Home>Berichten>Techniek uitgelegd, Vertrouw op OnLogic>Virtueel verbonden: IGEL DISRUPT 2021 evenement recap

Virtueel verbonden: IGEL DISRUPT 2021 evenement recap

By ·Categorieën: Techniek uitgelegd, Vertrouw op OnLogic·Published On: februari 26th, 2021·3,8 min read·

OnLogic mocht, als sponsor van IGEL DISRUPT 2021, een virtuele booth hosten en onze IGEL Ready thin clients demonstreren aan de gepassioneerde IGEL Ready community tijdens het UNITE evenement op 26 februari.

We stonden vroeg op om aan het EMEA evenement mee te doen en het doel was duidelijk! Het UNITE evenement zou zijn naam waar maken door het verbinden van de IGEL community van End User Computing (EUC) evangelisten.

Hier is een recap met onze hoogtepunten van het evenement van afgelopen week.

Erkenning van 2020

De impact van COVID heeft 2020 gedefinieerd. IGEL CEO, Jed Ayres, was ook niet verlegen om het te hebben over IGEL’s inzet en toewijding om de uitdagingen die COVID presenteerde te overkomen met hun rol in de EUC community.

Internationale handel en IT communities werden zwaar getroffen. De nood om hun werknemers te ondersteunen in de spontane overstap naar werken vanuit huis. Denk daarbij aan het veranderen van faciliteiten om de juiste protocollen te verzorgen en de focus op het belang van de mentale gezondheid.

Door deze inspanningen kwam het belang van dataveiligheid en de gebruikerservaring voor werken op afstand ineens scherp in beeld. Het gemak in apparaatbeheer en de veiligheid van het Linux gebaseerde IGEL OS maakte het een ideale oplossing voor veel bedrijven die deze uitdagingen voor zich kregen.

IGEL DISRUPT 2021: Overstap naar een virtuele wereld

Normaal is het: aankomen bij een congreshal, de stand opzetten en de gebruikelijke informatiematerialen klaarleggen. Nu schoven onze oplossingesexperts vanaf hun computers aan bij IGEL DISRUPT 2021. Klaar om te chatten met de bezoekers en om voor de webcam te verschijnen.

De OnLogic DISRUPT UNITE booth was geheel gebouwd in de virtuele wereld. Lobby’s, congreshallen en auditoriums werden vervangen met digitale omgevingen. Om de ervaring compleet te maken, maakten we een video om onze line up van IGEL Ready thing clients te presenteren en zorgden we ervoor dat onze teamleden de systemen bij de hand hadden voor het geval bezoekers meer informatie nodig hadden.

Duurzame oplossingen in technologie

Duurzaamheid was een veelbesproken thema in de IGEL DISRUPT keynotes en presentaties. IGEL OS staat erom bekend dat het erg licht is, wat betekent dat oudere computers “omgezet” kunnen worden in IGEL OS thin clients. Op deze manier krijgen ze een langer leven in plaats van dat ze weggedaan worden en eindigen als e-waste. Er waren genoeg verhalen tijdens de breakout sessies over oude hardware die weer tot leven geroepen werd. Vooral nu, tijdens de pandemie, om zo te fungeren als remote werkstations.

Als hardware echter continu faalt door de bouwkwaliteit of door omgevingsfactoren zoals temperatuur en stof, dan is het niet handig om continu de hardware te vervangen met nieuwe thin clients die uiteindelijk hetzelfde lot zullen ondergaan. Dit is waar OnLogic’s IGEL Ready thin clients een betrouwbare en duurzame oplossing vormen.

Deze focus delen wij ook bij het OnLogic team. We gebruiken componenten met een lange levensduur en we gebruiken afvalmanagement tijdens de productie en het bouwen. Dit vermindert de hoeveelheid e-waste voordat onze systemen opgestuurd worden. Daarnaast neemt de noodzaak om hardware te vervangen of repareren af.

“IT is uit de kelder gekomen.”

Een gast uit het IGEL DISRUPT panel gebruikte deze uitspraak als een aangrijpende reminder. Hij gaf aan dat Informatietechnologie langzamerhand wordt erkent als een cruciaal onderdeel van een succesvol bedrijf. IT afdelingen hebben steeds meer directe invloed op zakelijke beslissingen. Dit terwijl ze continu zorgen voor een positieve ervaring bij hun eindgebruikers.

De overstap naar werken op afstand heeft er ook voor gezorgd dat IT-ers nu zelf eindgebruiker waren. Zij hebben nu ook ervaren wat het inhoudt om te moeten werken op afstand. Daardoor hebben zij gemerkt dat de ervaring van de eindgebruiker niet alleen afgelezen kan worden uit data en user logs. Door een robuuste softwarelaag als IGEL te combineren met betrouwbare, geverifieerde IGEL Ready hardware kun je de ervaring van je gebruikers sterk verbeteren. Dat betekent meer blije en productieve teamleden.

Virtuele evenementen zijn er om te blijven…voorlopig

Elk congres en evenement op mijn kalender dit jaar is virtueel, iets waar je je waarschijnlijk aan kunt relateren.

De transitie in de evenementen sector is niet makkelijk geweest. Van vliegvelden, congreszalen en happy hour vieringen naar een thuiskantoor, chatrooms en Zoom DJ’s. Aan de andere kant herinnert IGEL DISRUPT UNITE ons aan andere dingen. Technologie en de professionals die ermee werken hebben het vermogen om een positieve impact te hebben op de levens van mensen.

Wil je meer leren over onze IGEL Ready thin clients? Ga dan naar OnLogic.com/nl-nl/IGEL

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Patrick Metzger

Patrick is the Partnership Marketer at OnLogic. His love for technology started with building computers from components with his father as a child and continues to this day. With a professional background in IT, Marketing, Media Production and SaaS, communication is the passion that brings it all together. Patrick currently lives in Richmond, VT, taking advantage of all the outdoor adventures Vermont has to offer.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen