Netwerk & Communicatie

Bescherm, stroomlijn en optimaliseer uw bedrijf met OnLogic Netwerkapparaten. Onze Netwerk- en communicatieapparatuur is volledig aanpasbaar. Of u nu een OEM bent op zoek naar een netwerkapparaat, firewall of mini server, of dat u simpelweg een extreem betrouwbaar communicatiesysteem nodig heeft: met ons volledige aanbod van hardware en services heeft u de controle over de configuraties en mogelijkheden die u nodig heeft.

 

Netwerk & Communicatie

Of u nu uw bedrijfsnetwerk wilt beveiligen of al uw bedrijfskritische gegevens zelf wilt hosten en beheren, de netwerk- communicatieplatformen van OnLogic garanderen de beste prestaties en betrouwbaarheid.

 
Pictogram Citaat

Door de OnLogic-hardware te gebruiken in combinatie met de software van pfSense® hebben we al onze locaties verbonden en blijven we extra diensten toevoegen voor onze gebruikers. Het was heel makkelijk om met OnLogic te werken en we zijn onze netwerkconsultant dan ook zeer dankbaar dat deze ons op hun netwerk-hardware gewezen heeft.

—William Briggs, Lead IT Specialist bij YMCA Central Ohio

Ontworpen voor succes

 

Bewezen betrouwbaarheid

Onze netwerkapparaten met kleine form factor en voor installatie in een rack worden gebruikt door Fortune 500-bedrijven wereldwijd.

Uitermate schaalbaar

Of uw netwerk 5 of 500.000 gebruikers heeft, onze industriële hardware is ontworpen om consistente, stabiele prestaties te bieden.

Vertrouwde software

We zijn partners met vooraanstaande leveranciers van netwerkbeveiligingssoftware, om zo een verscheidenheid aan complete firewall- en netwerk-gateway-oplossingen te kunnen bieden.

 

Ontwikkelen van op maat gemaakte netwerkapparatuur

Pwnie Express was op zoek naar een betrouwbaar hardware platform voor hun commerciële netwerkpenetratie software. Na het worstelen met onbetrouwbare, minder uitbreidbare en duurzame behuizingen hebben zijn gekozen voor OnLogic.

 
Custom Network Appliance

Ontwikkel op maat gemaakte netwerkapparatuur

Ons OEM-programma biedt de perfecte selectie aan services, welke u in staat stellen tot het personaliseren van een van onze systemen. Voeg functionaliteit en logo's toe en ontwerp een op maat gemaakte netwerkoplossing.

 
Lees Meer 
 

Meer informatie

 
Industrial Computers
 

Industrial

De term “Industriële computer” omschrijft hardware welke speciaal ontworpen is voor meer betrouwbaarheid en zijn in staat tot meer dan standaard consumentensystemen.

 
Lees Meer  
 
Small Form Factor Computers
 

Small Form Factor

Terwijl er geen vastgelegde standaard is voor small form factor computer, zijn deze PC's kleiner dan een standaard desktop PC.

 
Lees Meer  
 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.