Home>Berichten>Vertrouw op OnLogic>Een custom hardwareoplossing maken met Pwnie Express

Een custom hardwareoplossing maken met Pwnie Express

By ·Categorieën: Vertrouw op OnLogic·Published On: juli 3rd, 2020·1,2 min read·

Pwnie Express (een bedrijf van Outpost 24) zocht een betrouwbaar hardwareplatform voor hun commerciële netwerkpenetratietestsoftware. Nadat ze hadden geworsteld met onbetrouwbare, inflexibele en kwetsbare plastic systemen, wendden ze zich tot OnLogic voor een custom hardwareoplossing. Het oorspronkelijke verzoek van Pwnie Express betrof een ​​betrouwbare fanless computer. Met onze adviserende verkoopaanpak ontdekten we dat er veel meer voor ze te halen viel.

Uitdagende custom hardwareoplossing van OnLogic

Voor de hardware van Pwnie Express regelt OnLogic de imaging en branding en labeling. Dan verpakken we het in een custom doos, voorzien van het merk van Pwnie Express. Pwnie Express hoeft het systeem alleen nog naar de klant te verzenden.

“Door met OnLogic te werken, zijn we van een ontwikkelings- en productiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat zich nu alleen nog maar op ontwikkeling hoeft te richten. Het heeft ons in staat gesteld exponentieel te groeien. OnLogic heeft onze verwachtingen echt overtroffen.”

Bekijk hieronder ons interview! Let op: deze video is gemaakt voordat onze naam veranderde van Logic Supply naar OnLogic.

OnLogic biedt een groot aantal modulaire OEM-services om toepassing aan te passen. Bekijk dit artikel om voor meer informatie. Als je zover bent dat je een klantspecifieke hardwareoplossing wilt maken, neem dan contact op met onze hardware specialisten.

Opmerking: deze blog over deze custom hardwareoplossing is oorspronkelijk geplaatst op 17 december 2014. De inhoud is bijgewerkt op 3 juli 2021. De video is gemaakt voordat we onze naam veranderden van Logic Supply naar OnLogic.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Darek Fanton

Darek is the Communications Manager at OnLogic. His passion for both journalism and technology has led him from the newsrooms of local papers to the manufacturing floor of IBM. His background in news gathering has him always on the lookout for the latest in emerging tech and the best ways to share that information with readers. In addition to his affinity for words, Darek is a music lover, juggler and huge fan of terrible jokes.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen