Home>Berichten>We kijken uit naar de ICCX

We kijken uit naar de ICCX

By ·Categorieën: Geen categorie·Published On: september 14th, 2022·4,7 min read·

Introductie

Het is lang geleden. De laatste keer dat we als OnLogic in levende lijve op een evenement aanwezig konden zijn, was in 2019. Dus toen we erachter kwamen dat de Ignition Community Conference van Inductive Automation IRL terug zou komen (met een bonus deel II, virtueel), waren we meteen enthousiast om deel te nemen.  

Op 20-21 september zijn we aanwezig in Folsom (VS) om deel te nemen aan het feestelijke 10e jaar van de Ignition Community Conference – toepasselijk ICCX genoemd. Zien we je daar? Tip: zoek het oranje tafelkleed. 

Wat is ICC?

Cole: ICC is een geweldige plek om in contact te komen met de gehele Ignition community. Ik kijk er altijd naar uit om ideeën te delen en te onderzoeken hoe de toekomst van de automatiseringsindustrie eruit ziet.

De Ignition Community Conference, georganiseerd door Inductive Automation, “brengt de voornaamste spelers op het gebied van industrial automation samen om ideeën, inspiratie en technologie uit te wisselen.” Het sleutelwoord voor dit evenement is absoluut community. ICC biedt de ruimte voor leden van de Ignition-gemeenschap (integrators, thoughtleaders, early adopters, strategische softwarepartners van IA) om elkaar te ontmoeten, contact te leggen, projecten te delen, te leren van thoughtleaders en samen de toekomst van automatisering te vieren. 

Het tweedaagse schema zit boordevol keynotes, breakout-sessies, branchepanels en de terugkeer van de integrator Build-a-Thon. Volgens Cole Wangsness, Partnership Leader bij OnLogic “, is ICC een geweldige plek om in contact te komen met anderen in de Ignition-gemeenschap. Ik kijk er altijd naar uit om ideeën te delen en te onderzoeken hoe de toekomst van de automatiseringsindustrie eruit ziet.”

Deze keer hebben onze partners bij Inductive Automation een hybride model ontwikkeld, met twee manieren om aanwezig te zijn: het evenement met kaartjes in Folsom (VS) en een gratis virtueel evenement, twee weken later. Als platinum-sponsor van ICCX zullen we aan beide deelnemen. Je kunt ons team persoonlijk ontmoeten op stand #6 in het Harris Center for the Arts, waar je een scala aan hardware-oplossingen zullen ontdekken, een demo van Ignition en een paar andere verrassingen.

5 dingen waar we enthousiast over zijn

Heb je de agenda al bekeken? Er is veel om enthousiast over te zijn. Maar hier is onze Top 5. 

 1. We zien onze partners bij Inductive Automation weer in levende lijve! We kijken ernaar uit om persoonlijk contact te hebben met bekenden en nieuwe leden van het team te ontmoeten.
 2. De lancering van ons nieuwe Integratorprogramma. We kunnen niet wachten om onze community te laten groeien, met deelnemers te praten over wat we aan het programma hebben toegevoegd en om mensen zich aan te laten melden. Lees daar hieronder meer over.
 3. De terugkeer van de Build-A-Thon. Moeten we meer zeggen?
 4. De Discover Gallery. Dit is zeker een van de hoogtepunten voor ons team. We krijgen graag de kans om alle spannende Ignition-gebaseerde projecten te zien die Integrators hebben bedacht.
 5. De agenda! De organisatoren hebben een indrukwekkende line-up samengesteld. Hier zijn een paar sessies die we absoluut niet willen missen: 

De belangrijkste keynote: “De groei en innovatie vieren van de Ignition-gemeenschap” – dit is een geweldige kans om nieuwe functies van Ignition te ontdekken en biedt een waardevol overzicht van het jaar. 

“Leer de basis van Ignition”: aangezien ons team blijft groeien, is dit een geweldige introductie van Ignition.

Sessies over enterprise deployments & cloud: 

 • Davin McDougall’s sessie “How Far We’ve Come – Ignition Across the Enterprise” (Brock Solutions)
 • Arlen Nipper’s sessie  “Ignition the new enterprise connection platform” (Cirrus Link)
 • Travis Cox en Kevin McClusky’s sessie  “Modern Cloud Deployment Strategies” (Inductive Automation) 

Waarom gaan we naar ICC? 

Amber: Automatisering is de drijvende kracht achter de ongekende digitale transformatie in de industrie. Ik vind het geweldig om ervaringen hierover te horen van de thought leaders uit de Ignition community - ICC is de plek om te leren.

Ten eerste maken we deel uit van de community. Dus door aanwezig te zijn en deel uit te maken van dit evenement, ontstaan ​​er kansen voor het uitwisselen van ideeën, partnerschappen en het opdoen van inspiratie. Bovendien is het een kans om nieuwe oplossingen te belichten die Ignition-integrators in staat kunnen stellen om innovatie in industrial automation te stimuleren. Als onderdeel van het Ignition Onboard-programma werken we rechtstreeks samen met Inductive Automation om hardwareoplossingen te certificeren en rechtstreeks Ignition Edge-softwarelicenties aan te bieden. Dit maakt de implementatie voor eindgebruikers makkelijker.

We zullen ook een toevoeging aan onze groeiende lijn van hardware voor geavanceerde SCADA- en industriële automatiseringstoepassingen aankondigen. Dit systeem zal te zien zijn op onze stand op ICC, dus houd ons in de gaten voor die update. Binnenkort beschikbaar! 

Bovendien zal dit de eerste ICC zijn voor een aantal van onze teamleden. Voor Amber Cobb, Partner Alliance Manager bij OnLogic, maakt dit evenement deel uit van de grotere discussie over digitale transformatie. “Automatisering is de drijvende kracht achter de digitale revolutie, die industriële ruimtes op een ongekende manier transformeert. ICC is DE plek om te leren van de technologen die de koers (mede)bepalen. Ik vind het geweldig om de kans te krijgen om te horen van belangrijke denkers en leiders binnen de gemeenschap.” 

Herlancering van OnLogic’s Integratorprogramma

Een van de punten die in onze Top 5 lijst werden genoemd, was de lancering van ons Integratorprogramma. Ben jij een systeemintegrator van Ignition? We nodigen je uit om lid te worden van de community die digitale transformatie mogelijk maakt met behulp van OnLogic-hardware. Door deel te nemen aan het onlangs opnieuw gelanceerde programma, krijg je toegang tot een aantal exclusieve voordelen, waaronder: 

 • Samenwerkingsmogelijkheden
 • Toegang tot evenementen en round tables.
 • OnLogic-merkkit
 • Supercoole sokken!

Als je naar ICC gaat, kom dan langs bij onze stand om met Jason Kovarik te praten over wat het Integrator-programma inhoudt en om details te krijgen over hoe je je kunt aanmelden. Ben je niet in de gelegenheid om naar het persoonlijke evenement te komen? Neem dan contact op met ons team voor meer informatie over hoe je mee kunt doen. 

We hopen je te zien bij ICCX!

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Holly Clayman

Holly is a Marketing Coordinator at OnLogic, a role that provides just the right blend of creativity and project management. She loves traveling, hiking, and getting to experience new things, so when she’s not working you’ll likely find her hanging out at a coffee shop, painting furniture, or hopping on a bus, train, or plane to somewhere new.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen