OnLogic Named 2021 Intel OEM Partner of the Year

Onlogic is tot deze prestigieuze groep benoemd voor het integreren van de nieuwste Intel innovaties in industriële computers om de toegevoegde waarde voor industrie 4.0-klanten te verbeteren.

 

Oosterhout, Nederland (29 April 2021) - OnLogic (www.onlogic.com/nl-nl), toonaangevende wereldwijde industriële computerhardware fabrikant en IoT oplossingsprovider, is benoemd tot Intel® Partner van het jaar tijdens het Intel Partner Connect 2021 virtuele congres. Deze eer is verdiend door de innovatieve aanpak en het integreren van de nieuwste Intel CPU’s in hun fanless computers die verbeterde betrouwbaarheid bieden aan klanten. De titel van Intel “US Partner of the Year” wordt toegekend aan bedrijven die de hoogste standaarden van ontwerp, ontwikkeling, integratie en technologie implementatie aanhouden om innovatie, groei en go-to-marketstrategieën te versnellen, volgens de recente aankondiging van Intel.

 

“Innovatie is een van OnLogic's kernwaarden en een waarde die we absoluut gemeen hebben met onze partner Intel,” zegt Lisa Groeneveld, OnLogic mede-oprichter en bestuursvoorzitter. “Ons team is gedreven om de beste technologieoplossingen te creëren voor de technologie uitdagingen van vandaag en morgen. We zijn geïnspireerd door deze eer om benoemd te worden tot Intel US Partner van het jaar. We zien dit als een reflectie van onze toewijding aan onze partners en klanten die samen met ons de toekomst van technologie mogelijk maken.”

 

Als Intel partner werkt OnLogic nauw samen met Intel, te beginnen met systeemontwerp, om hun nieuwste technologie zo efficiënt mogelijk te integreren in de industriële en rugged computers die OnLogic ontwikkelt voor hun brede scala aan IoT, edge en Industrie 4.0 computing klanten. Dit omvat de 10e Generatie Intel gebaseerde Helix Serie en de aankomende Helix 300 en Karbon 400 Serie gebaseerd op de 11e Generatie Intel processors (voorheen Elkhart Lake genoemd). Door de combinatie van de volgende generatie Intel processors met OnLogic's passieve koeling en industriële systeemontwerp wordt voldaan aan de standaard eisen van industriële automatisering, AI en machine vision toepassingen, met de mogelijkheid om toekomstige functionaliteit te ondersteunen.

 

“Onze partners maken gebruik van snel groeiende mogelijkheden, van AI tot 5G en edge om technologische innovatie over de hele wereld te ondersteunen. De partner awards demonstreren onze waardering voor de continue samenwerking met partners om samen wereldveranderende technologie te ontwikkelen.“ zegt Greg Ernst, Intel vice president in de sales en marketing groep en general manager van US sales.

 

Ga naar www.onlogic.com/nl-nl/voor meer informatie over hoe OnLogic Intel technologie gebruikt in hun computeroplossingen. Details over hoe OnLogic samen met partners werkt om het mogelijk te maken kun je vinden op www.onlogic.com/nl-nl/markets/partners/.

 
 

About OnLogic
OnLogic is een toonaangevende industriële computerfabrikant die zeer configureerbare en oplossingsgerichte computers ontwikkelt voor betrouwbaarheid aan de IoT Edge. OnLogic’s systemen presteren in ‘s werelds meest uitdagende omgevingen en helpen klanten wereldwijd om hun complexe technologische uitdagingen op te lossen; ongeacht de industrie waarin zij zich bevinden. OnLogic maakt computers die zijn ontworpen voor duurzaamheid, gebouwd worden op bestelling en binnen enkele dagen worden geleverd. Dit alles door een direct-to-customer business model op basis van verticale integratie, een modulair productontwerp en de mogelijkheid alles eenvoudig online te configureren en bestellen. OnLogic is opgericht in 2003 (toen nog “Logic Supply”) en heeft vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten, Taiwan en Maleisië. Lees meer over hoe OnLogic meer dan 70.000 klanten wereldwijd helpt om hun ideeën tot realiteit te maken op www.onlogic.com/nl-nl/ of op Twitter @OnLogic.

 
 

OnLogic Media Contact

Cas de Wit
+31 (0)88 5200 700
cas.dewit@onlogic.com

 
Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.