Rugged computers waarmee jij jouw projecten kunt realiseren

Rugged computers van OnLogic presteren onder de meest uitdagende omstandigheden.

Rugged computers waarmee jij jouw projecten kunt realiseren

Rugged computers van OnLogic presteren onder de meest uitdagende omstandigheden.
Vertrouwde hardware
Expertise in de branche
Doorlopende ondersteuning
Vertrouwde hardware
Expertise in de branche
Doorlopende ondersteuning

Our Rugged Line<br> at-a-glance

Onze rugged computers in één oogopslag

Onze rugged computers zijn ontworpen en grondig getest om te presteren bij extreme temperaturen, wanneer er signaal interferentie is of als er schokken en trillingen zijn.
Download het volledige overzicht van onze rugged computers en lees hoe we onze rugged computers testen en certificeren. Zie daarnaast in één oogopslag de verschillen tussen de diverse systemen.
Wil je direct contact opnemen met ons team?
Bel ons op +31 88 5200 700

Download het overzicht van onze rugged serie

Weet je niet precies welk systeem het meest geschikt is? Gebruik dit overzicht van al onze rugged computers om je bij je keuze te helpen.

Alle velden zijn verplicht *

Waarom onze klanten op ons vertrouwen

Onze rugged computers hebben bewezen onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren, zodat jij jouw projecten kunt realiseren. Onze klanten vertrouwen op onze technische expertise bij het ontwikkelen van hoogwaardige computers. Onze computers maken gebruik van de nieuwste technologie en zijn uitgebreid getest zodat ze voldoen aan zelfs de meest kritische industriële standaarden. We zijn trots op de ondersteuning die we bieden voor jouw project en dat we je kunnen helpen om elke technologische uitdaging te overwinnen.

Rugged OnLogic-computers in actie

Our not-so-secret to success is simple - amazing products developed, created, and delivered by an exceptional team. From the moment you connect with us, you'll know your project is in good hands. Our unique approach to hardware lets you quickly configure the ideal device at a lower cost and in less time.
Automatiseringscontrole voor productie
Automation control for manufacturing
LiDAR voor machine vision in de mijnbouw
LiDAR for mining machine vision
Autonome voertuigcontrole voor slimme landbouw
Autonomous vehicle control for smart agriculture
Computer Vision voor drone-identificatie
Computer vision for drone identification
Objectherkenning voor duurzaam maaien
Object recognition for sustainable mowing
Machine vision voor oogsten en kwaliteitscontrole
Managing Robots for warehousing

Waarom OnLogic?

Onze weg naar succes is eenvoudig: geweldige producten, ontwikkeld, gemaakt en geleverd door een uitzonderlijk team. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, weet je dat je project in goede handen is. Met onze unieke benadering kun je snel het ideale systeem configureren tegen lagere kosten en in minder tijd.
Op maat gebouwd, snel geleverd
Door het modulaire ontwerp kun je de functies, mogelijkheden en connectiviteit combineren die jij nodig hebt. Dankzij onze snelle productie en onze beschikbare voorraad van onderdelen kunnen we binnen enkele dagen prototypes samenstellen en verzenden.
Experts binnen handbereik
OnLogic computers worden ontworpen, gebouwd en ondersteund door ons team van hardware-experts. Ze kunnen rechtstreeks met je samenwerken om het ideale systeem te configureren. Heb je iets specifieks nodig, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ons team staat klaar om je te helpen.
Branding, imaging en meer
Met ons pakket maatwerk-, engineering- en fulfillmentservices en ons netwerk van industriële hardware- en softwarepartners kun je in recordtijd een geweldig idee transformeren in een geïmplementeerde oplossing.

Klaar om te beginnen? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Elk project is uniek en onze oplossingsspecialisten staan klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp bij de configuratie van de ideale rugged computer. Je krijgt snel een passend advies en een gepersonaliseerde offerte.
Wil je nóg sneller handelen?
Bel ons op +31 88 5200 700

Contact opnemen met ons team

Verplichte velden *

Update jouw browser
Je gebruikt een webbrowser die niet door OnLogic wordt ondersteund.

Microsoft Internet Explorer versie 11 en ouder worden niet ondersteund. Je zult problemen ervaren bij het gebruik van onze site en het bestelproces zal niet functioneren. Voor een betere ervaring ga je naar een van de volgende sites en installeer je de nieuwste versie van de browser met jouw voorkeur.