Home>Berichten>Techniek uitgelegd>Unboxing the Connect Kit by OnLogic

Unboxing the Connect Kit by OnLogic

By ·Categorieën: Techniek uitgelegd·Published On: juli 16th, 2021·2.1 min read·

Met de combinatie van OnLogic hardware, vooraf geïnstalleerde software en een consult van onze vertrouwde partners, is de Connect Kit van OnLogic gemaakt om de digitale transformatie van jouw faciliteit binnen een uur op gang te helpen.

 

De basis van de Connect Kit is een fanless OnLogic computer. Gebouwd volgens de specificaties van onze solutions experts zodat betrouwbare prestaties geleverd worden in uitdagende omgevingen. Op dit AWS IoT gecertificeerde systeem hebben we Inductive Automation’s krachtige Ignition trial software geïnstalleerd.

In de doos vindt je ook vier klevende antislipvoetjes, een terminal block connection kit voor DIO, CAN BUS en voeding, plus een set port blockers om ongebruikte connecties af te dichten.

Sluit je bestaande apparatuur meteen aan met de bijgeleverde premium kabelbundel, zodat je snel online bent. Met de bijgeleverde DIN-rail montagebeugel en voeding kun je eenvoudig installeren op elke locatie..

Een van de meest waardevolle componenten van de kit kunnen we niet in een doos stoppen. De Connect Kit bevat ook een uur aan consultancy met de digitale transformatie experts van Cirrus Link Solutions, om je met de installatie te helpen.

We hebben de Connect Kit ook gemaakt om mee te groeien met jouw bedrijf: hardware met een lange levenscyclus en geavanceerde I/O om aanvullende apparatuur aan te sluiten.

Ben jij klaar om te connecten? Dan hebben wij de kit voor jou! Bekijk de connect kit op onze website.

Delen

About the Author: OnLogic

OnLogic is a global industrial computer manufacturer that designs highly-configurable, solution-focused computers engineered for reliability for the IoT edge.
Volg OnLogic op LinkedIn

Leave A Comment

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen

WHITEPAPER

Ontdek de 5 manieren waarop fanless computers jouw bedrijf kunnen helpen

Download de whitepaper
Alle artikelen bekijken

OnLogic Industriële computers

Bekijk ons volledige aanbod van industriële computers waarmee jij jouw IoT-project kunt ontwikkelen

Bestel bij OnLogic

Ontdek meer op OnLogic.com

OnLogic industriële pc's: Ontworpen om te overleven. Gebouwd op bestelling. Binnen enkele dagen geleverd. Bezoek onze webshop op OnLogic.com