Home>Berichten>Vertrouw op OnLogic>Maak kennis met de CL210: onze meest compacte en technisch geavanceerde kiosk-mediaspeler

Maak kennis met de CL210: onze meest compacte en technisch geavanceerde kiosk-mediaspeler

By ·Categorieën: Vertrouw op OnLogic·Published On: juni 12th, 2018·2,8 min read·

De CL210 is van scratch ontworpen als de beste toepassing voor kiosk-mediaspelers, menu’s en streamingvideo. Het betaalbare fanless systeem is een compacte en ultra geavanceerde kiosk-mediaspeler, met tal van functies die essentieel zijn voor de implementatie van betrouwbare, duurzame digital signage-oplossingen. Dit onderscheidt de CL210 van andere mediaspelers en SOC all-in-one displays op de markt.

Multi-CEC-functionaliteit

Met Consumer Electronics Control (CEC) kunnen digital signage-gebruikers bepaalde functies van hun display rechtstreeks via de mediaspeler regelen. De CL210 maakt gebruik van onze multi-CEC-functionaliteit waarvoor patent is aangevraagd. Hiermee kunnen gebruikers de stroomvoorzieningsfuncties van meerdere displays tegelijk besturen. Zet de CL210 aan en je schermen worden opgestart. Je kunt zelfs een vertraging programmeren om ervoor te zorgen dat het systeem is opgestart en media wordt weergegeven voordat de displays worden ingeschakeld.

4G-connectiviteit

De CL210 beschikt standaard over wifi-connectiviteit. Maar met een optionele 4G-upgrade kan de CL210 eenvoudig vanaf nagenoeg elke locatie verbinding maken met de cloud. Daarnaast heeft het systeem twee LAN-poorten. Dat betekent dat je gemakkelijk verbinding kunt maken met meerdere netwerken zonder dat je een afzonderlijke mobiele gateway nodig hebt.

Betrouwbaarheid

Digital signage-oplossingen zijn per definitie cruciaal. Storingen kunnen leiden tot dure downtime of frustrerende systeemvervangingen. Om onze klanten de meest betrouwbare oplossing te bieden, hebben we de CL210 rondom een aantal essentiële functies gebouwd. Deze verlengen stuk voor stuk de levensduur en duurzaamheid én verlagen de totale kosten van eigenaarschap. Het eerste en belangrijkste kenmerk: de CL210 heeft een volledige solid-state constructie. Dat betekent dat de CL210 geen bewegende onderdelen bevat. Naast het voordeel van een stille werking elimineert dit ook de twee meest voorkomende storingspunten in mediaspelers: de ventilator en de harde schijf. De CL210 is niet alleen fanless, maar ook ventless (zonder ventilatieopeningen). Dit beschermt het systeem tegen blootstelling aan stof en andere zwevende deeltjes die in veel omgevingen en kioskbehuizingen voorkomen. Bovendien zit de CL210 verpakt in een duurzaam aluminium behuizing. Dit zorgt voor zowel uitstekende bescherming van de onderdelen als effectieve passieve koeling.

Elk oppervlak van de CL210 is ontworpen om warmte af te voeren en tegelijkertijd RF- en ESD-gebeurtenissen maximale EMC-immuniteit te bieden. De nauwe toegestane toleranties van het apparaat beschermen het apparaat. Ze verminderen immers in hoge mate de negatieve effecten van bijtende stoffen die na verloop van tijd via stof worden overgebracht.
~Rodney Hill, Lead Product Engineer, OnLogic

Mogelijkheden van een geavanceerde kiosk-mediaspeler

De CL210 is een geweldige oplossing voor een breed scala aan digitale-mediatoepassingen. Deze toepassingen variëren van CMS-systemen, menu’s, videowanden en kiosken. Het systeem kan 4K-videocontent afspelen of twee onafhankelijke HD-schermen ondersteunen. De optie om met het besturingssysteem Windows of Linux te werken, biedt ongelooflijke flexibiliteit voor software-integratie en oplossingsconfiguratie.

Ultra-klein formaat

One of the biggest challenges in deploying digital signage solutions is finding a media player that will fit within the limited space available. With that in mind, OnLogic developed the CL210 with a sub-2” profile to fit within the tightest space requirements behind screens, under counters or within ceilings.

Een van de grootste uitdagingen in de implementatie van digital signage-oplossingen is het vinden van een mediaspeler die in de beperkte beschikbare ruimte past. Met dat als uitgangspunt heeft OnLogic de CL210 ontwikkeld met een sub-2”-profiel. De CL210 past binnen de kleinste ruimtebeperkingen achter schermen, onder toonbanken of in plafonds.

Kortom, als je een kosteneffectieve, gebruiksklare en geavanceerde kiosk-mediaspeler zoekt, kijk dan eens naar de CL210 van OnLogic.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: OnLogic

OnLogic is a global industrial computer manufacturer that designs highly-configurable, solution-focused computers engineered for reliability for the IoT edge.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen