Home>Berichten>Techniek uitgelegd>OnLogic op Electronica

OnLogic op Electronica

By ·Categorieën: Techniek uitgelegd·Published On: oktober 31st, 2022·3,1 min read·

In november zal het weer gonzen in München en er zal geen los of verkeerd geaard kabeltje te vinden zijn. Daarvoor lopen er dan te veel elektrotechnici rond. Het gegons zal afkomstig zijn van de sfeer van opwinding en activiteit rondom Electronica, ’s werelds toonaangevende handelsbeurs en conferentie voor alles wat met elektronica te maken heeft: componenten, systemen, toepassingen en oplossingen. 

Electronica, dat doorgaans om het jaar wordt georganiseerd, heeft vanwege de pandemie een paar jaar langer op zich laten wachten. De beurs is nu voor het eerst in vier jaar terug. We zijn dan ook enthousiaster dan ooit. Samen met onze partner ISMOsys zijn we te vinden in Hal C2, stand 158. Daar demonstreren we onze embedded industriële computers voor de edge en IoT. 

Waar zijn we het meest enthousiast over? Hier is onze top vijf. 

De top vijf van OnLogic

1 – Ruimte delen met ISMOsys

We hebben onze samenwerking met ISMOsys eerder dit jaar al aangekondigd. Dit wordt echter de eerste gelegenheid dat we op deze manier samenwerken. We kunnen niet wachten om onze expertise te delen en meer inzicht te krijgen in de EMEA-elektronicamarkt die ISMOsys zo goed kent. We kijken er ook naar uit om kennis te maken met hun moederorganisatie, Astute Electronics. Hun stand bevindt zich direct aan de overkant van de OnLogic stand.  

Logo for ISMOsys (Integrated Sales Marketing Operations Systems) a Pan-European representative company, comprising of commercial, sales and technical expertise

Citaat Brett Mancini, VP of Sales

2 – Persoonlijke ontmoetingen met onze klanten over de hele wereld

De afgelopen twee jaar waren de meest interacties met onze klanten virtueel. Hoewel dit prima heeft gewerkt, gaat er niets boven een persoonlijke ontmoeting, om verhalen uit te wisselen en over de toekomst te praten. We kunnen niet wachten om te horen waar jullie aan werken. Heb je een project waarbij je hulp nodig hebt? Kom even langs zodat we samen kunnen kijken of we het mogelijk kunnen maken. 

Citaat Rob Hameeteman, Technical Sales

3 – Focus op duurzaamheid

De focus van het event is precies het onderwerp dat ons aan het hart ligt: elektronica die de weg vrijmaakt voor duurzame technologieën. Onze kleine, krachtige en uiterst betrouwbare systemen vormen het brein achter veel duurzame innovaties over de hele wereld. Lees bijvoorbeeld het verhaal van onze klant neoom en hun Internet-of-Energy oplossing.

Citaat Julian Kjaer, Account Manager

4 – Embedded oplossingen

Traditiegetrouw wordt de beurs aangevuld met de electronica-conferenties. Een daarvan is helemaal gericht op onze specialiteit: embedded toepassingen. We leveren tal van systemen, van apparaten in een ultraklein formaat die op de achtergrond gegevens verzamelen en doorsturen, tot extreem krachtige rugged oplossingen die enorme robots aansturen. We vertellen graag over onze systemen en hoe ze gebruikt kunnen worden om geweldige ideeën over embedded oplossingen te helpen realiseren. Kom langs en bekijk onze nieuwste systeem, de Factor 201en Factor 202 industriële Raspberry Pi met geïntegreerde CM4. 

Factor 200 Series - Industrial Raspberry Pi

5  – München verkennen

Het lijkt ons heerlijk om wat tijd door te brengen in de Beierse hoofdstad en te genieten van enkele bezienswaardigheden, kunst, cultuur en het eten dat je alleen in München kunt vinden. En uiteraard staat ook een bezoek aan het Hofbräuhaus op onze wish-and-to-do-lijst. 

Munich - the capital of Bavaria in Germany

De IoT-edge aandrijven

Ga je ook naar Electronica 2022? Plan dan een bezoek aan onze stand om een praatje te maken met ons team, onze nieuwste oplossingen te bekijken die de IoT-edge aandrijven en maak kennis met traditionele eetbare Nederlandse specialiteiten van ons EU-hoofdkantoor in Nederland. Kun je dit event niet persoonlijk bijwonen? Bekijk dan vandaag nog onze betrouwbare industriële en rugged computers!

Ontvang de laatste Tech Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang updates van OnLogic. Hoor als eerste OnLogic nieuws en inzichten van onze experts. Meld je aan op de inschrijfpagina.

Inschrijven

Delen

About the Author: Julian Kjaer

Julian is an sales manager for OnLogic working with our manufacturing reps in the EU.
Volg OnLogic op LinkedIn

DELEN

Heb je een project? Neem contact op

Meer artikelen