Home>Berichten>Vertrouw op OnLogic>Voeg met een ultrakleine computer connectiviteit en computerkracht toe aan verouderde apparatuur

Voeg met een ultrakleine computer connectiviteit en computerkracht toe aan verouderde apparatuur

By ·Categorieën: Vertrouw op OnLogic·Published On: februari 25th, 2022·2,9 min read·

Op zoek naar een ultrakleine computer met hoge capaciteit? De kleine maar krachtige CL200-serie bestaat uit fanless computers die zijn gebouwd voor de ruwe omstandigheden van industriële toepassingen.  Deze systemen bevatten een breed scala aan functies die essentieel zijn voor de implementatie van betrouwbare, duurzame industriële, IIoT-, monitoring- en datacapture-oplossingen.

De CL200 wordt aangedreven door ultra-efficiënte Intel®-processoren. Deze ultrakleine computer voegt edge computing toe aan tal van systemen, van veiligheidsbewaking en time-based voorspellend onderhoud tot objectherkenning of RFID-voorraadvolgsystemen. Het zijn pc’s op x86-basis. Dus je kunt zelf kiezen welk softwarepakket, welke generieke randapparatuur en welk besturingssysteem (waaronder Windows 10 of Linux) het best bij je toepassing past. Met de CL200-serie voeg je nóg eenvoudiger computerkracht toe waar je maar wilt. Het zijn slechts enkele kenmerken van de CL200-serie waardoor deze zo geschikt is voor jouw project.

We hebben de CL200-serie ontwikkeld als het beste alternatief voor industriële ARM en PLC dat momenteel op de markt is. Het systeem biedt ongelooflijke flexibiliteit door brede compatibiliteit met randapparatuur, software, apparatuur en cloudservices, allemaal verpakt in een ongelooflijk compacte en betaalbare vormfactor.
~Johnny Chen, OnLogic Solutions Architect

Een ultrakleine computer om bestaande industriële infrastructuur te upgraden

Door de CL200 te integreren, voeg je eenvoudig connectiviteit aan de cloud voor je bestaande industriële toepassingen toe. De robuuste computerkracht van het platform zorgt voor een efficiënte dataverzameling voor systeembeheer, gegevensanalyse en procesoptimalisatie. Industrial Internet of Things (IIoT), kunstmatige intelligentie (AI) en andere cloud-based toepassingen kunnen profiteren van de extra kracht van de CL200-serie voor:

  • Voorspellend onderhoud – vermindering van uitvaltijd en reparatiekosten
  • Meer inzicht in data – optimalisatie van industriële processen
  • Veiligheidsverbeteringen van werkomgeving door Machine Vision
  • Analyse van assemblagefouten

Klaar voor de toonaangevende cloudserviceproviders van vandaag de dag

De CL200-serie biedt AWS Greengrass– en Microsoft Azure-gecertificeerde opties. Je kunt er zelfs voor kiezen om de AWS Greengrass ML-inferentie (Machine Learning) vooraf te laten installeren. Met de CL200-serie kun je edge computing-oplossingen van wereldklasse out-of-the-box inzetten, met on-demand cloudconnectiviteit.

De connectiviteit die je nodig hebt

Onze kleinste fanless pc ooit biedt nog altijd een scala aan connectiviteitsopties. Alle modellen in de CL200-serie hebben een RS232-boxheader, tot twee 1GbE LAN-poorten, dubbele USB 3.0- of 3.2 Gen 1-poorten en een extra USB 2.0-poort voor connectiviteit met andere (rand)apparatuur. Met het oog op edge computing-toepassingen bieden de systemen in de CL200-serie wifi en Bluetooth, plus 4G LTE.

Beveiliging via Intel PTT

De CL200 komt met Platform Trust Technology (PTT), een op firmware gebaseerde implementatie van TPM-hardwarebeveiliging (Trusted Platform Module). Met PTT kunnen organisaties dezelfde, strenge beveiligingsniveaus in de compacte, fanless systemen en apparaten instellen als voor desktop-pc’s, werkstations en servers. PTT-compatibele IPC’s verkleinen het aanvalsoppervlak radicaal voor systemen die vaak onbeheerd in afgelegen of openbare ruimtes staan.

Een industriële ultrakleine computer die bij je budget past

De CL200-serie is zeer waardevol voor de implementatie van edge computing- en cloud-based toepassingen, zonder de functionaliteit te verliezen die je nodig hebt. Kortom, als je op zoek bent naar een zeer betrouwbare industriële pc in een klein formaat, moet je de CL200-serie van OnLogic eens goed bekijken. Als je een industriële toepassing bouwt, bouw deze dan met OnLogic!

Wil je weten wat de CL200-serie voor jou kan doen? Kijk eens naar TryLogic, een prototypingprogramma zonder risico’s en bestel je prototype CL200 Series- systeem!

Opmerking: we hebben deze blog oorspronkelijk gepubliceerd op 25 juni 2018 en de inhoud bijgewerkt op 25 februari 2022

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Jim Baumann

Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen