Home>Berichten>Vertrouw op OnLogic>Staging Solutions zorgt voor innovatie bij de Super Bowl LI: de aftelklok

Staging Solutions zorgt voor innovatie bij de Super Bowl LI: de aftelklok

By ·Categorieën: Vertrouw op OnLogic·Published On: februari 2nd, 2021·1,3 min read·

Staging Solutions Install Super Bowl ClockSuper Bowl LI, tussen de New England Patriots en de Atlanta Falcons, werd gehouden in het NRG Stadium in Houston op 5 februari 2017. Voorafgaand aan de wedstrijd zorgde onze klant Staging Solutions ervoor dat inwoners van Houston een geweldig beeld hadden van het aftellen naar het grote evenement. Ze installeerden vier football-vormige Super Bowl aftelklokken van 4,5 meter hoog in de stad.

Staging Solutions is een toonaangevend bedrijf voor staging-productie, ontwerp- en evenementenbeheer gevestigd in Houston. Ze werkten samen met de NFL en het Houston Super Bowl Committee om vier aftelklokken te bouwen. Deze telden ongeveer een jaar lang 24/7 af, op vier locaties. NRG park, de thuisbasis van de Texanen en de thuisbasis van Super Bowl LI en ook op twee grote luchthavens in de omgeving en het Discovery Green-park in Houston.

 

Super Bowl Clock Unveil Gif2

Courtesy ABC13 News

De aftelklokken waren buiten geïnstalleerd. Daardoor had het team van Staging Solutions computerhardware nodig die betrouwbaar zou blijven werken in de hitte van een Texaanse zomer. In samenwerking met onze hardware-experts koos Staging Solutions de POC-200 Rugged Compact Fanless Computer. De POC-200 bood de combinatie van de juiste processors, connectiviteit en bedrijfstemperatuurbereik (-25 ~ 70 °C). Deze installatie was ideaal en paste goed binnen het projectbudget.

Als je dit verhaal leuk vindt, bekijk dan enkele van onze andere customer stories voor meer inspiratie. Neem contact op met ons als je klaar bent om je eigen geweldige project te starten.

Opmerking: deze blog is oorspronkelijk gepost op 13 februari 2017. De inhoud is bijgewerkt op 2 februari 2021.

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Darek Fanton

Darek is the Communications Manager at OnLogic. His passion for both journalism and technology has led him from the newsrooms of local papers to the manufacturing floor of IBM. His background in news gathering has him always on the lookout for the latest in emerging tech and the best ways to share that information with readers. In addition to his affinity for words, Darek is a music lover, juggler and huge fan of terrible jokes.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen