en betrouwbare werking door onze eigen heatsinktechnologie en zorgvuldig doordacht luchtstroomontwerp.

 

Tal van extra I/O-opties

NUC-moederborden bieden al de meest gebruikelijke I/O-opties. Bij OnLogic hebben we een groot aantal van onze NUC-behuizingen zo ontworpen dat ze zijn voorzien van extra industriële I/O-aansluitingen die nodig zijn voor embedded of commerciële toepassingen, zoals RS-232 COM-poorten.

 

Een krachtige computer voor elke omgeving

In tegenstelling tot veel van de andere commercieel verkrijgbare NUC-systemen, biedt OnLogic geheel fanless, afgesloten NUC-behuizingen. Onze nieuwste behuizingen beschermen de interne onderdelen tegen metaalsplinters, stof of ander vuil dat veel voorkomt in een industriële omgeving, waardoor een Intel NUC-pc vrijwel overal geïnstalleerd kan worden. De speciaal ontworpen heatsinktechnologie voorkomt het oververhitten van het systeem terwijl potentiële storingen door interne ventilatoren niet meer voorkomen.

Intel NUC
 

Gerelateerde producten

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat met ons
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.