Beveiliging

Een reeks verharde NVR's ontworpen voor betrouwbare implementatie in de meest veeleisende surveillanceomgevingen.

 

Beveiligingshardware

Onze lijn van rugged netwerk video recorders (NVR's) is ontworpen voor de meest veeleisende surveillanceomgevingen, waar uitdagingen als variabel ingangsvoltage, schokken, trillingen en vervuilende stoffen in de lucht een probleem zijn.

 
Quote Icon

De afgelopen twee jaar hebben we tientallen netwerk video recorder computers voor CCTV gekocht bij OnLogic. Deze apparaten hebben bewezen zeer betrouwbaar te zijn - ondanks het feit dat deze apparaten offshore worden gebruikt, op olie- en gasboorplatformen.

—Jean-Jacques Paufiques, President van Jelec, Inc.

Ontworpen voor succes

 

Betrouwbare werking 24/7

Ons verharde chassis is intern ontwikkeld en wordt gecombineerd met hoogwaardige onderdelen om betrouwbare prestaties in missiekritieke toepassingen te garanderen.

Rugged en mobiel

Onze computers zijn ontworpen voor de surveillancebehoeften van vandaag de dag en gebouwd voor elke locatie, met ultraduurzame onderdelen en mogelijkheden voor variabele spanningstoevoer.

Eenvoudig aan te passen

We willen u helpen om de ideale hardware voor uw toepassing te vinden. Vertel ons wat u nodig hebt in een NVR en wij helpen u om de perfecte oplossing te maken.

 

Meer informatie

 
Rugged Computers from OnLogic
 

Rugged

Rugged pcs zijn meestal ontworpen om extreme temperaturen, schokken & trillingen en blootstelling aan stof of natte omstandheden te weerstaan.

 
Lees meer 
 
In-Vehicle PC
 

In-Vehicle Computer

In-Vehicle Computers voor vervoersapplicaties zijn meestal inclusief de volgende kenmerken: schokbestendig, breed temperatuurbereik, en ontstekingsdetectie voor automotive power.

 
Lees meer