Home>Berichten>Techniek uitgelegd, Vertrouw op OnLogic>De perfecte pc kiezen: de definitie van Rugged, Fanless en Fanned Industrial

De perfecte pc kiezen: de definitie van Rugged, Fanless en Fanned Industrial

By ·Categorieën: Techniek uitgelegd, Vertrouw op OnLogic·Published On: juli 1st, 2020·3,8 min read·

OnLogic heeft drie afzonderlijke productlijnen. Zo kun je snel de perfecte pc kiezen voor je behoeften. We hebben deze lijnen Fanned Industrial, Fanless Industrial en Rugged genoemd. Elke lijn bestaat uit systemen met unieke eigenschappen voor specifieke toepassingen.

Door onze vooraf geconfigureerde pc’s onder te verdelen in deze lijnen, voorkomen we een hoop keuzestress bij veel van onze klanten. OnLogic heeft computers die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Zo kunnen we iedereen de juiste oplossing bieden. Voor een aantal klanten is het daardoor iets lastiger om zo snel mogelijk de ideale industriële computer te vinden. We hebben dit met onze drie productlijnen opgelost. Deze bevatten computers die speciaal zijn ontworpen als reactie op feedback van klanten over hun eigen specifieke behoeften. We hebben de persoonlijke ervaringen van onze klanten gebruikt bij het tot stand brengen van elke configuratie en lijn. Klanten hebben nu een eenvoudig uitgangspunt, namelijk de vraag of ze een fanned industriële, fanless industriële of rugged pc nodig hebben. Daardoor kost het aanzienlijk minder tijd om de perfecte pc te kiezen.

Maar wat betekenen deze termen en welke unieke voordelen bieden deze productlijnen?

Fanned Industrial

OnLogic Computer MC850

Onze Fanned Industrial Line bestaat uit betaalbare en krachtige pc’s die gebruikmaken van onze op maat gemaakte behuizingen met ventilator. Deze systemen zijn perfect voor gecontroleerde omgevingen, zoals kantoren, serverruimtes, verkooppunten en andere toepassingen waarin omgevingsfactoren geen grote rol spelen. Onze Fanned Industrial-lijn varieert van de betaalbare en efficiënte MC510-10 tot de krachtige en veelzijdige MC850-53 met Intel 8e generatie Coffee Lake-processor, ondersteuning voor de Quadro- en Mini ITX-videokaarten en PCIe x16-uitbreiding. Al onze fanned industriële computers worden gekenmerkt door ons karakteristieke ruimtebesparend ontwerp en bieden indrukwekkende prestaties in een verrassend klein formaat.

Fanless Industrial

OnLogic ML100G-30

De computers in onze Fanless Industrial-line zijn beschermd tegen stof, vuil en andere deeltjes die fanned pc’s, dus pc’s met ventilator, doen verstoppen en interne onderdelen beschadigen. Tot de industriële lijn behoort de Helix Series. Deze biedt de hoogste prestatiedichtheid die we ooit in een fanless systeem hebben geboden. Met Helix maak je gebruik van de kracht van 10e generatie Intel-processoren (Comet Lake), die kan worden gecombineerd met afzonderlijke GPU’s, extra opslag en I/O- of uitbreidingskaarten. De combinatie van een klein formaat, connectiviteit, fanless koeling en verwerkingskracht in de Helix Series is bedoeld om solutionproviders en fabrikanten van apparatuur te helpen bij het oplossen van de meest complexe uitdagingen.

In de industriële lijn vind je ook de compacte en krachtige ML100 en onze ThinManager-ready® thin clients. Deze combineren het unieke ontwerp van OnLogic met ThinManager’s toonaangevende functies voor virtualisatiebeheer. Met systemen uit de Fanless Industrial Line kun je uitvaltijd voorkomen en betrouwbaarheid vergroten. Hoe? Door een veelvoorkomend storingspunt in de overgrote meerderheid van hedendaagse computers te elimineren: ventilatoren.

Wij bij OnLogic zeggen graag dat de toekomst er rooskleuriger uitziet in het oranje. Het succes dat onze klanten hebben dankzij onze industriële lijn van fanless pc’s is daar een bewijs van.

Rugged

Karbon Series Rugged Computers

Onze Rugged Line bestaat uit computers die bestand zijn tegen ruwe omgevingen; omgevingen waarin doorsnee computerhardware het doorgaans laat afweten. Met geharde behuizingen, solid-state constructie en aangepaste circuits zijn deze high-end computers een must. Vooral voor toepassingen die draaien in onvoorspelbare, moeilijke en trillingsgevoelige omgevingen. Denk aan treinen, voertuigen of boten of toepassingen die bestand moeten zijn tegen extreme temperaturen. Ook bijvoorbeeld in een industriële vriesruimte of een afgelegen olieveld in de woestijn. In de Rugged-line vind je de superkrachtige Karbon Series. Deze integreert de nieuwste en meest gevraagde industriële IoT-technologieën. We beschikken ook over hardware van een zorgvuldig geselecteerde groep productiepartners, waaronder Cincoze en Neousys.

Heb je meer hulp nodig bij het kiezen van de perfecte pc?

Het kiezen van de ideale pc voor een specifiek project is niet eenvoudig. Maar door ons product in deze drie verschillende categorieën onder te verdelen, hopen we dat we het wat makkelijker gemaakt hebben. De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat je de computer kiest die perfect geschikt is voor je behoeften, is natuurlijk door met een van onze experts te praten. Bel daarvoor met +31 88 5200 700. We helpen je met het kiezen van de lijn, de serie en het model om je project zo snel mogelijk op gang te brengen.

*Opmerking: Deze blog is oorspronkelijk gepost op dinsdag 3 februari 2015 en de content is bijgewerkt in juli 2020.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: OnLogic

OnLogic is a global industrial computer manufacturer that designs highly-configurable, solution-focused computers engineered for reliability for the IoT edge.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen