Home>Berichten>Vertrouw op OnLogic>Custom industriële computers: white label-opties door OnLogic

Custom industriële computers: white label-opties door OnLogic

By ·Categorieën: Vertrouw op OnLogic·Published On: september 25th, 2020·5,4 min read·

Hoe kan een custom industriële computer jouw technologische producten verbeteren?

Als je overweegt een nieuw technologisch apparaat te lanceren, is het vaak een grote uitdagingen om te bepalen waar je moet beginnen. Het ontwikkelen van een nieuw product en bepalen welke partners moeten worden benaderd voor ontwikkelingsondersteuning is immers een complexe zaak. Veel bedrijven zoeken in het buitenland contractfabrikanten en OEM-partners. Deze kunnen hun product van de grond af aan ontwerpen en ontwikkelen. Dit proces biedt een grote mate van controle over het product. Maar je moet ook rekening houden met de hele logistiek die daarbij komt kijken. Bijvoorbeeld de verzending en alle uitdagingen die het beheer van de volledige levenscyclus van je apparaat met zich meebrengt. Heeft je bedrijf de juiste mensen en middelen om die productdoelen te bereiken? Tegelijkertijd moeten softwarefuncties worden ontwikkeld, zonder dat dit ten koste gaat van de dagelijkse ondersteuning van je klanten.

Je kunt je hardware uitbesteden – maak er een custom industriële computer van

In plaats van helemaal opnieuw te beginnen, kiezen veel klanten ervoor om samen met OnLogic een custom industriële computer te maken. Met behulp van de modulaire OEM-services van OnLogic kun je een van onze industriële computers aanpassen aan jouw eisen. Of je nu kleine aanpassingen nodig hebt om beter aan je ontwerpdoelen te voldoen, of een product van de grond af aan moet bouwen, OnLogic kan je helpen.

Bouw op OnLogic

Wanneer we voor het eerst naar een white label-project kijken, willen we eerst vaststellen welke producten en diensten we moeten leveren.  We zetten jouw behoeften tegenover onze voorwaarden voor maatwerk. Dan spreek je af met een van onze accountmanagers en hardware specialisten om de best passende hardware te bepalen. Ook kijken we hoe we een zakelijke relatie kunnen opbouwen op basis van een voorgestelde toepassing. Om er zeker van te zijn dat de toepassing goed past, coördineren we een snelle levering van een prototype zodat je de industriële computer kunt testen om te kijken of er eventuele aanpassingen aan de hardware zelf moeten worden gemaakt.

Een voorbeeld van een custom industriële computer

Custom Branded Industrial ComputerPwnie Express (een bedrijf van Outpost 24) benaderde OnLogic voor hulp met hun behoeften op het gebied van netwerkbeveiliging. Pwnie Express gaf bij het systeem prioriteit aan de gebruikerservaring en wilde onnodige I/O verwijderen om verwarring te voorkomen. Onze creatieve ingenieurs bouwden een custom industriële computertoepassing die Pwnie Express aan hun klanten kan aanbieden als een unieke hardwaretoepassing. Bekijk deze video die wat gedetailleerder ingaat op het proces dat ze hebben gevolgd bij het maken van hun toepassing.

Let op: de video’s zijn gemaakt vóór onze naamsverandering van Logic Supply naar OnLogic.

Custom ontwerp- en validatiediensten

OnLogic offers regulatory testingVoor andere klanten hebben we custom componenten ontworpen of gevalideerd die ze nodig hebben voor hun toepassing. Bijvoorbeeld PCIe-kaarten, GPS-modules, sensoren of zelfs aangepaste montagehardware die specifiek is gemaakt voor hun behuizing. Ondersteuning nodig voor specifieke certificeringen zoals UL-veiligheidstests of landspecifieke implementatiebehoeften? Ons juridisch team kan je helpen met hun expertise op het gebied van documentatie, naleving en uitvoering van je wettelijke vereisten.

Laat het product jouw merk vertegenwoordigen
Custom branded industrial computer and custom packaging

We hebben de technische vereisten voor je project behandeld. Maar wat nou als je de pc wilt aanpassen aan de huisstijl van je bedrijf? We hebben een aantal diensten beschikbaar voor aangepaste branding en de implementatie van het product aan jouw behoeften. Singlewire benaderde OnLogic om betrouwbare hardware te ontwikkelen voor hun Informacast Fusion-toepassing. Met behulp van ons CL100-platform hebben we het systeem ontworpen om echt aan hun behoeften te voldoen. Custom branding voor de behuizing, die past bij hun kleurenschema, custom imaging/BIOS om hun software rechtstreeks op de pc’s te implementeren en custom verpakking met snelstartgidsen om hun gebruikers te helpen bij de installatie. Singlewire heeft samen met OnLogic een geheel eigen systeem ontwikkeld waarmee ze hun eindgebruikers een geweldige out-of-the-box-ervaring konden bieden. Bekijk het klantverhaal van Singlewire voor een volledig overzicht van hoe OnLogic een custom industriële hardware-oplossing bouwde die naadloos in hun workflow integreert.

Ga de markt op met OnLogic

Nu we het product klaar hebben voor gebruik, moeten we het naar je klanten brengen. OnLogic biedt een aantal warehouse- en fulfilmentdiensten om aan die behoeften te voldoen. We kunnen de verzending van systemen in ons magazijn aanbieden, zodat je behoefte aan hardware tot een minimum wordt beperkt. Bovendien is drop shipping en blind shipping mogelijk. Zo kunnen we het product indien nodig rechtstreeks naar de eindgebruikers sturen, waarbij het lijkt alsof het van jou afkomstig is.

Levenscyclusbeheer

Voor je productbeheerteam bieden we levenscyclusbeheer voor al onze projectklanten, zodat je altijd weet wanneer producten aan het einde van hun levensduur zijn. Indien nodig werkt ons team met je samen om een migratieplan op te zetten, voor over een paar jaar. Daarnaast, bij klanten waarvoor revisies erg belangrijk zijn (medische klanten met de FDA, of vanwege specifieke kenmerken van de software) werkt OnLogic met je samen om subcomponenten van je product te wijzigen.

Waarom een ​​industriële computer (IPC) gebruiken voor je volgende productontwikkeling?

De implementatieomgevingen voor je product kunnen afwijken van wat je hebt beschreven in de verwachtingen van je productvereisten. Zelfs systemen die zijn ontworpen om te worden ingezet in kantoorruimtes kunnen terechtkomen op krappe locaties die niet goed geventileerd zijn. Achter bureaus, in kleine kasten of in andere voor traditionele pc’s niet ideale omgevingen. Misschien heb je een voertuigcomputer nodig die bestand is tegen trillingen en schokken. Misschien een IoT-gateway voor telecommunicatie die een brede bedrijfstemperatuur en brede ingangsspanning nodig heeft.

OnLogic’s lijn van industriële en rugged computers kan je merk vertegenwoordigen en ervoor zorgen dat je systemen niet falen als gevolg van hardwarefouten. Geen bewegende delen betekent dat de traditionele storingspunten van een pc, ventilatoren en HDD’s, niet bestaan ​​in de pc’s van OnLogic. Bovendien zijn OnLogic pc’s modulair gebouwd, zodat je zonder problemen mobiele modems, extra I/O of interne uitbreidingskaarten kunt toevoegen. Systemen worden op bestelling gebouwd, dus zelfs als je geen gebruik maakt van onze serviceopties, kunnen we je het juiste systeem voor je project bezorgen.

Klaar om vandaag aan de slag te gaan met een custom toepassing of heb je gewoon een betrouwbare pc nodig? Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten of bezoek onze webwinkel.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Cole Wangsness

Cole is a Sales Engineer at OnLogic. He works to connect customers with the right solution and provide industry expertise. When not working, he enjoys learning about new tech and tinkering with computers.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen