Home>Berichten>Vertrouw op OnLogic>Maak kennis met de CL210 Security Gateway, een compact edge-apparaat met volledige functionaliteit

Maak kennis met de CL210 Security Gateway, een compact edge-apparaat met volledige functionaliteit

By ·Categorieën: Vertrouw op OnLogic·Published On: juni 12th, 2021·3,2 min read·

OnLogic’s CL210 gateway is een compact, goedkoop en fanless edge apparaat, ontwikkeld met de focus op betrouwbaarheid. Het systeem bevat verschillende functies die essentieel zijn bij het implementeren van betrouwbare, duurzame oplossingen voor toegangscontrole en bewaking. De CL210 is misschien klein, maar hij heeft een sterke processor voor zijn formaat. De CL210 voegt waardevolle verwerkingskracht toe aan de edge voor beveiligingstoepassingen zoals netwerkbewaking, toegangscontrole en biometrie. Hier zijn een aantal functies die de CL210 uitermate geschikt maken voor beveiligingstoepassingen. Hierdoor is de CL210 prima geschikt als security gateway.

Betrouwbare security gateway

Beveiliging- en toezicht-oplossingen zijn van nature missiekritiek. Storingen leiden niet alleen tot kostbare uitvaltijd, maar kunnen ook personen of infrastructuur in gevaar brengen. Om onze klanten de meest betrouwbare oplossing te bieden, hebben we de CL210 ontworpen. Uitgangspunten daarbij zijn belangrijke kenmerken die de levensduur en duurzaamheid verlengen en tegelijkertijd de totale kosten verlagen. Allereerst heeft de CL210 een geheel solid state, een metalen behuizing zonder bewegende delen. Naast het voordeel van een stille werking, elimineert het twee van de meest voorkomende faalpunten: de ventilator en de harde schijf. De CL210 is niet alleen fanless, maar ook ventless. Het ontbreken van openingen in het chassis beschermt het systeem tegen blootstelling aan stof en andere deeltjes. Dit komt vaak voor in omgevingen waar beveiliging- en toezicht-oplossingen worden gebruikt.

Elk oppervlak van de CL210 is ontworpen om warmte af te voeren. Tegelijkertijd biedt het maximale EMC-immuniteit tegen RF- en ESD-gebeurtenissen. De precieze toleranties helpen met het beschermen van de interne componenten tegen bijtende stoffen die meegevoerd zouden worden met indringend stof.
~Rodney Hill, Lead product engineer, OnLogic

Connectiviteit

De CL210 is uitgerust met een reeks connectiviteitsopties voor een ​​gemakkelijke interface met randapparatuur, andere hardware en lokale of cloudgebaseerde netwerken. Naast draadloze netwerkconnectiviteit, zorgt een optionele 4G upgrade voor geïntegreerde mobiele connectiviteit met de cloud vanaf vrijwel elke locatie. Bovendien beschikt het systeem over twee LAN-poorten. Hierdoor kun je verbinding maken met meerdere netwerken zonder dat je een extra poort of modem nodig hebt.

Ultra-klein formaat

Een van de grootste uitdagingen bij het implementeren van beveiligingsoplossingen is de keuze van een embedded computer. Deze moet passen in de beperkte ruimte die beschikbaar is voor hardware. Met dit in gedachten heeft OnLogic de CL210 ontwikkeld. De afmetingen zijn minder dan zes centimeter om te voldoen aan de strengste ruimtevereisten. Zo wordt voldaan aan eisen voor beveiliging, toegangscontrole, gebouwautomatisering en andere embedded integraties. Bovendien weegt het systeem minder dan een halve kilo. Dit betekent dat je hem vrijwel overal kunt installeren waar dat nodig is.

Ondersteuning voor meerdere camera’s en smart apparaten

De veelzijdige I/O van de CL210 maakt verbinding met verschillende smart apparaten of camera’s mogelijk. Het systeem kan verbinding maken met 2 apparaten via USB en 2 via LAN-poorten. Verder biedt hij ondersteuning voor maximaal 4 camera’s, afhankelijk van configuratie en verbinding.

Veilig platform door Intel PTT

De CL210 bevat Intel’s Platform Trust Technology (PTT), een op firmware gebaseerde implementatie van Trusted Platform Module (TPM) hardware security. PTT stelt organisaties in staat om dezelfde, rigoureuze beveiligingsniveaus in te voeren in zijn compacte, fanless systemen en apparaten als voor desktop pc’s, workstations en servers. Industriële computers met PTT-functionaliteit verkleinen de kwetsbaarheid radicaal voor systemen die vaak onbeheerd in afgelegen of openbare ruimtes staan.

Betaalbare security gateway

Dankzij de voordelige prijs, biedt de CL210 goed waar voor je geld. Vooral bij bewaking- en toezicht-toepassingen, zonder verlies van noodzakelijke functies. Klaar om te leren wat de CL210 kan doen voor jouw beveiligingstoepassing? OnLogic biedt een  prototypingprogramma zonder risico aan, genaamd TryLogic. Ga naar de TryLogic pagina en bestel vandaag nog jouw prototype CL210 systeem!

Als je op zoek bent naar een zeer betrouwbare security gateway, moet je de CL210 van OnLogic eens goed bekijken. Als je een beveiligingsproject bouwt, bouw het dan met OnLogic!

CL210 Security Gateway CTA

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: OnLogic

OnLogic is a global industrial computer manufacturer that designs highly-configurable, solution-focused computers engineered for reliability for the IoT edge.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen