Home>Berichten>Vertrouw op OnLogic>Innovatie stimuleren: op maat gemaakte industriële pc’s voor fotocabines in de openlucht

Innovatie stimuleren: op maat gemaakte industriële pc’s voor fotocabines in de openlucht

By ·Categorieën: Vertrouw op OnLogic·Published On: mei 25th, 2018·6,4 min read·

Waarschijnlijk heb je zo’n fotocabine al wel eens gezien tijdens een evenement, op een kermis of in een winkelcentrum. Eerst prop jij je met een aantal vrienden in het veel te krappe hokje, dan natuurlijk gekke bekken trekken en tot slot haal je een dunne strip met wazige foto’s uit het apparaat. Klaar. Maar in het tijdperk van Instagram heeft de fotocabine inmiddels ook een lange weg afgelegd. De ongelooflijke apparaten van Photobooth Supply Co. zijn niet meer te vergelijken met de benauwde hokjes uit de tijd van je schoolfeest. Fotocabines zijn big business. De mensen van PBSCO helpen ondernemende ondernemers met de implementatie van de nieuwste fotografie- en afdruktechnologie. Ze beschikken over een reeks oplossingen voor mobiele fotocabines in de openlucht waarvoor de op maat gemaakte industriële pc’s van OnLogic worden gebruikt.

We spreken met Clay Heller, Marketing Director bij het in Californië gevestigde bedrijf. Aan hem vroegen we hoe en waarom Photobooth Supply Co. de steeds groter wordende groep eigenaren van fotocabines helpt vrolijke feestgangers de fotocabine-ervaring van de toekomst te geven. We kregen een voorproefje van hun nieuwste innovatie met de toepasselijke naam Queso (cheese).

OnLogic: Kun je onze lezers kort iets vertellen over jezelf en je verantwoordelijkheden bij PBSCO?

Clay Heller - Photobooth Supply CoClay Heller: Natuurlijk. Ik ben Clay Heller en ik ben Marketing Director bij PBSCO. Het is mijn taak om eroor te zorgen dat de mensen die hun bedrijf willen opschalen of aan een winstgevend nieuw avontuur willen beginnen, ons kunnen vinden. Ik doe verder alles wat ik kan doen om deze eigenaren te helpen zodra ze lid zijn geworden van onze familie.

OL: Heeft het bedrijf PBSCO ook een missieverklaring?

CH: Het heeft ons maanden gekost om onze missieverklaring te perfectioneren! Dit is het geworden: “Het is Photobooth Supply Co’s missie om ondernemers zinvolle zakelijke kansen te bieden in het vastleggen van herinneringen.”

OL: Vertel ons eens iets meer over PBSCO en over hoe het bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld?

Photobooth Supply Co Queso Photo Booth and PrinterCH: De lancering van Queso, onze nieuwe cabine, was voor ons de gelegenheid om de industrie echt te transformeren. Toen Brandon (CEO) en Katrina (CFO) dit bedrijf vijf jaar geleden startten, legden ze zich toe op het ontwikkelen van de beste fotocabine ooit. Ik denk dat we al heel lang het beste fotoproduct op de markt verkopen. Met Queso zijn er nog steeds veel plekken waar onze eigenaren zich willen manifesteren. We hebben iets gemaakt dat meer is dan alleen foto’s. Het is een gebied waar Facebook en andere grote spelers naartoe willen omdat ze zien dat de betrokkenheid bij video’s zoveel groter is. We wisten dat dit soort functies ook in een “fotocabine” beschikbaar moesten zijn, al doet de naam dit niet vermoeden.

OL: Je lijkt een heel klantgerichte benadering te hebben in alles wat je doet. Denk je dat dat het verschil maakt tussen PBSCO en jullie concurrentie?

CH: Absoluut! Wij houden van iedereen. Als bedrijf geloven we stellig dat de community belangrijker is dan concurrentie. Laat ik het antwoord op de vraag anders formuleren. Onze echte concurrentie is onverschilligheid. Neem nou bijvoorbeeld social media. Mensen hebben er weinig problemen mee om naar het platform van hun keuze te gaan en daar te vertellen dat ze een hekel hebben aan hun werk, of hoe opgesloten ze zich voelen. Onze concurrentie is het gevoel van hulpeloosheid dat mensen in zo’n situatie hebben. Het is mijn taak om hen te laten zien dat er een uitweg is en daarom hou ik zo van mijn werk. Ik hoor mensen praten over eigen baas worden en ontdekken waartoe ze echt in staat zijn.

OL: Wat zijn dat voor mensen die zelfstandig ondernemer worden? Wat zijn hun specifieke behoeften?

CH: Onze klanten zijn overal. We hebben echt een heel diverse groep fotocabine-eigenaren. Hun specifieke behoeften hebben vooral betrekking op gespecialiseerde bedrijfstraining en betrouwbare apparatuur. Eerlijk gezegd, is het niet zo moeilijk om ergens een camera neer te zetten en het een fotocabine te noemen. Deze ondernemingen zijn echter niet zo geslaagd als die van onze eigenaren. We besteden het grootste deel van onze inspanningen aan de ontwikkeling van een echt robuust product en we leren mensen hoe ze zakenmensen worden. Het is het belangrijkste dat iemand kan leren. Dat is alleen mogelijk als ze niet al hun tijd hoeven te besteden aan pogingen om problemen met apparatuur op te lossen of aan het leren van ingewikkelde programma’s.

OL: Kun je wat de apparatuur betreft de belangrijkste hardware-uitdagingen noemen in het type werk dat jij en je klanten doen?

Photobooth Supply Co CameraCH: Je zult ons altijd horen praten over betrouwbaarheid. Voor onze eigenaren is het superbelangrijk dat ze een medewerker met een cabine op pad kunnen sturen in de wetenschap dat deze probleemloos werkt. Vroeger bestond zo’n cabine uit heel wat bewegende onderdelen. Dit is wat aan de basis lag van onze beslissing om met OnLogic in zee te gaan. Het feit dat we beschikken over een op maat gemaakte oplossing als deze, die is ontwikkeld om mee te nemen naar evenementen, helpt ons in grote mate bij het maken van betrouwbaardere fotocabines.

OL: Kun je wat vertellen over het specifieke project waaraan je met OnLogic hebt gewerkt?

CH: We hebben in deze branche een trend gezien van het simpelweg assembleren van apparatuur om er snel een fotocabine van te maken. Met de hulp van OnLogic hebben wij een fotocabine geproduceerd die is wat hij moet zijn: een fotocabine. Elk onderdeeltje is speciaal gebouwd om betrouwbaarder en effectiever te zijn dan welk kant-en-klaar product dan ook. Het heeft maanden geduurd voordat we met onze op maat gemaakte camera foto’s konden maken. We waren nog bezig met het schrijven van de core code. We hebben onze flitsers zo lang getest dat een van onze testers bijna de politie had gebeld. Niet vreemd als je een paar dagen achter elkaar om de vijf seconden flitsen ziet afgaan. Mensen begonnen zich zorgen te maken over hem!

OL: Dat soort ontwikkeling vanaf de basis moet een scala aan mogelijkheden bieden, toch? Welke mogelijkheden had je, die je niet had met kant-en-klare producten?

Photobooth Supply Co. Logic Supply SolutionCH: Als je zelf een computer bouwt, kun je dingen aanpassen waarvan mensen met een kant-en-klare oplossing niet eens kunnen dromen. Stel je de mogelijkheden eens voor die we kregen met deze hardware. Met Queso betekent dit dat we konden beschikken over een naadloos design dat in een andere situatie echt niet mogelijk was geweest. De computer runt de fotocabine werkelijk. Het is het centrale punt waar al onze permanente hardware, denk aan camera, printer, flash, samenwerken. De computer moet robuust, betrouwbaar en gemakkelijk verplaatsbaar zijn.

OL: Hebben deze specifieke aanpassingsbehoeften problemen opgeleverd bij andere hardwarefabrikanten?

CH: We hebben in het verleden wat problemen gehad met andere computerfabrikanten. Onze computer is uitermate aangepast, tot aan de mechanische beperkingen van de bevestigingsplaat voor het moederbord! We hadden ook heel specifieke eisen voor het moederbord. OnLogic was de enige leverancier in onze zoektocht die de connecties had om direct naar de moederbordfabrikant te gaan en ons te geven wat we nodig hadden. Onze verkoopvertegenwoordiger, Cormac, was geweldig. Hij is veel meer een pleitbezorger van PBSCO geweest dan gewoon een accountmanager. De klantenservice plus de connecties van OnLogic met bepaalde fabrikanten zijn twee belangrijke redenen waarom we voor hen hebben gekozen. Ze hebben in de ontwerpfase expertise binnengebracht die we ergens anders niet konden krijgen.

Meer informatie over Photobooth Supply Co vind je in de klantcase op onze website.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Darek Fanton

Darek is the Communications Manager at OnLogic. His passion for both journalism and technology has led him from the newsrooms of local papers to the manufacturing floor of IBM. His background in news gathering has him always on the lookout for the latest in emerging tech and the best ways to share that information with readers. In addition to his affinity for words, Darek is a music lover, juggler and huge fan of terrible jokes.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen