Home>Berichten>Industriële IoT>Audiovisuele oplossingen: MK100 in NPi AV Solutions autocue-installatie

Audiovisuele oplossingen: MK100 in NPi AV Solutions autocue-installatie

By ·Categorieën: Industriële IoT·Published On: november 21st, 2016·0,9 min read·

NPi Audio Visual Solutions (npiav.com) is een toonaangevend bedrijf op het gebied van audiovisuele oplossingen voor podiumevenementen in Cleveland, Ohio. Ze hebben onlangs de MK100 rackmount computer van OnLogic geïntegreerd in een autocue-installatie voor een van hun tv-studioklanten. De vormfactor en prestaties van de MK100 waren letterlijk de meest passende oplossing voor hun behoeften.

NPi helpt klanten over de hele wereld met het ontwerp en de implementatie van dynamische audiovisuele oplossingen voor podiumevenementen. Het team van NPi is gespecialiseerd in productiebijeenkomsten en evenementen voor bedrijven, live concerten en producties, kerkdiensten, sportevenementen, ceremonies, diploma-uitreikingen en festivals.

Op maat gemaakt ontwerp en installatie van NPI Audio Visual Solutions – Cleveland, Ohio

Op maat gemaakt ontwerp en installatie van NPI Audio Visual Solutions – Cleveland, Ohio

In onze rubriek Innovatie stimuleren belichten we klanten die hardware van OnLogic gebruiken om te bouwen aan de toekomst van intelligente systemen. Heb jij ook een project waarbij je onze hardware gebruikt dat je door ons onder de aandacht wilt brengen? Stuur de gegevens van je project dan samen met een foto van het gebruikte systeem naar marketing@onlogic.com, met de tekst “Powering Innovation” op de onderwerpregel.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Darek Fanton

Darek is the Communications Manager at OnLogic. His passion for both journalism and technology has led him from the newsrooms of local papers to the manufacturing floor of IBM. His background in news gathering has him always on the lookout for the latest in emerging tech and the best ways to share that information with readers. In addition to his affinity for words, Darek is a music lover, juggler and huge fan of terrible jokes.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen