Home>Berichten>Vertrouw op OnLogic>OnLogic-systemen: de beste pc voor uitdagende omstandigheden

OnLogic-systemen: de beste pc voor uitdagende omstandigheden

By ·Categorieën: Vertrouw op OnLogic·Published On: september 15th, 2020·2,3 min read·

Dit is een pc voor uitdagende omstandigheden“Het is echt een oersterke oplossing”, vertelt Phillip Schaeffer, grafisch ingenieur bij IR Engraving, LLC (irengraving.com). Nadat zijn bedrijf met hun eerder geïnstalleerde oplossing te maken had met veelvuldig terugkerende hardwareproblemen, kocht hij een pc voor uitdagende omstandigheden. Niet zomaar een, maar een van de beste pc’s voor uitdagende omstandigheden, de AG150 fanless computer van OnLogic. “De financiële afdeling was eerst niet echt blij met me, maar complimenteerde me uiteindelijk met de algehele kostenbesparingen.” 

Zuur zorgt voor uitdagingen

IR Engraving, een bedrijf in Sandston, Virginia, levert een reeks grootschalige graveerdiensten. Deze diensten variëren van het vervaardigen van walsen voor textuurgravures tot diepdrukcilinders. IR Engraving gebruikt deze cilinders voor het bedrukken van vloerbedekking en ander decoratiemateriaal. IR Engraving heeft jaren te maken gehad met hardwareproblemen als gevolg van stof, chemicaliën en vocht waaraan hun computers waren blootgesteld. Tot het bedrijf OnLogic-hardware is gaan gebruiken voor hun ERP-, tijd- en registratiestations in hun fabriek.

The Best PC for Harsh Environments In Action

“Met de machines op de achtergrond van deze afbeeldingen worden zes meter hoge staalplaten met zuur geëtst. Dit worden bouwplaten voor hout- en vinylbeplating”, vertelde Phillip ons. “Toen we onze computers moesten gaan vervangen, keek ik eerst naar verzegelde systemen die drie keer zo duur waren als de OnLogic-systemen. Ik zette mijn geld op OnLogic en ging er met de hoofdprijs vandoor, dankzij jullie!

Omgeven door met zuur-geëtst staal

“De hier afgebeelde AG150 heeft een jaar lang dag en nacht onafgebroken gedraaid vanaf het moment dat het systeem in 2015 werd ingeschakeld. Geen minuut uitvaltijd, terwijl de pc aan alle kanten is omringd door met zuur-geëtst staal. Het vorige record wat de levensduur van een computer in die omgeving betreft, was ongeveer 7 maanden. Met onze vorige oplossing moesten we onze systemen doorgaans twee tot drie keer per jaar vervangen. Zuur condenseert door de koelventilatoren op zowel de voeding als de processor van de systemen die we voorheen gebruikten. Deze hier is bedekt onder een stoflaag van jaren omdat er nooit naar gekeken hoefde te worden. Jullie systemen doen wat jullie zeggen dat ze moeten doen en zelfs meer. Ze hebben het langer volgehouden dan de 15 tot 20 pc’s die we op diezelfde plek nodig hadden gehad. Deze systemen zijn echte superhelden!”

Als jij de hardware-uitdagingen van Philip herkent en op zoek bent naar een pc voor uitdagende omstandigheden? Dan is het misschien het juiste moment om een fanless computer te overwegen. Begin hier met de configuratie van je eigen systeem.

CTA Banner 5 manieren waarop fanless computers jouw bedrijf kunnen helpen

Opmerking: Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op dinsdag 27 maart 2018. De content is bijgewerkt op dinsdag 15 september 2020.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Darek Fanton

Darek is the Communications Manager at OnLogic. His passion for both journalism and technology has led him from the newsrooms of local papers to the manufacturing floor of IBM. His background in news gathering has him always on the lookout for the latest in emerging tech and the best ways to share that information with readers. In addition to his affinity for words, Darek is a music lover, juggler and huge fan of terrible jokes.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen