Home>Berichten>Industriële IoT>Thin clients: De toekomst van productie

Thin clients: De toekomst van productie

By ·Categorieën: Industriële IoT·Published On: juli 1st, 2020·2 min read·

Automatisering, digitalisering en operationele en bestuurlijke informatie op de werkvloer zijn vaak de belangrijkste factoren voor het creëren van meer flexibiliteit en wendbaarheid in de productieprocessen van onze klanten. Vandaag de dag worden slimme apparaten toegepast in productiemachines, transport en logistiek en magazijntoepassingen, om er maar een paar te noemen. Thin clients zijn de meest rendabele van deze oplossingen. Daarnaast biedt ons strategisch partnerschap met ThinManager (voorheen ACP) ons de mogelijkheid om onze productieklanten naadloos van dienst te zijn met betrouwbare, eenvoudig te installeren en onderhouden hardware.
Maar hoe komt het dat thin clients de favoriete oplossing zijn geworden voor zoveel fabrikanten? En wat heeft de toekomst in petto voor de productiesector wanneer deze het Industrial Internet of Things en de concepten van Industry 4.0 gaat omarmen?

De behoeften van thin clients

Met name in de EU verschillen de behoeften van de ThinManager-distributeurs aanzienlijk. Dat heeft te maken met de uiteenlopende activiteiten en verdienmodellen. Om te proberen de vraag van klanten voor te blijven, hebben we een jaarlijkse enquête opgesteld. Daarin hebben we de behoeften van de Europese ThinManager-distributeurs in kaart gebracht en vergeleken met onze producten, diensten en ondersteuning. Daarnaast werken we nauw samen met de verkoopafdeling van ThinManager in Europa. Zo kunnen we onze klanten doeltreffend adviseren over thin client-projecten en kunnen we eventuele implementatieproblemen helpen oplossen.

Implementatie vergemakkelijken met ThinManager®-ready hardware

Onze klanten werken dikwijls met de modernste planningsmethoden voor productie en logistiek (JIT, KanBan, LEAN, enzovoort). Als hun hardware business partner moeten wij ervoor zorgen dat hun strak georganiseerde processen niet worden onderbroken als gevolg van problemen met de computerhardware. Responstijd, doorlooptijd en een persoonlijke proactieve en responsieve accountmanager zijn van het grootste belang voor ons ThinManager-kanaal. We streven ernaar om vragen dezelfde werkdag nog te beantwoorden en we hebben alle hardware op voorraad. Onze ThinManager®-ready hardware is al getest door ACP. Dat wil zeggen dat de kans op knelpunten tijdens de implementatie heel onwaarschijnlijk zijn.

In ons volgende onderzoek onder distributeurs en systeemintegrators evalueren we onze huidige relaties en hopen we nieuwe te kunnen definiëren.

Wat is Industry 4.0?

Meer informatie over Industry 4.0 en de thin client-beheersoftware-industrie vind je in dit LinkedIN-blogbericht van onze voormalige technisch directeur Fred Buining; Thin Clients: A Stepping Stone Toward Industry 4.0.

Opmerking: Deze blog is oorspronkelijk gepubliceerd op dinsdag 18 augustus 2015. De content is bijgewerkt op woensdag 1 juli 2020.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: OnLogic

OnLogic is a global industrial computer manufacturer that designs highly-configurable, solution-focused computers engineered for reliability for the IoT edge.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen