Home>Berichten>Industriële IoT>Winnaar van de ‘Be an Extrovert’ IoT-wedstrijd: CYBRA-voorraadbeheer voor chemicaliën

Winnaar van de ‘Be an Extrovert’ IoT-wedstrijd: CYBRA-voorraadbeheer voor chemicaliën

By ·Categorieën: Industriële IoT·Published On: augustus 21st, 2017·4,9 min read·

Onze Be an Extrovert-wedstrijd was bedoeld om innovators te vinden die baanbrekende oplossingen creëren met 4G LTE-technologie. We hebben vijf winnende inzendingen geselecteerd. Zij ontvangen gratis met Extrovert 4G LTE-uitgeruste OnLogic-hardware. Lees hier een van de verhalen van CYBRA die een oplossing voor voorraadbeheer hebben ontwikkeld.

extrovert banner

CYBRA Chief Solution Architect Sheldon Reich helpt bij de ontwikkeling van een revolutionair transport- en voorraadbeheersysteem voor chemicaliën. Hij sprak met ons over hoe CYBRA de kracht van OnLogic Extrovert 4G-technologie wil inzetten om de levering van chemicaliën te bewaken en te regelen zonder afhankelijk te zijn van het netwerk van de klant op externe locaties.

OnLogic: Kun je ons wat achtergrondinformatie geven over CYBRA?

Sheldon Reich - CYBRA CorporationSheldon Reich: CYBRA Corporation is een marktleider in RFID- en barcodetechnologie. Ze bedienen klanten in tal van sectoren. Duizenden organisaties wereldwijd maken gebruik van CYBRA’s innovatieve oplossingen, waaronder Edgefinity IoT® en MarkMagic™. Deze vormen de Auto-ID-engine waarop hun bedrijfskritieke toepassingen voor naleving van regels in de retail, het transport, inventarisatie, magazijnbeheer, afdrukken op locatie en geautomatiseerde etikettering zijn gebaseerd.

CYNRA is sinds 1989 een GS1-oplossingsprovider en een IBM Business Partner. CYBRA ontwikkelt oplossingen in samenwerking met Alien Technologies, Avery Dennison, Impinj, Jamison RFID, SATO, Zebra Technologies en andere toonaangevende fabrikanten van printers, readers en RFID-codes. CYBRA wordt vertegenwoordigd door een netwerk van resellers in de Verenigde Staten en in het buitenland.

We zeggen wel eens dat we veel ‘littekenweefsel’ hebben voor een IoT-start-up. We hebben tientallen jaren ervaring met de integratie van Auto-ID-technologie met ERP-, WMS- en andere toepassingssoftware. Onze unieke vaardigheden vormen een ideale mix. Bij ons ontmoeten de grote hardwarejongens en IoT elkaar om de meest lastige integratie-uitdagingen van de industrie op te lossen.

OL: Hoe werken jullie softwareplatformen en wat zijn de voordelen voor gebruikers?

CYBRA Edgefinity IoTSR: Onze Edgefinity IoT®, (voorheen EdgeMagic) is een platform om snel geïntegreerde toepassingen te bouwen voor het lokaliseren van objecten en mensen met behulp van RFID, RTLS en andere trackingtechnologieën. Met Edgefinity IoT kunnen klanten snel EPC-compliance (Electronic Product Code) systemen en RFID track-and-trace-toepassingen implementeren. Behalve de traditionele passieve RFID-toepassingen is de nieuw uitgebrachte en geheel opnieuw ontworpen software een alles-in-een regelgestuurde oplossing voor de veiligheid en beveiliging van mensen en bezittingen.  

CYBRA MarkMagicMarkMagic™ Bar Code Labels, RFID Tags and Forms Software stelt klanten in staat om nagenoeg elk type Auto-ID-document te ontwerpen. Denk aan etiketten, formulieren, RFID-tags, tickets en plastic kaarten met magneetstrip. Met de software kun je deze afdrukken op honderden soorten algemene, maar ook gespecialiseerde printers, van laserprinter tot thermische printer en geautomatiseerde applicators. MarkMagic is geselecteerd als det Auto-ID print engine van toonaangevende ontwikkelaars, zoals Oracle™, Manhattan Associates™, Infor™ en VAI™.

OL: Voor welk project gebruiken jullie de Extrovert 4G LTE-technologie?

SR: We hebben een slimme transportoplossing ontwikkeld om leveringen van chemische producten te beveiligen. De oplossing die we hebben ontwikkeld, maakt dat er geen mensen meer voor nodig zijn. De oplossing zorgt ervoor dat het juiste product vanuit een transportcontainer naar de tank op een klantlocatie wordt overgebracht. Onze oplossing garandeert een veilige levering door klantorders te valideren en op afstand de juiste tanks te vergrendelen en ontgrendelen.

Een van de belangrijkste klantvereisten van deze oplossing is dat deze geen gebruik kan maken van enige klantinfrastructuur. De oplossing moet via 4G met de Edgefinity-IoT-host communiceren. Daarnaast is er de vereiste voor een zeer krachtige en onderhoudsvrije server, die is ontworpen voor de klantlocaties. Onze EdgeBox-oplossing is geruisloos en verbruikt minimale energie. De oplossing kan zo uit de verpakking worden gebruikt en is ontwikkeld voor maximale uptime. Er zijn dus geen verrassingen.

Logic Supply Nuvo-5000We hebben de industriële computerhardware van OnLogic in het verleden gebruikt en waren daar heel tevreden over. Dus we zijn dan ook verheugd dat we de Extrovert 4G-lijn als prototype voor onze rugged server kunnen gebruiken. We hebben ervaring met de industriële NUC-producten van OnLogic. Vervolgens hebben we nauw samengewerkt met de ingenieurs van OnLogic om de specificaties van het specifieke 4G-computermodel voor dit specifieke project te vinden. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Nuvo-5000 Rugged Fanless computer. We hebben speciaal voor het Nuvo-5006E-platform gekozen vanwege de aanvullende LAN-poorten. De robuuste constructie, 4G-mogelijkheden en flexibele connectiviteit maakten dit systeem ideaal voor onze behoeften.

OL: Wat is er zo uniek aan deze nieuwe transportoplossing voor chemicaliën?

SR: Onze oplossing bevat een aantal mogelijkheden waarvoor alleen wij gekwalificeerd zijn om ze op de markt te brengen. De oplossing is beveiligd met RFID en integreert meerdere technologieën (cloud computing, RTLS, M2M) met onze Edgefinity-IoT-platformsoftware. De oplossing is eenvoudig schaalbaar. Zonder enige impact op de klantinfrastructuur kun je gemakkelijk meer locaties en tanks ondersteunen.

CYBRA RFID Cage

Mike Shabet, vice-voorzitter van Sales, en Chuck Roskow, vice-voorzitter van Operations, werken aan de CYBRA RFID Cage.

OL: Werken jullie nog aan andere projecten?

SR: Op dit moment werken we aan een andere toepassing met OnLogic-apparatuur, de CYBRA RFID Cage (zie afbeelding). Het is een systeem voor leesbeheer. Het beheert het lezen van de inhoud van dozen met producten die van RFID-tags zijn voorzien. Deze dozen worden met hoge snelheid over lopende banden verplaatst. Kledingfabrikanten gebruiken deze toepassing om de inhoud van tienduizenden inkomende dozen met hoge snelheid te controleren, met een toonaangevende nauwkeurigheid van 99,7%.

OL: Wat zijn de grootste hardware-uitdagingen waarmee je te maken hebt?

SR: De allergrootste hardware-uitdaging op dit moment is kwaliteitscontrole. Onze EdgeBox-controllers moeten op afstand worden beheerd en mogen nooit uitvallen. OnLogic bouwt industriële systemen die wel tegen een stootje kunnen. We hoeven ons nooit zorgen te maken dat een OnLogic-pc in het veld uitvalt.

extrovert banner

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Darek Fanton

Darek is the Communications Manager at OnLogic. His passion for both journalism and technology has led him from the newsrooms of local papers to the manufacturing floor of IBM. His background in news gathering has him always on the lookout for the latest in emerging tech and the best ways to share that information with readers. In addition to his affinity for words, Darek is a music lover, juggler and huge fan of terrible jokes.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op